szyberdach
Napisany 30 września 2008 - 08:31
I czy mozna panel sterowania szyberdachem zastopic panelem z omegi c
Napisany 30 września 2008 - 08:38

Napisany 30 września 2008 - 08:41
Gdzie mozna dostac takoł spreżynke??
I czy mozna panel sterowania szyberdachem zastopic panelem z omegi c
nie mozna zastapic, jak potrzebujesz panel to mam na sprzedaz.
Napisany 30 września 2008 - 08:56
Napisany 26 lipca 2009 - 17:36
Napisany 22 sierpnia 2009 - 12:40
panowie troszkę z innej beczki.
Spaliła się żarówka od podświetlania pokrętła szyberdachu - gdzie dostanę?
Chyba jakaś mało standardowa

Pozdrawiam Michał
Napisany 22 sierpnia 2009 - 20:46
Witam,
panowie troszkę z innej beczki.
Spaliła się żarówka od podświetlania pokrętła szyberdachu - gdzie dostanę?
Chyba jakaś mało standardowa
Pozdrawiam Michał
w ASO - koszt kolo 10 pln
Napisany 23 sierpnia 2009 - 21:47
Napisany 12 grudnia 2009 - 00:49
Napisany 12 grudnia 2009 - 08:40
witam mam pytanie co do brązowego kółka do czego ono służy czy jest bardzo potrzebne do otwierania i zamykania szyberdachu ? Bo jkaoś i sie połamało na 4 sztuki i warjuje szyberdach czy to wariowanie szyberdachu to kwestia zaprogramowania ? zdjęcie 5
koleczko do wymiany. ciezko bedzie kupic samo - pewnie skonczy sie na wymianie calego sterownika
Napisany 12 grudnia 2009 - 22:25
ile kosztuje ??
już i tak nie sprzedam omegi narazie jest wszystko wymienione począwszy od pekniętego paska rozrządu i wymiany 24 zaworówi prowadnic itd itp czyli cała góra zrobiona. Teraz wymieniam amortyzatory i sprężyny zawieszenia i do tego jeszcze olej w skrzyni biegów bo automatikgetribe się zapala i wchodzi w stan awaryjny skrzynaia to jeszcze mnie czekaja opony no i wymiana prawego błotnika bo nadomiar złego jakaś kur.... mi wjechała już nie wspomne ze za naprawe komputera zapłaciłem 1100zł bo po naprawie góry silnika podłaczyli mi mase do kolektora i się spalił komp. Więc już sobie zostawie ten wadliwy ale super wygodny samochód

beast powiedz mi czy masz siatkę grodziową do kombi i sterownik szybra no i nie wiem czy się nie skończy na wymianie skrzyni ???
tylko napisz ile co kosztuje i czy masz takie rzeczy
pozdrawiam :szpital:
Napisany 13 grudnia 2009 - 13:45
beast a ty masz możę sterownik do szybra ??
ile kosztuje ??
już i tak nie sprzedam omegi narazie jest wszystko wymienione począwszy od pekniętego paska rozrządu i wymiany 24 zaworówi prowadnic itd itp czyli cała góra zrobiona. Teraz wymieniam amortyzatory i sprężyny zawieszenia i do tego jeszcze olej w skrzyni biegów bo automatikgetribe się zapala i wchodzi w stan awaryjny skrzynaia to jeszcze mnie czekaja opony no i wymiana prawego błotnika bo nadomiar złego jakaś kur.... mi wjechała już nie wspomne ze za naprawe komputera zapłaciłem 1100zł bo po naprawie góry silnika podłaczyli mi mase do kolektora i się spalił komp. Więc już sobie zostawie ten wadliwy ale super wygodny samochód!
dużo mnie kosztowała już oma i nie opłaca mi się jej sprzedać więc teraz bede pakował w nią pieniadze
beast powiedz mi czy masz siatkę grodziową do kombi i sterownik szybra no i nie wiem czy się nie skończy na wymianie skrzyni ???
tylko napisz ile co kosztuje i czy masz takie rzeczy
pozdrawiam :szpital:
sterownika mam , siatki nie mam. skrzynie mam. mozliwa wymiana u mnie w warsztacie (jak i naprawy inne)
Napisany 14 grudnia 2009 - 14:52

Napisany 15 grudnia 2009 - 17:32
podłączam szyberdach z opla omegi b,plus stały 30,plus po stacyjce 15,oraz masa 31 na obudowie sterownika tak pisze,te trzy kable podłączyłem
podłączam zasilanie,prąd jest w kablach,silniczek nie działa,trzeba zaprogramować,przekręcam przycisk w jedna stronę naciskam żeby zaprogramować i słyszę jak przekaźnik zaczyna cały czas pykać bez przerwy,pyka nawet jak trzymam te 30 sekund cały czas włącznik wciśniętym,potem puszczam przycisk a on cały czas pyka o dopóki nie wyłączę zasilania pyka,potem ponownie podłącze zasilanie i jak wcisnę żeby zaprogramować znowu pyka
proszę o szybka odpowiedz
pozdrawiam
Napisany 04 lutego 2010 - 21:20
W mojej omci też szyber fiksował, rozebrałem wyczyściłem i śmiga jak złoto

Dzięki za poradę

Pozdrawiam
Napisany 23 czerwca 2010 - 21:23
Napisany 27 czerwca 2010 - 16:42
Napisany 27 lipca 2010 - 21:54

U mnie jakimś cudem się rozbiła