Świętokrzyski OFF-TOP
Napisany 07 stycznia 2014 - 22:04
Nie masz twarzo książki?
A jest tu kto nowy? Haloooo?
A orientujecie sie czy kolega Szparag ma tablice zaczynające sie na SR..... ? Kiedyś jechałem koło niej firmowka i jak Omega była czysta to bardzo fajnie sie prezentowała
Znasz moje zdanie na temat tego fb:p
A Sypusa rzeczywiście dawno tu nie było;)
Napisany 07 stycznia 2014 - 23:22

Napisany 07 stycznia 2014 - 23:27
Witam wszystkich :jump:Jak samopoczucie w Nowym Roku?Dzięki Dawid za komplement-pisze w imieniu omegi-tak,to moje numery....SR zostanie,ostatnio 4,5 roku latałem omegą na PKE i było zawsze do przodu....
,Może jakieś ognisko zorganizujemy,bo zimy to chyba nie będzie ......Pozdrawiam:hihi:
Nie kracz, bo jak nam sypnie śniegiem jak w USA to będziemy kopać tunele, żeby dobrnac do sklepu:) na całe szczęście ja mam na parterze bloku FreshMarket'a:p
Napisany 07 stycznia 2014 - 23:38
Nie kracz, bo jak nam sypnie śniegiem jak w USA to będziemy kopać tunele, żeby dobrnac do sklepu:) na całe szczęście ja mam na parterze bloku FreshMarket'a:p
No ta masz dobrze-zawsze po piwo blisko:)Mam nadzieję ,ze zimy nie będzie,przynajmniej naszę bolidy nie wchłonią tych kilogramów solanki;)
Napisany 07 stycznia 2014 - 23:45
No ta masz dobrze-zawsze po piwo blisko:)Mam nadzieję ,ze zimy nie będzie,przynajmniej naszę bolidy nie wchłonią tych kilogramów solanki;)
Piwa nie pilem juz z pół roku, ale sklep sie przydał jak w Sylwestra przed 22 leciałem na dół, bo sie wódka skończyła:p
Napisany 07 stycznia 2014 - 23:47
Ja jestem tu nowy, bo dawno mnie tu nie było :tak:
Podłączę się do powitań

Napisany 07 stycznia 2014 - 23:51
no widzisz ,same zalety hehe.Aż wstyd się przyznać,ale ja leciałem o 7 rano drugi raz na pobliską stacje paliw.Dobrze ,ze tylko 2 minuty drogi....i brak zasp...

Napisany 07 stycznia 2014 - 23:55
Podłączę się do powitań
Gdzie nie zajrze do tematu, to jest Maro...niedługo będę sie bal otworzyć lodówkę

Napisany 08 stycznia 2014 - 00:47
Gdzie nie zajrze do tematu, to jest Maro...niedługo będę sie bal otworzyć lodówkę

To fakt, przesadzam, musze się ustatkować, bo juz mnie co niektórzy mają dość

Napisany 08 stycznia 2014 - 07:26
W zeszłym roku w kwietniu jeszcze śnieg był, pewnie to samo będzie w tym.
Napisany 08 stycznia 2014 - 08:11
Zima być musi, bo jak będzie tak dalej to robactwo nas skonsumuje w lato na żywca. Przecież tylko w naszym kochanym kraju z komarami nie robi się nic. W UK komara się nie uświadczy nad wodą, w Berlinie to samo. A tu mamy hurtowe ilości.
W zeszłym roku w kwietniu jeszcze śnieg był, pewnie to samo będzie w tym.
To mnie właśnie martwi... I weź tu zrób grilla na Czerwonej Górze albo na Cedzynie, to zamiast zjeść, to samemu się będzie zjedzonym

To z jajkami na święcenie to sankami będzie można jechać

Napisany 08 stycznia 2014 - 08:40
A, obiecałem już sobie tu nie zaglądać. Pseplasam

Napisany 08 stycznia 2014 - 08:50
:a-kuku:
A, obiecałem już sobie tu nie zaglądać. Pseplasam
Maro,
jesteś tu mile widziany, a poza tym wiem, ze masz sentyment do Irmiego Huberta:hihi: