Przyciemnienie wszystkich szyb i ew. zdzieranie folii Opinie porady
Napisany 17 marca 2010 - 15:54

Co do wypłaty ubezpieczenia to dzwoniłem do AXA i nie podkładając się udałem, że nie jestem ich klientem i zapytałem jak się mają ściemnione przednie szyby do wypłaty ubezpieczenia. Pan z zawahaniem powiedział, że nie powinno być problemu. Żeby być pewnym tego co mówi, podkreśliłem

Napisany 17 marca 2010 - 16:13
Niepewność tego pana z ubezpieczenia budzi moje wątpliwości.Pan z zawahaniem powiedział, że nie powinno być problemu. Żeby być pewnym tego co mówi, podkreśliłem
: "Ale ja mam mocno przyciemnione te szyby". Powiedział żebym zaczekał i po chwili wrócił potwierdzając to co wcześniej mi oznajmił, czyli że Nie będzie problemu z wypłatą OC w razie kolizji.
Z resztą wyjdzie w praniu.
Napisany 17 marca 2010 - 18:55
Niepewność tego pana z ubezpieczenia budzi moje wątpliwości.
Z resztą wyjdzie w praniu.
Moje też. Dlatego jak będzie chwila to napiszę do nich jeszcze maila, żeby mieć to na piśmie

Napisany 19 marca 2010 - 22:43
Napisany 21 marca 2010 - 20:06
Napisany 21 marca 2010 - 20:14
Czarne folie w tym przypadku pasują najlepiej - jak dla mnie.Czy ktoś wie gdzie można kupić folie koloru takiego fioletowego. Mam przednia fioletową i chciałem jakoś to zgrać
Napisany 24 marca 2010 - 13:54

Generalnie przezroczystość tych folii zależy od kąta z jakiego się na nie patrzy. Na szczęście okazało się że nie jest tak ciemno jak myślałem na początku:p
Napisany 24 marca 2010 - 14:14
No ładnie. Mnie osobiście drażniła by ta biała obwódka na tylnej i bocznych szybach. Kiedyś jak przyciemniałem panowie się namęczyli żeby tych obwódek nie było. Trwało co cały dzień ale warto było.Generalnie przezroczystość tych folii zależy od kąta z jakiego się na nie patrzy. Na szczęście okazało się że nie jest tak ciemno jak myślałem na początku:p
Napisany 25 marca 2010 - 16:13
mi juz dwa razy dowod zabrali hehehehheehh
ciekawe kiedy zabiorą za tylne lamy twoje:D
Oleje silinikowe i przemysłowe,od 1l do 1000l,
Chemia samochodowa K2 ,F1,Atas, Plastmal
Żarówki,filtry
[SIGPIC][/SIGPIC]
Never make a pirate angry !
Napisany 25 marca 2010 - 17:49
Napisany 26 marca 2010 - 07:22
Być może dlatego,ze miałem dość jasne te folie.
Napisany 10 czerwca 2010 - 12:45

" Teraz, gdy już nauczylismy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie"
George Bernard Shaw
Napisany 10 czerwca 2010 - 12:59
Napisany 10 czerwca 2010 - 16:38
Panowie pytam bo nigdy nie miałem doczynienia z ciemnymi
Chodzi mi o to czy pomagają one w taki upały jak teraz ?? Czy skutecznie ograniczają promienie przez co jest troszkę chłodniej ?? Jaka jest wasz opinia na ten temat ??
W dwóch omegach miałem skórę i tak samo przyciemnione szybki. Różnica jest zauważalna pomiędzy zwykłymi szybkami a przyciemnionymi. Oczywiście wszystko zależy w jakim stopniu szyby są ciemne. Ja mam lekko a mimo to jest ciut chłodniej. Nawet gdy jedziesz z uchyloną szybą i świeci słońce z tej strony to tam gdzie jest ciemna szyba, nie czuje się takiego grzania jak bez szyby
- korekta lakieru (polerowanie mechaniczne, usuwanie rys)
- woskowanie
- czyszczenie wnętrza
- polerowanie lamp
- przygotowanie auta na specjalną okazję (sprzedaż, wesele)
Zapraszam! Info na PW
Odpicuj swoją omegę xd
Napisany 10 czerwca 2010 - 17:32
Napisany 10 czerwca 2010 - 18:52
" Teraz, gdy już nauczylismy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie"
George Bernard Shaw
Napisany 10 czerwca 2010 - 19:25
Napisany 11 czerwca 2010 - 09:17