Pytania odnośnie IX zlotu OKP
Napisany 07 kwietnia 2010 - 21:28

- korekta lakieru (polerowanie mechaniczne, usuwanie rys)
- woskowanie
- czyszczenie wnętrza
- polerowanie lamp
- przygotowanie auta na specjalną okazję (sprzedaż, wesele)
Zapraszam! Info na PW
Odpicuj swoją omegę xd
Napisany 11 kwietnia 2010 - 16:11
Napisany 11 kwietnia 2010 - 19:09
mam nadzieje że bedą wszystkie wpłaty i nie bedzie potrzeby robienia listy wogóle
przypominam
termin wpłat mija 18kwietnia.
Napisany 11 kwietnia 2010 - 22:24
co z pokojami? można sie jeszcze zapisac?
Jasne że tak
wszystko jest tutaj
http://forum.omegakl...?t=35191&page=4
Tylko zrób to poprawnie

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 12 kwietnia 2010 - 08:54
Napisany 12 kwietnia 2010 - 19:46
A co zmienie lista po terminie wpłat jak bedzie na niej kogoś brakowało??
Jest przecież informacja, że niedokonanie wpłaty do wyznaczonego terminu = anulowaniu rezerwacji...
Napisany 13 kwietnia 2010 - 10:34

Jak wiecie za 5dni mija termin wpłat na zlot. Na koncie zlotowym jest jak narazie tylko, a może AŻ 1/3 wpłat.
Czy zawsze musi być tak samo?
Po co jest lista i zapisy?
Czy myślicie że wszystko można załatwiać na ostatnią chwile?
Odpowiedzcie sobie na te pytania.
ps.oczywiście nie mówię o tych którzy juz wpłacili i o tych którzy wpłaca w terminie.
Napisany 13 kwietnia 2010 - 23:32
chcialbym przyjechac na 1 dzien -> sobota. bez noclegu itp itd. jakie procedury mnie obowiazuja? czy musze cos placic, czy mozna placic na miejscu czy bodajze do tego 18kwietnia
no i mam nadzieje, ze jesli oficjalnie nie ejstem klubowiczem to bede mogl wziasc udzial w konkurencjach? (car-audio oraz najpiekniejsza omia)
Napisany 14 kwietnia 2010 - 04:02
a ja mam pytanie z innej beczki:
chcialbym przyjechac na 1 dzien -> sobota. bez noclegu itp itd. jakie procedury mnie obowiazuja? czy musze cos placic, czy mozna placic na miejscu czy bodajze do tego 18kwietnia
no i mam nadzieje, ze jesli oficjalnie nie ejstem klubowiczem to bede mogl wziasc udzial w konkurencjach? (car-audio oraz najpiekniejsza omia)
Zapisz się na konkurencje + opłata zlotowa 70 zł(za lotnisko)
"Jestem lordem, jeżdżę Fordem :)"
Napisany 14 kwietnia 2010 - 07:32
Napisany 14 kwietnia 2010 - 22:53

- woskowanie
- czyszczenie wnętrza
- polerowanie lamp
Zapraszam! Info na PW
Odpicuj swoją omegę xd
Napisany 15 kwietnia 2010 - 06:17
I tak oceniaja to wszyscy uczestnicy zlotu, a czym sie sugeruja to już każdego indywidualna sprawa.
Osobiście bedę brał pod uwage całokształt zmian(wygląd, modyfikacje etc) tak jak zauważyłeś.
Napisany 15 kwietnia 2010 - 09:40
Tomek, myślisz że tego nikt nie bierze pod uwage?
I tak oceniaja to wszyscy uczestnicy zlotu, a czym sie sugeruja to już każdego indywidualna sprawa.
Osobiście bedę brał pod uwage całokształt zmian(wygląd, modyfikacje etc) tak jak zauważyłeś.
No właśnie chodziło mi o to, żeby przeróbki środka były również brane pod uwagę przez osoby oceniające. Albo inaczej, żeby w ramach zasad w takim konkursie było głośno powiedziane oglądajmy całe auto i też środek

- woskowanie
- czyszczenie wnętrza
- polerowanie lamp
Zapraszam! Info na PW
Odpicuj swoją omegę xd
Napisany 15 kwietnia 2010 - 11:28
No właśnie chodziło mi o to, żeby przeróbki środka były również brane pod uwagę przez osoby oceniające. Albo inaczej, żeby w ramach zasad w takim konkursie było głośno powiedziane oglądajmy całe auto i też środek
A co do oceniania przez uczestników to ile ludków tyle zdań i gustów
Jeżeli mógłbym coś zasugerować. Auta w konkursie "piękności" i tuning może ustawić koło siebie i przez powiedzmy 20 minut uczestnicy zlotu sobie je oglądają (hehe jakby nigdy nie widzieli omegi
)
Tomek nie do końca to wyjdzie bo zawsze było tak że przez cały dzień można było oglądać na lotnisku auta bo co nie którzy nie mają teraz czasu tylko np za 1h bo są odpowiedzialni za inne konkurencje

Jak chcesz żeby wygrał twoja i pokazać wnętrze to jak ludziska będą chodzić i oglądać (a widać

Napisany 15 kwietnia 2010 - 12:05

To ja rezygnuję od razu z wyborów (zresztą z moimi listwami zastępczymi nikt by nie miał szans, więc robię Wam przysługę

Napisany 16 kwietnia 2010 - 17:58

Napisany 16 kwietnia 2010 - 19:02
Napisany 17 kwietnia 2010 - 08:03
No chyba nie zliczysz to do serii?a pytanie jeszcze o konkurencje "Tuning" czy pakiet Irm to liczy sie jako tuning czy nie czy jak na to patrzec
bo nie wiem czy mam szanse i zapisywac sie do tej konkurencji czy nie
chodzi o tuning optyczny czy mechaniczny?? czy to i to
Napisany 17 kwietnia 2010 - 18:01

Ja i tak będę głosował na swoje auto więc nie mam problemu