Jeżeli opłacisz OZ dostaniesz naklejke i wszedzie wjedziesz.
infotech w niedziele to możesz przyjechac posprzatać

największe atrakcje beda w sobote na lotnisku,
Napisany 23 marca 2010 - 07:21
Napisany 23 marca 2010 - 20:30
Napisany 23 marca 2010 - 23:37
jak mnie znowu z pasa nie wygonicie, to bedanajwiększe atrakcje beda w sobote na lotnisku,
Napisany 24 marca 2010 - 07:40
spoko, bedzie coś specjalnie dla Ciebie w wyznaczonym miejscujak mnie znowu z pasa nie wygonicie, to beda
Napisany 24 marca 2010 - 08:03
super!spoko, bedzie coś specjalnie dla Ciebie w wyznaczonym miejscu
Napisany 24 marca 2010 - 21:04
Bez przesady. Ten konkurs sam w sobie to jest tylko zabawa. Nikt nie ma profesjonalnej zabudowy audio, ani nikt nie ma profesjonalnego sprzętu do pomiarów.Moim zdaniem powinno być osobno bo przecież sedan z kombi nie będzie miał wielkich szans.
Napisany 27 marca 2010 - 12:54
Odpicuj swoją omegę xd
Napisany 27 marca 2010 - 13:02
tak możeszChciałbym wziąć udział w wielu konkurencjach. Czy mogę się zapisać do kilku
tak odbędzie sięI czy konkurs car audio napewno się odbędzie
Byłem na:
III Zlot - Lidzbark Warmiński 2007, IV Zlot Kobyla-Góra 2007, V Zlot - Ślesin 2008, VII Zlot - Bocheniec 2009, VIII Zlot - Wawrzkowizna 2009, IX Zlot - Czaplinek 2010, X Zlot Ślesin 2010, XI Zlot - Żagań 2011, XII Zlot - Toruń 2011, XIII Zlot - Ślesin 2012, XIV Zlot Skwierzyna 2012, XV Zlot - Zakrzewo 2013, XVI Zlot - Częstochowa 2013
II Miejsce Car-Audio V Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio VII Zlot Bocheniec, I Miejsce Car-Audio VIII Zlot Wawrzkowizna, II Miejsce Car-Audio X Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio XI Zlot Żagań, II Miejsce Car-Audio XII Zlot Toruń, I Miejsce Car-Audio XIII Zlot Ślesin
Napisany 27 marca 2010 - 13:42
Napisany 27 marca 2010 - 13:47
Mnie się wydaje ,że jak się bierze udział w kategori Open to znaczy ,że auto nie jest seryjne , czyżbym się myliła?
Napisany 27 marca 2010 - 13:50
klasa open jest po to, żebyś mogła swoją 3,0 pościgać się ze mną i moim 2,0 8V na przykład
Napisany 27 marca 2010 - 15:17
Napisany 27 marca 2010 - 16:57
A jak mam takie pytanko , czy w w wyścigach na 1/4 mili można brać udział w dwóch kategoriach jednocześnie czyli w kategori aut seryjnych i w kategori Open?
Mnie się wydaje ,że jak się bierze udział w kategori Open to znaczy ,że auto nie jest seryjne , czyżbym się myliła?
Napisany 27 marca 2010 - 18:38
Odpicuj swoją omegę xd
Napisany 27 marca 2010 - 20:25
Nie, panów teżw konkurencji przeciągania omegi jest napisane - drużyny dwuosobowe, to dotyczy tylko kobiet
bedziesz wiedział kilka dni przed to się zpiszesz odrazu i w czym problem?Ja mam jeszcze jedno pytanko, bo nie wiem do końca czy będę jechał na zlot czy nie. Prawdopodobnie będę wiedział o tym na kilka dni przed
Napisany 27 marca 2010 - 20:30
A dla czego tylko kobiet ?? panów też sie to tyczy , no chyba że jesteś taki silnyNastępne, w konkurencji przeciągania omegi jest napisane - drużyny dwuosobowe, to dotyczy tylko kobiet
czy konkurs car audio napewno się odbędzie Żeby nie było tak jak w Wawrzkowiźnie, najpierw miał być, potem zrezygnowano a na koniec przy rozdawaniu nagród w sobotę okazało się, że konkurs się odbył
A jak mam takie pytanko , czy w w wyścigach na 1/4 mili można brać udział w dwóch kategoriach jednocześnie czyli w kategori aut seryjnych i w kategori Open?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 27 marca 2010 - 20:40
bedziesz wiedział kilka dni przed to się zpiszesz odrazu i w czym problem?
Po to robimy liste z zapisami żeby wiedzieć jak dysponować czasem, niekt Ci nie zagwarantuje że jak przyjedziesz na zlot będziesz mógł się jescze zapisać na konkurencje
Napisany 27 marca 2010 - 20:55
No wiesz Tomek się na pewno dla tego pyta czy panów też bo nie wiem czy wiesz na spocie w Lubinie bez problemu każdy z facetów sam ciągnoł omege i mnie również wydaje się nie potrzebne dla panów robić drużyny dwu osoboweA dla czego tylko kobiet panów też sie to tyczy , no chyba że jesteś taki silny
Napisany 27 marca 2010 - 21:48
No wiesz Tomek się na pewno dla tego pyta czy panów też bo nie wiem czy wiesz na spocie w Lubinie bez problemu każdy z facetów sam ciągnoł omege i mnie również wydaje się nie potrzebne dla panów robić drużyny dwu osobowe
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.