Wpadka z zakupem
Napisany 17 maja 2009 - 12:51
Napisany 17 maja 2009 - 15:17
że eksploatacja też nie należy do najtańszych.
i tu się do końca nie zgodze z tobą
Napisany 17 maja 2009 - 15:38
i tu się do końca nie zgodze z tobą
Rozwiń myśl -bo nie wiemy o so chosi ?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 17 maja 2009 - 15:42
Jak nie wiemy ??? Eksploatacja Omegi jest tania jak barszcz.Rozwiń myśl -bo nie wiemy o so chosi ?
Napisany 17 maja 2009 - 16:08

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 17 maja 2009 - 16:10
no tak zapomniałem ,no to dla czego Mara omega jest tak często w moich rekach
Widocznie malo sie starasz!

Napisany 17 maja 2009 - 16:16
TEJ MODERATOR!
Co to ma być?
Każdemu może się zdarzyć popełniać błędy ortograficzne a od razu wytykać

Edit : poprawiłem
Napisany 17 maja 2009 - 16:18
jakbys byl po takiej imprezie to slowo dlaczego w 4 wyrazach bys napisal.... :smiech:8)TEJ MODERATOR!
Co to ma być?
Napisany 17 maja 2009 - 16:19
Ja tylko grzecznie spytałemod razu wytykać

Napisany 17 maja 2009 - 16:20
jakbys byl po takiej imprezie to slowo dlaczego w 4 wyrazach bys napisal.... :smiech:8)
A żebyś wiedział , to takie przedbiegi przed zlotem , trening czyni mistrza , warto już zacząć
Ps ale to już nie na temat
Napisany 17 maja 2009 - 16:23
a co to za temat bo sie pogubilem juzA żebyś wiedział , to takie przedbiegi przed zlotem , trening czyni mistrza , warto już zacząć
Ps ale to już nie na temat

Napisany 17 maja 2009 - 16:25
a co to za temat bo sie pogubilem juz
:D:D
no na temat to to ze tylko okazje trzeba kupowac

ps. szukam corsy B od 96 w klekocie 1.7 w 5 furtkach z klima - ma ktos moze okazyjnie ???
Napisany 17 maja 2009 - 16:38
tylko i wylacznie.... zreszta omega jest jednym z najtanszych aut w swojej klasie wiec ciezko drogo kupic... utrate wartosci to Scorpio chyba ma tylko wyzsza ale ja moge spac spokojnie zanim do 13 tys cena spadnie to juz nie bede w jej posiadaniu i nic nie strace :hehe:no na temat to to ze tylko okazje trzeba kupowac
Napisany 17 maja 2009 - 16:45
Czy jest tu jakiś cfaniak ???... ale ja moge spac spokojnie zanim do 13 tys cena spadnie to juz nie bede w jej posiadaniu i nic nie strace :hehe:
Napisany 17 maja 2009 - 16:55
a co zdziwiony? 13 tys i jezdze tak samo a moze lepiej niz ten co za 20 tys taka sama kupi przynajmniej sie nie zastanawiam bita byla czy nie bo wiem ze bita tylko ze wiem jak bita i jak zrobiona bo nie ma na niej grama szpachli tylko VX zostaly ogolocone z najladnejszej maski blotnika i zderzaka , a ostatnio bylem naocznym swiadkiem jak robili Volvo S80 na "bezwypadkowego. Wygladal jak jakis hatchbackCzy jest tu jakiś cfaniak ???

Ja przynajmniej nie kryje ze auto bylo uszkodzone chociaz sladu nie ma, i nastepny wlasciciel napewno o tym zostanie poinformowany przed zakupem,
Napisany 17 maja 2009 - 19:33
i tu powinien wchodzić w grępandziewiećmilimetrów... bo jak można wsadzić kogoś na taką bąbe... :bmw:w polowie auta tam gdzie nikt nie patrzy i bezwypadek bedzie bo tyl i przod igielka jak z fabryki.... i nieszczesny klient zaplaci za niego duuuzo pieniedzy bo auto jak noweczka bez skazy i bedzie jezdzil ze swiadomoscia taka ze nabyl 100% bezwypadkowe auto....
ja dobrze wiem... nie znaczy to że mam brać przykład z oszustów...Stary - czy ty wiesz co ty mówisz... Jaka uczciwość??
Żyjemy w XXI wieku i jest coraz gorzej - każdy patrzy jak ci ostatnie gacie z ręki wyrwać i tyle.... A nawet "mędrcy z wiejskiej" zarabiając po kilkanaście tysięcy miesięcznie, nie płacąc rachunków i mając wszystko służbowe mówią że im źle.... W tym kraju może uczciwość kiedyś była, ale już bardzo długo jej nie ma i już nigdy nie będzie....
natomiast czytając takie postay dochodze do wniosku ze Polacy to mały naród
z małym duchem (wiary w uczciwość i nie tylko) i z jeszcze mniejszym rozumem...
a szkoda
Napisany 17 maja 2009 - 21:22
soryy ale jak nie ma klimy to nie ma jeszcze dziesiatek innych rzeczy. klima byla w standardzie - ponizej - golas
soryy beast ale klima w standardzie szla dopiero od 99 r wczesniej opcja dodatkowa platna

A u mnie jest to wszystko plus elektryczny szyber i siedzenia wiec wydaje mi sie ze nie mam wersi standard

Napisany 17 maja 2009 - 21:25
soryy beast ale klima w standardzie szla dopiero od 99 r wczesniej opcja dodatkowa platna
.Ponad to nie bylo w 94 w standardzie wyswietlacza Multi-Info-Display,elektrycznych szyb tylnych jak i radia i świateł przeciwmgielnych.
A u mnie jest to wszystko plus elektryczny szyber i siedzenia wiec wydaje mi sie ze nie mam wersi standard
klimy nie bylo tylko w wersjach GL w kazdej innej byly.
a co rozumiesz pod pojeciem wszystko ?
Napisany 17 maja 2009 - 21:33
dokladnie i dlatego ja nie wierze w bezwypadkowe auta w polsce dlatego wolalem sobie kupic takiego lekko strzelonego, jak nalezy go zrobic i wiem co mam, i co najwazniejsze za 60% ceny rynkoweji tu powinien wchodzić w grępandziewiećmilimetrów... bo jak można wsadzić kogoś na taką bąbe...
beast skoro dal za ome 2.5 tys zl to czy ma klime czy nie to nie ma zadnego znaczenia bo za tyle to sobie mozna jedynie golfa 2 kupic bialego w 3 furtkach, jak za taka kase kupil i to jezdzi wogole to mozna mowic ze ma wersje ELITE