Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Zachodniopomorskie Spot

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
730 odpowiedzi na ten temat

#701 OFFLINE   bziku

bziku

Oszołom

• 86 postów

Napisany 14 marca 2009 - 15:02

Jak się coś sypie to na całego. Jak wczoraj zacząłem prace o 8 to skończyłem koło północy przez awarię u klienta, z którą uporałem się jakieś 40 min temu. Mam nadzieję że następnym razem nic nie stanie mi na drodze by się u Was pojawić.

Miłego grillowania.

#702 OFFLINE   kris_k.i

kris_k.i
  • 300 postów
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.0 V6 X30XE

Napisany 14 marca 2009 - 17:29

no i miło było:D sympatyczne jak zawsze towarzycho:D grill, kręcenie bąków i finisz w Dziwnowie na plaży bo Eddek morze po latach chciał zobaczyć;) zapraszamy częściej ;) Dziękówka wszystkim przybyłym:ok: .... do następnego spotkanka;)

P.S

Jakieś zdjątka chyba wyszły?? wrzucicie?

#703 OFFLINE   Pylek

Pylek
  • 202 postów

Napisany 14 marca 2009 - 18:55

Również dziękować za zajebiszczego spociszona.

Lotnicho fajowe :ok: ( nie było żadnego problemu z wjazdem , jak straszył nas kolega 7gsi że jak nas namierzą to POGNAJĄ bo teren prywatny ) :smiech2::smiech2::smiech2:

Grill klasa światowa :ok:

Towarzycho jak zawsze superos :ok:

Edek morze zobaczył bo w Zielonej Górze niema takiego :p

PS. Do następnego :kumple::party:
Żołnierze nie umierają. Idą do piekła aby się przegrupować.[SIGPIC][/SIGPIC]

#704 OFFLINE   lukaszkasza

lukaszkasza
  • 26 postów
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 14 marca 2009 - 19:05

No ja tez DZIWKOWKA
milo bylo mi poznac wszystki i mam nadzieje ze jesli bedzie nastepny spocik to tez sie zjawie, a i lotnisko super, musze sie jeszcze troszke podszkolic w baczkach zeby mi bardziej plynnie wychodzily:)

A dla EDDKA wielki szacun, bo wkoncu komu by sie chcialo jechac 300 klockow

#705 OFFLINE   G.A.D.T.I.

G.A.D.T.I.
  • 936 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 14 marca 2009 - 19:34

Podziękowania za udanego spota.
Lotnisko fajne,proponuje częściej się spotykać w takich miejscach.
No i miło było pospacerować nad morzem.
Szczególne podziękowania dla Eddka,który tyle drogi przejechał.
I podziękowania dla najmłodszej uczestniczki spotu.
http://picasaweb.goo...iatowoIDziwnow#

#706 OFFLINE   Tadeoo23

Tadeoo23
  • 78 postów

Napisany 14 marca 2009 - 20:07

A ja żałuje, że mnie tam nie bylo :censored: ale niestety pracować mi przyszło :mad: Naspępnego spota nie odpuszczę :) Pozdrowienia dla wszystkich ;)

#707 OFFLINE   Eddek

Eddek

Superupierdliwiec

• 110 postów

Napisany 14 marca 2009 - 20:13

Panowie (i Panie ;) ) Spocik pierwsza klasa, warto bylo tyle jechac :D Lotnicho gites, morze tez wporzo ;) Napewno jeszcze kiedys wdepne na spota :D

G.A.D.T.I.: w ktoryms momencie za Kamulcem stracilem wqas z lusterka, jakas awaria czy stop na tankowanie czy cos?

#708 OFFLINE   pawel18702

pawel18702

Citroen C5 to jest to!!!

• 550 postów

Napisany 14 marca 2009 - 20:17

Widze panowie że spocik się udał.Szkoda że mi plany w dniu dzisiejszym się zmieniły ale mam nadzieje że nie długo się spotkamy na jakimś spocie.No chyba że moja córeczka mnie powstrzyma!!!!

#709 OFFLINE   Pylek

Pylek
  • 202 postów

Napisany 14 marca 2009 - 20:21

w ktoryms momencie za Kamulcem stracilem wqas z lusterka, jakas awaria czy stop na tankowanie czy cos?

Lać mi się zachciało :D i chciałem zmienić na test CB radio ;)
Edek a focisze wkleisz :cool:

#710 OFFLINE   Roozga

Roozga

Wujek Dobra Rada

• 8 617 postów

Napisany 14 marca 2009 - 20:55

Żałuje że mnie nie było, ale nawet jakbym chciał od tak ni stąd się pojawić to nie miałem czym przyjechać bo moje auto stało w swoim naturalnym środowisku - warsztacie

#711 OFFLINE   Eddek

Eddek

Superupierdliwiec

• 110 postów

Napisany 14 marca 2009 - 22:25

Fotesy na zyczenie :)

Dodany obrazek
Dodany obrazek
Dodany obrazek
Dodany obrazek
Dodany obrazek
Dodany obrazek
Dodany obrazek
Dodany obrazek
Dodany obrazek
Dodany obrazek
Dodany obrazek
Dodany obrazek
Dodany obrazek
Dodany obrazek
Dodany obrazek
Dodany obrazek
Dodany obrazek
Dodany obrazek

Wstyd sie przyznac, ale bylo tyle ludzi i tak fajnie, ze polowy ekipy nie jestem w stanie dopasowac twarz do nicka ;)

#712 OFFLINE   7gsi

7gsi

szypka złomega v 5.0

• 309 postów

Napisany 14 marca 2009 - 22:49

nie było żadnego problemu z wjazdem , jak straszył nas kolega 7gsi że jak nas namierzą to POGNAJĄ bo teren prywatny ) :smiech2::smiech2::smiech2:

nie straszył, tylko uprzedzał - bo takie informacje otrzymał od: Gminy, Stowarzyszenia, kilku chłopaków z Kamienia odwiedzających lotnisko;

jak widać na miejscu problemu nie było - pogratulować organizatorowi :brawo:

ze swojej strony dodam, że od poniedziałku zabieram się za kompleksowe wyjaśnienie tej sprawy. Bardzo mnie niepokoi to, co zobaczyłem - brak zapowiadanej ochrony, za to jakieś dzieci przechodzące przez środek pasa, traktory, auta - jakoś nie widzę w takich warunkach latania +200km/h...

podziękowania za imprezę i sympatyczne towarzystwo od:
Wiktorzi
Stahu
IndiGen
7gsi
:)

#713 OFFLINE   kris_k.i

kris_k.i
  • 300 postów
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.0 V6 X30XE

Napisany 15 marca 2009 - 01:04

ze swojej strony dodam, że od poniedziałku zabieram się za kompleksowe wyjaśnienie tej sprawy. Bardzo mnie niepokoi to, co zobaczyłem - brak zapowiadanej ochrony, za to jakieś dzieci przechodzące przez środek pasa, traktory, auta - jakoś nie widzę w takich warunkach latania +200km/h...

ej słuchaj, po co ty chcesz to roztrząsać??!! W końcu skończy sie tam rumakowanie bo Ty sie nie może dogadać i coś w końcu wprowadza (będziesz dociekał jak i co to sie ktoś wku...wi ) ....a to jest nam nie potrzebne.... lotnisko przecież jest nie czynne dla użytku lotniczego w ogóle....a dzieci ?? nie podobało Ci się że tam były?? no mi osobiście nie podoba sie Twoje stwierdzenie "jakieś dzieci" masz swoje?? nie ?? a tam własnie były między innymi i moje dzieciątka!! No bez przesady kolego:mad: byłeś, było fajnie i tak niech zostanie ;)

jak widać na miejscu problemu nie było - pogratulować organizatorowi

bo załatwił z odpowiednimi ludźmi:D;)

#714 OFFLINE   bziku

bziku

Oszołom

• 86 postów

Napisany 15 marca 2009 - 01:18

Na me skromne zdanie ktoś przepłacił a teraz ma żale. Ja tylko mogę żałować że mnie dziś z Wami nie było.

#715 OFFLINE   G.A.D.T.I.

G.A.D.T.I.
  • 936 postów

Napisany 15 marca 2009 - 07:26

G.A.D.T.I.: w ktoryms momencie za Kamulcem stracilem wqas z lusterka, jakas awaria czy stop na tankowanie czy cos?

Bo ty masz benzynę,a ja dizla.
Nie nadarzałem :duze_hihi:
A my Ciebie widzieliśmy na Orlenie w Kliniskach.
Najważniejsze,że dojechałeś cało.
Teraz czas na rewanż.

#716 OFFLINE   Eddek

Eddek

Superupierdliwiec

• 110 postów

Napisany 15 marca 2009 - 10:08

A my Ciebie widzieliśmy na Orlenie w Kliniskach.

No sie wkurzylem, jak przestrzelilem jakiegos Shella, ale moje heble by nei wytrzymaly zatrzymania kloca na dlugosci kieszeni zjazdowej ze 180kmh :D W sumie droga powrotna szla mi zdecydowanie lepiej bo i srednia predkosc wyszla duzo wyzsza i mniej sie wkurzalem na roznych jelopow :D

#717 OFFLINE   7gsi

7gsi

szypka złomega v 5.0

• 309 postów

Napisany 15 marca 2009 - 11:40

ej słuchaj, po co ty chcesz to roztrząsać??!! W końcu skończy sie tam rumakowanie bo Ty sie nie może dogadać i coś w końcu wprowadza (będziesz dociekał jak i co to sie ktoś wku...wi ) ....a to jest nam nie potrzebne.... lotnisko przecież jest nie czynne dla użytku lotniczego w ogóle....a dzieci ?? nie podobało Ci się że tam były?? no mi osobiście nie podoba sie Twoje stwierdzenie "jakieś dzieci" masz swoje?? nie ?? a tam własnie były między innymi i moje dzieciątka!! No bez przesady kolego:mad: byłeś, było fajnie i tak niech zostanie ;)

WOW.

a już było miło, ale widzę znowu komuś coś nie pasuje :o :o :o

1. chcę roztrząsać bo lubię jasne i klarowne sytuacje - i sprawę wyjaśnię, bo taką mam naturę. Argumentacja typu "to sie ktoś wku...wi" do mnie nie przemawia.
2. dzieci - ale o so chozi? :o Własne posiadam, do waszych pociech nic nie mam - bo i czemu? - za to trochę stresujący dla mnie widok to jakieś lokalne (nie, nie Twoje) dzieciaki kręcące się po pasie lotniska - cała nasza czwórka je widziała i nikt nie miał ochoty na "ścigi", jeśli po płycie za górką chodzą dzieciaki (nie, nie Twoje) bez opieki.

Na me skromne zdanie ktoś przepłacił a teraz ma żale. .

kolejne WOW.

mam do ciebie kolego jakieś żale? :o
i może wyjaśnij, niby za co przepłaciłem?

:o :o :o

zadziwiacie mnie, koledzy. Naprawdę.

#718 OFFLINE   bziku

bziku

Oszołom

• 86 postów

Napisany 15 marca 2009 - 11:46

Sory kolego nie było tematu. Nie będę z Tobą dyskutował.

#719 OFFLINE   Eddek

Eddek

Superupierdliwiec

• 110 postów

Napisany 15 marca 2009 - 11:49

Oj kurde ludzie, przestancie juz debatowac co i jak zle wygladalo. Chcecie zabezpieczony tor i zero problemow, zapraszamy do ZG na tor gokartowy, 1000zl i macie 8h dla 10 aut (w/g ostatnich info). Dajcie sobie juz na luz. Pojechalismy na grilla i grill byl. Pozniej kilka baczkow dla relaksu i juz. Jakbysmy sie mieli scigac to sami bysmy popedzili gapiow z trasy przejazdu i tyle.

#720 OFFLINE   Pylek

Pylek
  • 202 postów

Napisany 15 marca 2009 - 11:57

a już było miło, ale widzę znowu komuś coś nie pasuje

Zobacz kolego komu tu coś nie pasi :p

1. chcę roztrząsać bo lubię jasne i klarowne sytuacje - i sprawę wyjaśnię, bo taką mam naturę. Argumentacja typu "to sie ktoś wku...wi" do mnie nie przemawia.
2. dzieci - ale o so chozi? Własne posiadam, do waszych pociech nic nie mam - bo i czemu? - za to trochę stresujący dla mnie widok to jakieś lokalne (nie, nie Twoje) dzieciaki kręcące się po pasie lotniska - cała nasza czwórka je widziała i nikt nie miał ochoty na "ścigi", jeśli po płycie za górką chodzą dzieciaki (nie, nie Twoje) bez opieki.

Nikt nie marudzi tylko Ty potrzebujesz jakiś wyjaśnień dla czego tak jest, bo co ????:duze_nie:
Jeżeli wjechaliśmy na lotnisko i nikt nas nie wygonił nie pobrał żadnej opłaty wjazdowej, to chyba bardzo dobrze. Wydaje mi się że Ty dążysz do tego żeby było odwrotnie :mad:
Co do lokalnych dzieci ....Kolego może to Ty byłeś tam gościem a nie one więc powinieneś uważać na nie. Ciesz się że Cię dzieciaki kamieniami nie obrzuciły że po ich terenie jeździsz :tere-fere: