Zachodniopomorskie Spot
Napisany 14 marca 2009 - 15:02
Miłego grillowania.
Napisany 14 marca 2009 - 17:29

P.S
Jakieś zdjątka chyba wyszły?? wrzucicie?
Napisany 14 marca 2009 - 18:55
Lotnicho fajowe :ok: ( nie było żadnego problemu z wjazdem , jak straszył nas kolega 7gsi że jak nas namierzą to POGNAJĄ bo teren prywatny ) :smiech2::smiech2::smiech2:
Grill klasa światowa :ok:
Towarzycho jak zawsze superos :ok:
Edek morze zobaczył bo w Zielonej Górze niema takiego

PS. Do następnego :kumple::party:
Napisany 14 marca 2009 - 19:05
milo bylo mi poznac wszystki i mam nadzieje ze jesli bedzie nastepny spocik to tez sie zjawie, a i lotnisko super, musze sie jeszcze troszke podszkolic w baczkach zeby mi bardziej plynnie wychodzily:)
A dla EDDKA wielki szacun, bo wkoncu komu by sie chcialo jechac 300 klockow
Napisany 14 marca 2009 - 19:34
Lotnisko fajne,proponuje częściej się spotykać w takich miejscach.
No i miło było pospacerować nad morzem.
Szczególne podziękowania dla Eddka,który tyle drogi przejechał.
I podziękowania dla najmłodszej uczestniczki spotu.
http://picasaweb.goo...iatowoIDziwnow#
Napisany 14 marca 2009 - 20:07

Napisany 14 marca 2009 - 20:13

G.A.D.T.I.: w ktoryms momencie za Kamulcem stracilem wqas z lusterka, jakas awaria czy stop na tankowanie czy cos?
Napisany 14 marca 2009 - 20:17

Napisany 14 marca 2009 - 20:21
Lać mi się zachciałow ktoryms momencie za Kamulcem stracilem wqas z lusterka, jakas awaria czy stop na tankowanie czy cos?

Edek a focisze wkleisz

Napisany 14 marca 2009 - 20:55
Napisany 14 marca 2009 - 22:25

Wstyd sie przyznac, ale bylo tyle ludzi i tak fajnie, ze polowy ekipy nie jestem w stanie dopasowac twarz do nicka

Napisany 14 marca 2009 - 22:49
nie było żadnego problemu z wjazdem , jak straszył nas kolega 7gsi że jak nas namierzą to POGNAJĄ bo teren prywatny ) :smiech2::smiech2::smiech2:
nie straszył, tylko uprzedzał - bo takie informacje otrzymał od: Gminy, Stowarzyszenia, kilku chłopaków z Kamienia odwiedzających lotnisko;
jak widać na miejscu problemu nie było - pogratulować organizatorowi

ze swojej strony dodam, że od poniedziałku zabieram się za kompleksowe wyjaśnienie tej sprawy. Bardzo mnie niepokoi to, co zobaczyłem - brak zapowiadanej ochrony, za to jakieś dzieci przechodzące przez środek pasa, traktory, auta - jakoś nie widzę w takich warunkach latania +200km/h...
podziękowania za imprezę i sympatyczne towarzystwo od:
Wiktorzi
Stahu
IndiGen
7gsi

Napisany 15 marca 2009 - 01:04
ze swojej strony dodam, że od poniedziałku zabieram się za kompleksowe wyjaśnienie tej sprawy. Bardzo mnie niepokoi to, co zobaczyłem - brak zapowiadanej ochrony, za to jakieś dzieci przechodzące przez środek pasa, traktory, auta - jakoś nie widzę w takich warunkach latania +200km/h...
ej słuchaj, po co ty chcesz to roztrząsać??

jak widać na miejscu problemu nie było - pogratulować organizatorowi
bo załatwił z odpowiednimi ludźmi:D;)
Napisany 15 marca 2009 - 01:18
Napisany 15 marca 2009 - 07:26
G.A.D.T.I.: w ktoryms momencie za Kamulcem stracilem wqas z lusterka, jakas awaria czy stop na tankowanie czy cos?
Bo ty masz benzynę,a ja dizla.
Nie nadarzałem :duze_hihi:
A my Ciebie widzieliśmy na Orlenie w Kliniskach.
Najważniejsze,że dojechałeś cało.
Teraz czas na rewanż.
Napisany 15 marca 2009 - 10:08
No sie wkurzylem, jak przestrzelilem jakiegos Shella, ale moje heble by nei wytrzymaly zatrzymania kloca na dlugosci kieszeni zjazdowej ze 180kmhA my Ciebie widzieliśmy na Orlenie w Kliniskach.

Napisany 15 marca 2009 - 11:40
WOW.ej słuchaj, po co ty chcesz to roztrząsać??
W końcu skończy sie tam rumakowanie bo Ty sie nie może dogadać i coś w końcu wprowadza (będziesz dociekał jak i co to sie ktoś wku...wi ) ....a to jest nam nie potrzebne.... lotnisko przecież jest nie czynne dla użytku lotniczego w ogóle....a dzieci ?? nie podobało Ci się że tam były?? no mi osobiście nie podoba sie Twoje stwierdzenie "jakieś dzieci" masz swoje?? nie ?? a tam własnie były między innymi i moje dzieciątka!! No bez przesady kolego:mad: byłeś, było fajnie i tak niech zostanie
a już było miło, ale widzę znowu komuś coś nie pasuje

1. chcę roztrząsać bo lubię jasne i klarowne sytuacje - i sprawę wyjaśnię, bo taką mam naturę. Argumentacja typu "to sie ktoś wku...wi" do mnie nie przemawia.
2. dzieci - ale o so chozi?

Na me skromne zdanie ktoś przepłacił a teraz ma żale. .
kolejne WOW.
mam do ciebie kolego jakieś żale?

i może wyjaśnij, niby za co przepłaciłem?

zadziwiacie mnie, koledzy. Naprawdę.
Napisany 15 marca 2009 - 11:46
Napisany 15 marca 2009 - 11:49
Napisany 15 marca 2009 - 11:57
a już było miło, ale widzę znowu komuś coś nie pasuje
Zobacz kolego komu tu coś nie pasi

Nikt nie marudzi tylko Ty potrzebujesz jakiś wyjaśnień dla czego tak jest, bo co ????:duze_nie:1. chcę roztrząsać bo lubię jasne i klarowne sytuacje - i sprawę wyjaśnię, bo taką mam naturę. Argumentacja typu "to sie ktoś wku...wi" do mnie nie przemawia.
2. dzieci - ale o so chozi? Własne posiadam, do waszych pociech nic nie mam - bo i czemu? - za to trochę stresujący dla mnie widok to jakieś lokalne (nie, nie Twoje) dzieciaki kręcące się po pasie lotniska - cała nasza czwórka je widziała i nikt nie miał ochoty na "ścigi", jeśli po płycie za górką chodzą dzieciaki (nie, nie Twoje) bez opieki.
Jeżeli wjechaliśmy na lotnisko i nikt nas nie wygonił nie pobrał żadnej opłaty wjazdowej, to chyba bardzo dobrze. Wydaje mi się że Ty dążysz do tego żeby było odwrotnie

Co do lokalnych dzieci ....Kolego może to Ty byłeś tam gościem a nie one więc powinieneś uważać na nie. Ciesz się że Cię dzieciaki kamieniami nie obrzuciły że po ich terenie jeździsz :tere-fere: