P.S.
7gsi rozmawiałeś z rzekomym zarządcą, wypytałeś o szczegóły?? poproszę o telefon kontaktowy do konkretnej osoby, zadzwonię z ciekawości;)
Napisany 09 marca 2009 - 21:18
Napisany 09 marca 2009 - 23:24
P.S.
7gsi rozmawiałeś z rzekomym zarządcą, wypytałeś o szczegóły?? poproszę o telefon kontaktowy do konkretnej osoby, zadzwonię z ciekawości;)
a przy okazji:D zdobyłem namiar na to stowarzyszenie: organizują imprezy motoryzacyjne
Stowarzyszenie FRONTKICK-TUNING
* 72-420 Dziwnów
Kamień Pomorski
ul. Dziwna 11 m 40
tel.: 0-91 381-30-82; 0- 509 843 849
e-mail: frontic@wp.pl
Napisany 09 marca 2009 - 23:44
Napisany 10 marca 2009 - 00:50
zadzwoń, popytaj.Stowarzyszenie FRONTKICK-TUNING jest zarzadcą tego terenu, włascicielem?? czyżby wykupili od skarbu państwa x hektarów tego terenu czy jak?? musieli sporo zapłacić ... hmmmm....z tego co wiem to owszem...pobierajją opłatę za np: wynajecie sprzętu pomiarowego i organizacje imprezy ale za teren, wjazd na płytę lotniska? mają w swojej ofercie cenowej koszt wjazdu bo chyba o to tu chodzi tak? no zapytam
Czy to nadal do mnie? Naprawdę nie jestem prezesem tego stowarzyszeniaa tak hipotetycznie zakładając gdybyśmy poprosili ich o zorganizowanie imprezy motoryzacyjnej na "otwartym" lotnisku w kluczewie to jakby wyglądało cenowo? gdzieś widziałem koszty za co pobierają swoje należności ale nie było tam nic o kosztach terenu.... może i faktrycznie nadajemy na innych falach a ja dalej nie rozumiem co miałbym uzgadniać z zarzadcą bo przecież nie wchodzi w grę spot (spotkanie) z wynajeciem od tej firmy ich sprzetu....ja chce tam wjechać, inni chyba też rozpalic jakiegoś grilla i może przejechac się z którymś z kolegówe do końca pasa albo nawt żonę pouczyć jeździć
ja rozumiem że ta firma na takich imprezach zarabia ale chyba własnie za porowadzenie tych imprez i za ich sprzęt...no kurka chyba że sie myle no
rozmawiasz z prezesem ale ja nadal nie wiem o czym, może o niebieskich migdałach;)...może Wy w LOBie sobie zlot z pomocą tej firmy organizujecie a nie spot ...chyba jest zasadnicza różnica pomiędzy tymi stwierdzeniami;)
Napisany 10 marca 2009 - 01:11
Napisany 10 marca 2009 - 10:34
więc dzwoniłem do stowarzyszenia i potwierdza się to że nie są oni zarządcą ani właścicielem terenu/płyty lotniska....taką informację dostałem od Pana prezesa tegoż stowarzyszenia....rozmawiałem również przed chwila z własciwa osoba w urzedzie gminy gdzie to gmina jest włascicielem, wszystko ładnie Pan mi wyjaśnił ale jednak szczegółowe informację zostawie dla siebie
Napisany 10 marca 2009 - 10:48
Napisany 10 marca 2009 - 11:20
pozwól że zdobyta wiedzę jednak zostawię dla siebie;)....pewnie podzielę się nią z zaufanymi ludźmi w klubie..właściwie powiem jedno....LOB ktoś was kręci lub nie chce wszystkiego powiedzieć ale dlaczego...hehe...pewnie dlatego że jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o $$$
Napisany 10 marca 2009 - 11:23
Napisany 10 marca 2009 - 13:26
Napisany 10 marca 2009 - 15:37
BŁAGAM przedstaw się z którego klubu omegi jesteś, by Cię przypadkiem z LOBem nie pomylił
czyli jedę tam, grilluję, latam po lotnisku 230km/h i nikt się nie przypierniczy?
Napisany 10 marca 2009 - 16:45
Napisany 10 marca 2009 - 19:31
Napisany 10 marca 2009 - 19:53
Napisany 10 marca 2009 - 20:24
Możesz latać i 300 km/h (w końcu masz szybki kolor
)
byle by Cię z OKP nie pomylili pamiętaj przedstaw się, że jesteś z LOB-u
:looz:
Napisany 10 marca 2009 - 21:00
kolega Kris nie jest z LOB;
Napisany 10 marca 2009 - 21:57
kris_k.i napisał: