"bo taką mam naturę"

P.S.
Proszę admina/moda o zamknięcie tego wątku
Napisany 15 marca 2009 - 13:56
Napisany 15 marca 2009 - 14:34
jeśli chodzi o spot okp - wszystko jest OKZobacz kolego komu tu coś nie pasi
potrzebuję wyjaśnień (od Gminy - nie od OKP) z uwagi na plany które mam względem terenu tego lotniska i rozbieżności, które się pojawiły. Nie ma to związku z okp.Nikt nie marudzi tylko Ty potrzebujesz jakiś wyjaśnień dla czego tak jest, bo co ????:duze_nie:
błędny wniosek. Cieszę się z tego faktu i nie mam interesu, by było inaczej.Jeżeli wjechaliśmy na lotnisko i nikt nas nie wygonił nie pobrał żadnej opłaty wjazdowej, to chyba bardzo dobrze. Wydaje mi się że Ty dążysz do tego żeby było odwrotnie
tu się zgadzam w 100%Co do lokalnych dzieci ....Kolego może to Ty byłeś tam gościem a nie one więc powinieneś uważać na nie. Ciesz się że Cię dzieciaki kamieniami nie obrzuciły że po ich terenie jeździsz :tere-fere:
dyskutuję, ponieważ po Waszych wypowiedziach czuję się zaproszony do dyskusji.widze że CI kolego 7gsi nie podoba sie jak to sobie w OKP organizujemy... niepodoba sie to po co w ogóle dyskutujesz!
!
a jeśli tak, to mi przykro. Ale chociaż wiadomo o co chodzi.i przyjeżdżasz... wku...wia mnie już takie podejście
no właśnie taką mam, że nie lubię niedomówień - zwłaszcza ze strony Gminnych urzędników"bo taką mam naturę"
:smiech:
Napisany 15 marca 2009 - 18:01
Człowieku nie wiem czy Ty w ogóle coś myślisz czy trza Ci jakiegoś tłumacza czy co:mad:potrzebuję wyjaśnień (od Gminy - nie od OKP) z uwagi na plany które mam względem terenu tego lotniska i rozbieżności, które się pojawiły. Nie ma to związku z okp.
Napisany 15 marca 2009 - 18:10
Napisany 15 marca 2009 - 18:21
Ku:censored:wa nicczego nie zrozumiałeś?
Napisany 15 marca 2009 - 23:34
Napisany 15 marca 2009 - 23:55