Carbonowe elementy wnętrza
Napisany 30 września 2008 - 12:20
Tak czy inaczej wszystko musisz oczyscic, bo nawet nakladki odejda z odchodzacym flokiem (po czasie robi sie jak stara guma)
Napisany 30 września 2008 - 12:32
Tylko jak to oczyscic ( papier scierny 2000, rozpuszczalnik? ) jak to jest taki gumoplastik. Juz myslalem o tym, ale tam sa profile takie, ze niewiem, czy da sie dokladnie to zrobic pod malowanie. Bo pod naklejke wystarczy lekko zmatowic.Lendio – ludzie maluja te elementy. Ktos mi nawet wspominal o floku w sprayu w szarym kolorze. Najlepiej podobno tak jak modelarze – wtedy nie trzeba zdejmowac boczkow.
Wolalbym gotowca, chyba, ze kupie jakis zniszczony do testow.
Napisany 02 października 2008 - 12:22
Niestety wiem, ze w Polsce takie rzeczy sa w cenie...
Napisany 18 października 2008 - 22:21
Napisany 18 października 2008 - 22:26
Pytalem kilka postow wczesniej o to samo i jest odpowiedz:Czy prowadzone są jakieś prace nad carbonowymi elementami do Bfl???
No juz mi paru znajomych mówiło że z uchwytów na boczkach schodzi ta gumowata farba. Możnaby zrobić takie nakładki niekoniecznie carbonowe. Cienkie włókno szklane polakierowane na matowy ciemno szary kolor powinno załatwić sprawę. Przemyślę tamat i dam jakąś orientacyjną cenę. Ale dopóki nie zaczną się sprzedawać elementy węglowe, to nie ma o czym mówić, bo może się to okazać kolejnym przestrzelonym pomysłem, w którym zostaną utopione pieniądze.
Pozdrawiam
Napisany 09 stycznia 2009 - 12:43
http://moto.allegro....ega_tuning.html
Myśle że inwestycja 250zł mogła by się zwrócić jeżeli, opracowali byście elementy carbonowe ,oraz instrukcje jak to zamontować i zdemontować stare.
Jeszcze 5 dni zostało...
Napisany 11 stycznia 2009 - 23:18
To nie Carbon to aluminiumTutaj jest komplet nakładek alu do Omy B FL
http://moto.allegro....ega_tuning.html
Myśle że inwestycja 250zł mogła by się zwrócić jeżeli, opracowali byście elementy carbonowe ,oraz instrukcje jak to zamontować i zdemontować stare.
Jeszcze 5 dni zostało...
Napisany 11 stycznia 2009 - 23:39
To nie Carbon to aluminium
:smiech2:
Dobre... Rozbroiłeś mnie.
Przecież ja to napisałem by zwrócić uwagę pomysłodawcom tematu,że są dostępne nakładki do B FL (z czym do tej pory był problem), z których można zrobić formy i następnie wykonać elementy z carbonu

:bigok: