Carbonowe elementy wnętrza
Napisany 07 lipca 2008 - 15:30
Kolega zamawia już powoli materiały do zrobienia formy i włókno węglowe, potrzebujemy ciągle listw drzwiowych, przypominam że osoby, które nam prześlą elementy mogą liczyć na jakieś gratyfikacje:)
pozdro
Napisany 08 lipca 2008 - 10:07
p.s.
Jak nie sprzedam tapicerek (klient ma niby być na dniach) to mogę użyczyć te listwy boczne
Napisany 18 lipca 2008 - 21:56

mialem w B, a teraz w FL mam drewno.... ale carbon ladniejszy

Napisany 03 sierpnia 2008 - 19:23
Wpisuje się na listę chętnych :looz:
Napisany 16 sierpnia 2008 - 14:32
Zajmuje sie wraz z majk233 tymi elementami weglowymi, sa juz pierwsze prototypy. Jeszcze nie sa idealne(widac pare pecherzykow) i zdjecia sa bardzo miernej jakosci ale daja poglad na sprawe.
Jezeli chodzi o postepy w tych pracach, to koncze ostatnie formy do konsoli. Troche to trwa, ale jest z tym mase roboty.
Jezeli chodzi o cene kompletu (konsola, obudowa popielniczki, 4 listwy, element pod hamulcem recznym) to szacuje ją na 400 PLN. (dla uzytkownikow forum, normalna cena bedzie wyzsza)
Pozdrawiam
Napisany 19 sierpnia 2008 - 19:36
Zakupiłem ostatnio kierownicę skóra-karbon irmiego, nawet ze sterowaniem radia, tylko carbon w kilku miejscach lekko sfatygowany, bede musiał coś wymyślić.Acha. Do kompletu mogłaby być jeszcze kierownica
skóra-carbon

>> PROFESJONALNE SZABLONY AUKCJI ALLEGRO <<[/center:50fb7585b3]
Napisany 27 sierpnia 2008 - 23:57
Napisany 01 września 2008 - 15:52

A co do :
Witam... Jakby koledzy byli skłonni zrobić coś takiego ale do Vectry a to służe elementami z nadzieją że pierwszy komplecik dostanę z jakimś rabacikiem;-)
to najpierw muszę skończyć ten temat, a później, jak zbierze sie paru chętnych na wnętrza do vectry, to nie widzę problemu.
Odezwiemy sie w sprawie tych części.
Pozdrawiam
P.S. Proszę o jakąś wypowiedź na temat tych elementów, bo chciałbym znać Wasze reakcje i spostrzeżenia.
Napisany 01 września 2008 - 19:32
Jak będziecie mieli komplet to może się skuszę, bo "drewno" trochę się opatrzyło już :mrgreen:
Napisany 02 września 2008 - 16:00
Postaramy się aby kilka kompletów było gotowych na zlot na koniec września. Nie wiem czy uda nam się wpaść osobiście na ten zlot, ale jeśli nie to przekażemy komuś te elementy, żeby mógł wszystkim pokazać jak to wygląda.
tego do końca jeszcze nie wiemy, dopiero jak wszystkie formy będą gotowe, to będzie można określić jak długo to będzie trwało. Jak na razie kolega się musiał już sporo namęczyć, ale teraz już powinno być bardziej "z górki"dla mnie bajka jak dlugo kpl robicie
Napisany 07 września 2008 - 11:24
Napisany 07 września 2008 - 11:31
Czy jest opcja zrobienia takich elementow na boczki do B-fl a dokladnie na uchwyt przy sterowaniu szybami z ktorego zlazi ta oryginalna warstwa i sie strasznie rysuje.
To problem chyba kazdej B po lifcie.

Napisany 20 września 2008 - 11:02
Mam już gotowy komplet Carbonowego wnętrza. Teraz potrzebuję kogoś najlepiej z Leszna albo Poznania(albo z okolic) z zadbaną Omegą (najlepiej w automacie) kto użyczyłby wnętrza na krótką sesję zdjęciową. Oczywiście osoba ta może liczyć na zniżkę na ten komplet! Najlepiej gdyby osoba ta również wybierała się na zlot. Jeśli jest ktoś kto spełnia wszystkie lub chociaż część tych wymagań, to proszę o pilny kontakt.

P.S. Lnedio: oczywiście da radę wykonać te uchwyty w boczkach. Niewykluczone, że za jakiś czas będę robił również wnętrze do B fl, wtedy odezwę się do Ciebie w tej sprawie.
Napisany 20 września 2008 - 11:07

Pozdr.
M.