Otóż chciałbym Was prosić o poradę w imieniu mojego osiemnastoletniego brata ciotecznego Piotrka.Byłem wczoraj u niego bo zadzwoniło po mnie usiedliśmy przy piwku a on zadał mi pytanie..Michał jak myślisz czy Omega B 3.0 to dobry pomysł jak na pierwszy samochód dla mnie..??A mnie normalnie zamurowało..powiedziałem mu że się dowiem parę rzeczy i mu dziś odpowiem..Sprawa wygląda tak chłopak bardzo dobrze jeździ ma prawko dopiero pół roku a jeździ jak by miał je 20 lat. Jeżeli myślicie że będą problemy z parkowaniem czy coś to nie ma się czego obawiać bo jego ojciec ma Ome BFl którą zresztą Piotrek bardzo dużo jeździ.Jeżeli chodzi o zakup to powiedział mi że ma uzbierane 14.5 tysiąca złotych jak wiem można za to Omegę B kupić tym bardziej że on chce wyjechać do Niemiec gdyby już kupował..Jak myślicie co mu poradzić..??Mówi że chciałby Omegę ponieważ bardzo ceni komfort jazdy miał na oku jeszcze jakieś BMW ale nie chce ponieważ sami wiecie co ludzie mówią jak widzą młodego w BMW..Czy opłaty aż są takie drogie..??Części..??Czekam na Wasze porady mam czas do wieczora bo wtedy do niego jadę ..Pozdr