Posty przeleciane nic nie znalazlem moze minolem ale po 2 razach latania po postach zwatpilem wiec pommocy.
Ostatnio przestalo mi dzialac w radyjku orginalnym cd wiec postanowilem kupic kieszen do zamontowania nieorginalnego radia ,a orginalne mam zamiar oddac do naprawy.
Wymontowalem orginal i podpiolem Jvc bo takie posiadam i nagle klaps prad jest wszystko sie swieci a nie mam dzwieku wiec pomyslalem ze radio JVC szlag trafil i pojechalem do Servisu Opla oni podpieli do wiezyczki i JVC dziala bez zazutu, ale czemu nie mam dzwieku po zapytaniu pana z servisu stwierdzil ze kostka od glosnikow nie wchodzi do konca i dlatego nie ma .Wiec wyciagnolem kabelki z kostki JVC i podpiolem do kostki glosnikow i dalej nic.
Nie mam pojecia co jest grane ,chociaz szczerze wnioskuje ze chaczyk lezy po stronie BOSE
Jak to potpiac zeby dzialalo juz sam nie wiem ,rozbierac i wyciagac orginalnych mocowan zabardzo nie chce ze wzgledu na orginalne radio bo wroci na pewno ,poniewaz mam tam telefon, obsloge kierownicy itd:
No coz moze Ktos z was mi pomoze.
Pomozcie jezeli ktos sie spotkal juz z czyms takim
Dzieki Wielkie i Pozdrowienia