Słuchaj, nim zaczniesz oceniać, zadaj sobie trochę trudu i przejrzyj ten temat, cała esencja wiedzy na temat rezonatora i jego parametrów, wymiarów odczuć użytkowników skupia się w około 300-400 postach, pozostałe posty (jakieś 1300-1400 szt.) to pytania o to samo czyli co daje puszka, o wymiary, pytania o to kto to robi, pytania jak się na tym jeździ, jak wyniki z hamowni itp... Na dobrą sprawę można by było temat zamknąć i pozostawić go do czytania. Ale zaraz znajdzie jakiś miszczu forumowy który założy temat o tym samym i tak w koło Macieja. A wystarczy poczytać od początku.troche przesadzasz z tym leniemnie podoba mi sie twoje zachowanie!?nie umie sie jeszcze poruszac na forum...wiec trzeba mu pomoc daj przyklad z gory bo sie kolega zniecheci a moze sie okazac ze jest spoko.ja na elektrodzie mam konto od 2005 roku i niedawno zadalem 3 pytania..jak tam wsiedli na mnie admini ze zle szukam ze to tamto..kuzwa myslalem sobie..jakbym mial ich pod reka to w dziub dostana.forum a forum nie jest rownechyba masz konta gdzie indziej?to wiesz ze sa roznice.wiec jak cos napiszesz to przemysl co piszesz .bo to pachnie Polandią (mocherem)takie polskie..byle byc lepszym od drugiego.przepraszam za spam..nie na temat.pozdrawiam
Robię dokładnie tak samo :ok:ze swojej strony jak mnie cokolwiek interesuje to pochłaniam całe tematy niezależnie od ilości postów ...