Spot Chełm
Napisany 13 kwietnia 2008 - 17:49

Napisany 13 kwietnia 2008 - 18:12
ada, obejrzałem zamieszczone zdjęcia. Jest OK. Następnym razem jak będziesz zdejmowała foto, to uprzedź. Wówczas lepiej się przygotujemy, wystawiając te lepsze profile. Niemniej serdecznie wszystkim dziękuję. Pozdro.
Nie ma sprawy na następnym spocie masz u mnie pozowaną sesję fotograficzną :razz:
Napisany 13 kwietnia 2008 - 19:29
ada, obejrzałem zamieszczone zdjęcia. Jest OK. Następnym razem jak będziesz zdejmowała foto, to uprzedź. Wówczas lepiej się przygotujemy, wystawiając te lepsze profile. Niemniej serdecznie wszystkim dziękuję. Pozdro.
Nie ma sprawy na następnym spocie masz u mnie pozowaną sesję fotograficzną :razz:
Aha slawek bedziesz wiedzial... I tak Ada zrobi swoje, sam mam kilka takich fotek i znalazly sie one we wgladzie publicznym. Na tą kobiete nie ma sily

WIdze ze spocik niezbyt liczny ale... Zawsze jest fajnie spotkac sie w fajnym i nie zawsze najliczniejszym gronie. Zaluje ze nie dotarlem. Szlaban nam zamkneli (ta sama sytuacja co kiedys pod ZUS z tym ze tu za choolere nie mozna bylo pzrekonac do otwarcia) i zanim sie zebralem musialem wracac na zajecia. Zaraz po zajeciach wystrzelilem jak z procy, dzwonie do Ady a tu klops. Nikogo juz nie ma.
Coz zdarza sie, zaluje ze mnie nie bylo. Postaram sie byc na nastepnym spocie.
Rammstei otwarcie maski nie bedzie latwe. Musisz wlozyc jakis drut pomiedzy maske i grill, zwolnic linke (ta od srodka). Poza tym CZ (o ile masz omege A nie widze w opisie niestety) w Omedze A nie jest nie do ominiecia. Otworzysz ja normalnie kluczykiem. Chyba ze masz przerobke ze tylko z pilota. Kiedys mialem podobnie i sie normalnie powinna otworzyc. jak nie wypali od kierowcy probuj od pasazera i z bagaznika. Jezeli to nic nie da kombinuj z otwarciem przez wytrych.
Napisany 13 kwietnia 2008 - 20:54

Poczekajcie do niedzieli już ja Wam zrobie piiiiiiiiiiiiiiiięęęęęęęęęęękne zdjęcia po obejrzeniu których już nigdy nie będziecie narzekać

Napisany 14 kwietnia 2008 - 11:27
Napisany 14 kwietnia 2008 - 18:05
ada, zobaczymy, co z tych obiecanek zrealizujesz....
Ja już zaczełam przygotowania do niedzieli ,odstawiłam dziś omcie do warsztatu(widziałeś w jakim stanie miałam opone- mogła nie wytrzymać do niedzieli) i czekam na telefon co ,za ile i na kiedy będzie zrobione

Napisany 14 kwietnia 2008 - 19:46
WWWWWWWWWWWWWWWWWRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :bad: :bad: :bad: :bad:
Po raz Nty sie nie zalapie. Mam laboratoria z polimerow w Lublinie.
Szlag alez mi suprisa w szkole zrobili. Laboratoria w dodatku w lublinie poza terminarzem zajeć. No cos mnie trafi zaraz............
Jezeli teraz bedzie spot to nastepny za 3 tygodnie? Jezeli tak to bi mi pasilo, nic sie nie zapowiada na kolejna zawalona niedziele... Pieknie 2 spoty pod rzad w plecy. Ehh
Napisany 16 kwietnia 2008 - 17:20
Napisany 17 kwietnia 2008 - 10:41

Napisany 17 kwietnia 2008 - 22:20
Luqua, nie chcę krakać ale i mnie może nie być na spocie,nie dość ,że omcia w warsztacie (ma być niby na piątek) to i ja jestem chora i ta pogoda jeszcze mnie dobija :bad: :bad: i w ogóle wszystko mnie wkurza :bad: :bad:
Skoro Ciebie nie bedzie to trzeba spota przesunąć. Bez Ciebie to jakoś

Zdrówka dla Ciebie i Omki

Napisany 18 kwietnia 2008 - 09:36
Napisany 18 kwietnia 2008 - 16:24

Omcie odebrałam już od mechanika - ma nowe oponki,nową linkę gazu ,olej ,ustawione kąty i zbieżność ,zlikwidowane luzy - prowadzi się suuuuuuper
Ja też zaliczyłam lekarza - mam zmienione leki i na niedziele mam być zdrowa jak ryba
Co do spocisza to myślę,że przesunięcie o tydzień niewiele zmieni bo Luqua 27 ma szkołe i wtedy kolejne spoty co dwa tygodnie też nie bedą mu pasowały.Wyjściem byłoby zrezygnowanie ze spota w tą niedziele i spotkanie się dopiero 4 maja a potem 18 maja a w czerwcu biorąc pod uwagę grafik zajęć kolegi 15 i 29 ,lipiec 13 i 27,sierpień 10 i 24 ,wrzesień 7 i 21 .Tak to by mniej więcej wyglądało do września - co Wy na to ?
Jeśli chodzi o tą niedziele to zdaje sobie sprawe,że może nikt nowy nie przyjechać ale skoro podaliśmy tą date na ulotkach jeszcze w styczniu to trzeba podjechać bodaj na pół godzinki.Tak czy siak ja będę- Rammstein podjade po Ciebie o 13:50 (jak chcesz)
Wszystkich chetnych serdecznie zapraszam :driver: :driver: :driver:
VIII SPOT CHELM -- 20 KWIECIEN GODZ 14:00 BAR BINGO AL.PRZYJAZNI 1
Napisany 18 kwietnia 2008 - 18:38

Cożm Ada jak piszesz mi to jest obojetne czy spot bedzie pzresuniety czy nie bo w ta niedziele jade do lublina a w nastepna mam zjazd w szkole. Ale skoro Ada i Omeśka wykurowane mysle ze spocisza trzeba zrobic teraz. Na nastepnym juz ja bym byl...
Napisany 18 kwietnia 2008 - 19:32

Napisany 19 kwietnia 2008 - 18:45

Napisany 20 kwietnia 2008 - 10:55
Napisany 20 kwietnia 2008 - 17:05
slawekbor
omega25
Rammstein
G.DZIEDZIK
ada
Dzięki wszystkim za przybycie i ciekawą dyskusje przy kawusi i nie tylko. Było miło jak zwykle

Tradycyjnie zalączam dokumentacje foto ze spota już VIII

http://picasaweb.goo...POTCHEM20042008
Kolejny IX SPOT CHEŁM - 4 maja (niedziela) szczegoły wkrotce
Napisany 20 kwietnia 2008 - 17:42

Napisany 20 kwietnia 2008 - 18:28
Widze ze spocik fajny i z tego co mi wychodzi nastepny za dwa tygodnie czyli ja bede... Za tydzień do szkoły za dwa na spota :mrgreen: Drugi z rzędu opuszczony