WIELKOPOLSKIE pogaduchy & biesiady
Napisany 08 stycznia 2011 - 00:57
w końcu to idzie na leczenie dzieciaczków które na opiekę medyczną ze strony Państwa nie mogą liczyć.
Nasuwa mi się pytanie czy nie jest wymagane zezwolenie na publiczna zbiórkę pieniędzy przez O.K.P dla W.O.Ś.P
z tego co mi jest wiadomo to pozwolenia wydawane są imienne lub na prawne stowarzyszenia itp
nie żebym był złośliwy lecz po co mieć niepotrzebne kłopoty zainteresowanych odsyłam do stronki
Pozdrawiam i powodzenia obyście naj więcej zebrali
http://wykroczenia.w...ezwolenia.html/
Napisany 08 stycznia 2011 - 01:34
Kolego są wolontariusze powołani przez WOŚP którzy są związani z OKP ale pewnie nie czytasz wszystkich zamieszczonych postów więc nie masz wiedzy i w tym momencie że jednym z wolontariuszy jest wspomniana w postach Anula ...Koledzy widzę tu propozycje zbierania kasy na W.O.Ś.P to bardzo szczytny cel
w końcu to idzie na leczenie dzieciaczków które na opiekę medyczną ze strony Państwa nie mogą liczyć.
Nasuwa mi się pytanie czy nie jest wymagane zezwolenie na publiczna zbiórkę pieniędzy przez O.K.P dla W.O.Ś.P
z tego co mi jest wiadomo to pozwolenia wydawane są imienne lub na prawne stowarzyszenia itp
nie żebym był złośliwy lecz po co mieć niepotrzebne kłopoty zainteresowanych odsyłam do stronki
Pozdrawiam i powodzenia obyście naj więcej zebrali
http://wykroczenia.w...ezwolenia.html/
ps; Spot odbywa się w niedzilę o 13 w king krosie i będzie przeprowadzona zbiórka pieniędzy zgodnie z prawem

Nie próbuj przechytrzyć fotoradaru ! bo tylko mi zdąży zrobić zdjęcie samej maski

Jeżeli masz jakieś pytanie lub chciał byś znaleźć odpowiedź na twoje pytanie to tu masz rozwiązanie i odpowiedź na twoje pytanie [KLICK]
Napisany 08 stycznia 2011 - 12:00
a posty czytam więc wiem że Aniula ma imienne pozwolenie jako osoba prawna a nie jako klub , a klub nie jest osobą prawną i fizyczną ani też zrzeszeniem itp
p.s
odsyłam kolegę do lektury w poprzedniej mojej wypowiedzi proszę doczytać całość Pozdrawiam i powodzenia jak również dalsze komentarze z kolegi strony są zbędne oraz jakieś sugestie
Napisany 08 stycznia 2011 - 15:30
a posty czytam więc wiem że Aniula ma imienne pozwolenie jako osoba prawna a nie jako klub , a klub nie jest osobą prawną i fizyczną ani też zrzeszeniem itp
jak czytasz, to powinieneś doczytać to
Ci co mają polarki klubowe to zakładają , bierzemy baner klubowy i ruszamy pod zamek gdzie ma być Anula nakleimy kilka serduszek na baner i będziemy reklamować nasz klub przy okazji zbiórki.
Czy jest tu gdzieś napisane, ze ktoś inni niż wolontariusze WOSP będzie zbierał?
Czy jest tu napisane, ze klub będzie zbierał?
Daj se siana już ..
Napisany 08 stycznia 2011 - 16:23
A więc w ten dzień jest zbiórka pieniędzy w W.O.Ś.P. w której ma brać udział Anula od Romka40 .
Wyglądało by to tak spotykamy się na ulicy składowej bo tam będzie możliwość zaparkowania naszych klusek

Co wy na taki rodzaj spota ?
to jest cytat kolegi lotusa jak masz z tym problem przeczytaj jeszcze raz

Adminie doczytaj wypowiedz kolegi lotusa a siana daj sobie i nie obrażaj ludzi mimo że jesteś adminem pozdrawiam
Napisany 08 stycznia 2011 - 16:58
a siana daj sobie i nie obrażaj ludzi mimo
nigdzie Cie nie obraziłem.
Jesli masz dalsze wątpliwości zapraszam na prv. Wątek nie jest od rozwiązwania osobistych problemów.
W zacytowanym przez Ciebie fragmencie nie ma nic o zbiórce przez OKP a o reklamie klubu. Zbiera Anula i to jest wlasnie tu napisane.
(lojalnie ostrzegam przed kontynuowaniem w tym wątku jakiś dalszych zastrzeżeń)
Napisany 08 stycznia 2011 - 17:16

niech Aniula zbierze jak najwięcej dla dzieciaczków bo to najważniejszy cel
p.s
dostałeś wiadomość na prywate i nie potrafisz odpisać więc nie groź lojalnie
Pozdrawiam
Napisany 08 stycznia 2011 - 17:31
A swoją drogą Panowie posprzeczać się o coś takiego jak zbiórka pieniędzy na dzieci... Oj nieładnie, nieładnie.
Napisany 08 stycznia 2011 - 17:35
ps; Spot odbywa się w niedzilę o 13 w king krosie i będzie przeprowadzona zbiórka pieniędzy zgodnie z prawem
i przekazana do puli WOŚP{ i proszę bez podobnych skojarzeń
!}
Spotykamy się jednak w King Crossie - jak zawsze -2 poziom aleja pomarańczowa - godzina 13:00 a Anula podbije do nas z puszeczką. Raczej na Składowej nie znaleźllibyśmy tylu miejsc parkingowych - o ile w ogóle tam gdzieś się by można było wcisnąć
Napisany 08 stycznia 2011 - 17:47
Napisany 08 stycznia 2011 - 18:27
Na gg nie odpisales.
Napisany 08 stycznia 2011 - 19:28

PS. GG nie wlączalem juz od miecha chyba. Musze zajzec

Pozdro.
Napisany 08 stycznia 2011 - 20:08
Napisany 08 stycznia 2011 - 20:44
Napisany 08 stycznia 2011 - 20:46
Jest opcja by w tą niedzielę spotkać się przy zamku na św.Marcinie .
A więc w ten dzień jest zbiórka pieniędzy w W.O.Ś.P. w której ma brać udział Anula od Romka40 .
Wyglądało by to tak spotykamy się na ulicy składowej bo tam będzie możliwość zaparkowania naszych klusek. Ci co mają polarki klubowe to zakładają , bierzemy baner klubowy i ruszamy pod zamek gdzie ma być Anula nakleimy kilka serduszek na baner i będziemy reklamować nasz klub przy okazji zbiórki.
Co wy na taki rodzaj spota ?
to jest cytat kolegi lotusa jak masz z tym problem przeczytaj jeszcze raz
Adminie doczytaj wypowiedz kolegi lotusa a siana daj sobie i nie obrażaj ludzi mimo że jesteś adminem pozdrawiam
RATOWNIK5!