no cóż , jak pęknie trzeba będzie przejść na " obróżka , smyczka , ........" aż się nie ociepli
To będziesz musiał przeciągać tą smyczkę przez całe auto

Napisany 29 grudnia 2010 - 23:08
no cóż , jak pęknie trzeba będzie przejść na " obróżka , smyczka , ........" aż się nie ociepli
Napisany 29 grudnia 2010 - 23:19
Masz racje kolego ja np. bywam na innym klubowym spocie innej marki auta ( pomogli mi bardzo jak potrzebowałem pomocy ) a mam omegę wiec zgadzam sie z tobą 100 %a co do tego ze jezdze bmw a nie kluska to nie swiadczy o tym ze odwroce sie od ludzi dla ktorych mam wielki szacunek. Na spoty tez jezdze nie dla aut a dla ludzi...
Napisany 30 grudnia 2010 - 01:43
Masz racje kolego ja np. bywam na innym klubowym spocie innej marki auta ( pomogli mi bardzo jak potrzebowałem pomocy ) a mam omegę wiec zgadzam sie z tobą 100 %
i za dużo się nie przejmuj pierdołami
Napisany 30 grudnia 2010 - 18:29
ja kurde od dwoch dni nie moge otworzyc tylniej klapy bo zamarzl zamek.. cos czuje ze jutro bede musial pozyczyc od siostry suszarke
Napisany 30 grudnia 2010 - 21:53
na spota do KingCrossa i się rozmrozi
Pewna osoba nie ma zimówek - uważa że są niepotrzebne. Ponieważ napadało duzo śniegu, na początku zimy wyjechał na ulicę i tam auto stoi bo bał się że któregoś dnia nie wyjedzie jak będzie potrzebował. W wigilię u nas padał deszcz na mrozie. Auto pokryło się warstwą lodu, którą śnieg zasypał. Teraz nie może dostać się do auta bo drzwi zamarzłypo nowym roku ma być odwilż to pewnie otworzy auto
Napisany 30 grudnia 2010 - 22:22
Masz racje kolego ja np. bywam na innym klubowym spocie innej marki auta ( pomogli mi bardzo jak potrzebowałem pomocy ) a mam omegę wiec zgadzam sie z tobą 100 %
i za dużo się nie przejmuj pierdołami
Napisany 30 grudnia 2010 - 23:41
No już nie pisz że w innym klubie ci tylko pomogli bo Assistance z OKP do Szamotuł też jechał do ciebie i nie zostawił cie w biedzie .
No ale to była drobnostka pewnie miałeś większe problemy i pogratulować innemu klubowi za to że nie zostawił cie w biedzie ...
Napisany 31 grudnia 2010 - 17:43
Dzięki Lotus za OKP Assistans ( już wszyscy wiedzą , że mi pomogłeś ) To fakt był o wiele wiekszy problem na pewno od tego co tak opisałeś
i ten inny klub mi tego nie wypomina ........
To teraz Tuptus mi powinien sporo tu napisać ale nie robi tak jak tya pomógł mi sporooooo razy ps.Tuptuś wielkie dzięki
i podziekowania wszystkim co mi również pomogli. Sory Lotus fakt nie spytałem ci się ile płacę za tą pomoc ?? Podaj ile na PW jak co .
Napisany 31 grudnia 2010 - 18:58
a o co chodzi ?
Napisany 31 grudnia 2010 - 19:18
Napisany 31 grudnia 2010 - 20:15
Napisany 31 grudnia 2010 - 20:32
Tomuś ogólnie o nic tylko trzeba zrozumieć co ktoś piszę , nie chodzi mi tu czasami o ciebie
Napisany 01 stycznia 2011 - 00:11
Napisany 01 stycznia 2011 - 14:08
Napisany 01 stycznia 2011 - 14:30
Napisany 01 stycznia 2011 - 15:58
Ludziska a jakiś spot jutro jest planowany?
Napisany 04 stycznia 2011 - 09:29
Napisany 04 stycznia 2011 - 11:46
Jest opcja by w tą niedzielę spotkać się przy zamku na św.Marcinie .
A więc w ten dzień jest zbiórka pieniędzy w W.O.Ś.P. w której ma brać udział Anula od Romka40 .
Wyglądało by to tak spotykamy się na ulicy składowej bo tam będzie możliwość zaparkowania naszych klusek. Ci co mają polarki klubowe to zakładają , bierzemy baner klubowy i ruszamy pod zamek gdzie ma być Anula nakleimy kilka serduszek na baner i będziemy reklamować nasz klub przy okazji zbiórki.
Co wy na taki rodzaj spota ?