Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

WIELKOPOLSKIE pogaduchy & biesiady

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
5372 odpowiedzi na ten temat

#1881 OFFLINE   djlotus

djlotus

Zbanowany

• 345 postów

Napisany 29 grudnia 2010 - 23:08

no cóż , jak pęknie trzeba będzie przejść na " obróżka , smyczka , ........" aż się nie ociepli ;)

To będziesz musiał przeciągać tą smyczkę przez całe auto :smiech:
[SIGPIC][/SIGPIC]Jeżeli fotoradar strzeli ci fotkę to znaczy że masz za wolne auto :p
Nie próbuj przechytrzyć fotoradaru ! bo tylko mi zdąży zrobić zdjęcie samej maski :smiech:
Jeżeli masz jakieś pytanie lub chciał byś znaleźć odpowiedź na twoje pytanie to tu masz rozwiązanie i odpowiedź na twoje pytanie [KLICK]

#1882 OFFLINE   Arasov

Arasov

Zbanowany

• 217 postów

Napisany 29 grudnia 2010 - 23:19

a co do tego ze jezdze bmw a nie kluska to nie swiadczy o tym ze odwroce sie od ludzi dla ktorych mam wielki szacunek. Na spoty tez jezdze nie dla aut a dla ludzi...

Masz racje kolego ja np. bywam na innym klubowym spocie innej marki auta ( pomogli mi bardzo jak potrzebowałem pomocy ) a mam omegę wiec zgadzam sie z tobą 100 % ;) i za dużo się nie przejmuj pierdołami ;)

#1883 OFFLINE   Wirus1986

Wirus1986
  • 6 postów

Napisany 30 grudnia 2010 - 01:43

Masz racje kolego ja np. bywam na innym klubowym spocie innej marki auta ( pomogli mi bardzo jak potrzebowałem pomocy ) a mam omegę wiec zgadzam sie z tobą 100 % ;) i za dużo się nie przejmuj pierdołami ;)

ja sie nie przejmuje bo nie mam czym, poprostu denerwuje mnie to jak naduzyawa sie powierzonego stanowiska, albo urzywa sie go wg swojego widzimisie. Ale to nie moje malpy i nie moj cyrk:pokoj:

#1884 OFFLINE   Tuptus

Tuptus

Tomek

• 1 341 postów
  • Województwo: wielkopolskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.2 16v Z22XE

Napisany 30 grudnia 2010 - 18:29

ja kurde od dwoch dni nie moge otworzyc tylniej klapy bo zamarzl zamek.. cos czuje ze jutro bede musial pozyczyc od siostry suszarke :D

na spota do KingCrossa i się rozmrozi :)

Pewna osoba nie ma zimówek - uważa że są niepotrzebne. Ponieważ napadało duzo śniegu, na początku zimy wyjechał na ulicę i tam auto stoi bo bał się że któregoś dnia nie wyjedzie jak będzie potrzebował. W wigilię u nas padał deszcz na mrozie. Auto pokryło się warstwą lodu, którą śnieg zasypał. Teraz nie może dostać się do auta bo drzwi zamarzły :D po nowym roku ma być odwilż to pewnie otworzy auto :D

#1885 OFFLINE   Wirus1986

Wirus1986
  • 6 postów

Napisany 30 grudnia 2010 - 21:53

na spota do KingCrossa i się rozmrozi :)

Pewna osoba nie ma zimówek - uważa że są niepotrzebne. Ponieważ napadało duzo śniegu, na początku zimy wyjechał na ulicę i tam auto stoi bo bał się że któregoś dnia nie wyjedzie jak będzie potrzebował. W wigilię u nas padał deszcz na mrozie. Auto pokryło się warstwą lodu, którą śnieg zasypał. Teraz nie może dostać się do auta bo drzwi zamarzły :D po nowym roku ma być odwilż to pewnie otworzy auto :D

Ja non stop jeżdżę na letnich i jest ok, nie ma tragedii z jazdą, auto nie myszkuje po drodze i jedzie się jak w deszczu....:D :tank:

#1886 OFFLINE   djlotus

djlotus

Zbanowany

• 345 postów

Napisany 30 grudnia 2010 - 22:22

No już nie pisz że w innym klubie ci tylko pomogli bo Assistance z OKP do Szamotuł też jechał do ciebie i nie zostawił cie w biedzie .
No ale to była drobnostka pewnie miałeś większe problemy i pogratulować innemu klubowi za to że nie zostawił cie w biedzie ...
[SIGPIC][/SIGPIC]Jeżeli fotoradar strzeli ci fotkę to znaczy że masz za wolne auto :p
Nie próbuj przechytrzyć fotoradaru ! bo tylko mi zdąży zrobić zdjęcie samej maski :smiech:
Jeżeli masz jakieś pytanie lub chciał byś znaleźć odpowiedź na twoje pytanie to tu masz rozwiązanie i odpowiedź na twoje pytanie [KLICK]

#1887 OFFLINE   Arasov

Arasov

Zbanowany

• 217 postów

Napisany 30 grudnia 2010 - 23:41

No już nie pisz że w innym klubie ci tylko pomogli bo Assistance z OKP do Szamotuł też jechał do ciebie i nie zostawił cie w biedzie .
No ale to była drobnostka pewnie miałeś większe problemy i pogratulować innemu klubowi za to że nie zostawił cie w biedzie ...

Dzięki Lotus za OKP Assistans ( już wszyscy wiedzą , że mi pomogłeś ) To fakt był o wiele wiekszy problem na pewno od tego co tak opisałeś !! i ten inny klub mi tego nie wypomina ........ !!
To teraz Tuptus mi powinien sporo tu napisać ale nie robi tak jak ty !! a pomógł mi sporooooo razy ps.Tuptuś wielkie dzięki :D i podziekowania wszystkim co mi również pomogli. Sory Lotus fakt nie spytałem ci się ile płacę za tą pomoc ?? Podaj ile na PW jak co .

#1888 OFFLINE   Tuptus

Tuptus

Tomek

• 1 341 postów

Napisany 31 grudnia 2010 - 17:43

Dzięki Lotus za OKP Assistans ( już wszyscy wiedzą , że mi pomogłeś ) To fakt był o wiele wiekszy problem na pewno od tego co tak opisałeś !! i ten inny klub mi tego nie wypomina ........ !!
To teraz Tuptus mi powinien sporo tu napisać ale nie robi tak jak ty !! a pomógł mi sporooooo razy ps.Tuptuś wielkie dzięki :D i podziekowania wszystkim co mi również pomogli. Sory Lotus fakt nie spytałem ci się ile płacę za tą pomoc ?? Podaj ile na PW jak co .

a o co chodzi ? :D

Szczęśliwego Nowego Roku dla everybody :dziura:

#1889 OFFLINE   Arasov

Arasov

Zbanowany

• 217 postów

Napisany 31 grudnia 2010 - 18:58

a o co chodzi ?

Tomuś ogólnie o nic tylko trzeba zrozumieć co ktoś piszę , nie chodzi mi tu czasami o ciebie :p

#1890 OFFLINE   nikkoo

nikkoo
  • 303 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 31 grudnia 2010 - 19:18

Najlepszego Nowego Roku dla Wszystkich i nie pijcie za dużo :p:D

#1891 OFFLINE   wars1977

wars1977

WarsSztat Jagiełły (specjalizacja silniki V6) Opel Tech2 , MDI

• 1 896 postów
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: silnik po tuningu

Napisany 31 grudnia 2010 - 20:15

Dołączam się do życzeń NIKKO i nie kłućcie się za dużo, bo to bez sensu. Najlepszego!!!

#1892 OFFLINE   Tuptus

Tuptus

Tomek

• 1 341 postów

Napisany 31 grudnia 2010 - 20:32

Tomuś ogólnie o nic tylko trzeba zrozumieć co ktoś piszę , nie chodzi mi tu czasami o ciebie :p

ja wszystko rozumiem (mimo że może się wydawać inaczej :p)

Wszystkiego Najlepszego z okazji Nowego Roku :D

#1893 OFFLINE   krzysiek

krzysiek
  • 364 postów
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 31 grudnia 2010 - 23:04

Pomyślności z Kuniowa! :piwo:

#1894 OFFLINE   Sołtys

Sołtys

streetfighter

• 894 postów

Napisany 01 stycznia 2011 - 00:11

:ognie::ognie:Wszystkiego Najlepszego i co by sie sprawdziło powiedzenie że 2011 bedzie lepszy niż 2010 :D:ognie::ognie:

#1895 OFFLINE   djlotus

djlotus

Zbanowany

• 345 postów

Napisany 01 stycznia 2011 - 14:08

WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM 2011 ROKU :ognie::ognie::ognie::ognie:

#1896 OFFLINE   Ziutek50

Ziutek50

**** świat do góry nogami

• 7 326 postów
  • Województwo: łódzkie

Napisany 01 stycznia 2011 - 14:30

djlotus, Arasov :police: Może uprzedzę nie potrzebną dalszą dyskusję na forum, proszę załatwić resztę na PM

#1897 OFFLINE   nikkoo

nikkoo
  • 303 postów

Napisany 01 stycznia 2011 - 15:30

Ludziska a jakiś spot jutro jest planowany? :)

#1898 OFFLINE   djlotus

djlotus

Zbanowany

• 345 postów

Napisany 01 stycznia 2011 - 15:58

Jak tam po sylwestrowej nocy główki bolą bo miałem ciężki poranek Ale imprezka w roli djlotusa była wypasiona :-)

Ludziska a jakiś spot jutro jest planowany? :)

Tak robimy jutro na king krosie tylko trzeba by było listę zrobić ;-)

#1899 OFFLINE   djlotus

djlotus

Zbanowany

• 345 postów

Napisany 04 stycznia 2011 - 09:29

Jest opcja by w tą niedzielę spotkać się przy zamku na św.Marcinie .
A więc w ten dzień jest zbiórka pieniędzy w W.O.Ś.P. w której ma brać udział Anula od Romka40 .
Wyglądało by to tak spotykamy się na ulicy składowej bo tam będzie możliwość zaparkowania naszych klusek :D . Ci co mają polarki klubowe to zakładają , bierzemy baner klubowy i ruszamy pod zamek gdzie ma być Anula nakleimy kilka serduszek na baner i będziemy reklamować nasz klub przy okazji zbiórki.
Co wy na taki rodzaj spota ?

#1900 OFFLINE   nikkoo

nikkoo
  • 303 postów

Napisany 04 stycznia 2011 - 11:46

Jest opcja by w tą niedzielę spotkać się przy zamku na św.Marcinie .
A więc w ten dzień jest zbiórka pieniędzy w W.O.Ś.P. w której ma brać udział Anula od Romka40 .
Wyglądało by to tak spotykamy się na ulicy składowej bo tam będzie możliwość zaparkowania naszych klusek :D . Ci co mają polarki klubowe to zakładają , bierzemy baner klubowy i ruszamy pod zamek gdzie ma być Anula nakleimy kilka serduszek na baner i będziemy reklamować nasz klub przy okazji zbiórki.
Co wy na taki rodzaj spota ?

Szkoda że mam uczelnie do wieczora :/