Jeśli tak do tego podchodzimy to usuńmy całkiem forum techniczne, bo jest zbędne, wszystko załatwiajmy w pogaduchach, umawiajmy się w działach o spotach, pomagajmy tylko sobie w regionie i olejmy całą resztę - bo do tego to zmierza
To forum powstało z jakimiś założeniami - ma pomagać innym - innym to nie jednostką ale ogółowi - ogół nie wchodzi na pogaduchy w Wielkopolsce - tylko na forum techniczne - jak ktoś ma problem o specyfice napisanej przez Wirusa i dostaje odpowiedzi o treści CaponeAl to niestety nie jest to tego miejsce - można zapytać się o podnośnik, prostownik itd - bo to i tak tylko lokalnie można załatwić - ale należy mieć też łeb na karku i starać się pomóc jak największej ilości osób - dlatego są stworzone podziały na poddziały i tworzone są one z pewnymi założeniami
Jak mówię - są pewne założenia, które jako moderator będę realizował i już
I jak wspomniałem wyżej - koniec tego tematu - bo nie mam zamiaru się tłumaczyć, czemu taka decyzja a nie inna
zgodnie z regulaminem - macie procedury odwoławcze - to się odwołujcie
A co do zachowania kolegi CaponeAl - no sami stwierdźcie - dostał żółtą kartkę i się obraża - czyż to nie dziecinne - facet takie rzeczy przyjmuje na klatę, a nie chodzi i płacze każdemu

dzieciaka, tępaka i człowieka co to czyta bez zrozumienia
zachowujesz się a nie jesteś - i właśnie dlatego czytasz bez zrozumienia chłopaku - poza tym nie napisałem że jesteś tępakiem, tylko że ja nie jestem prostakiem - i właśnie to co teraz robisz - to jest dziecinada - bo nie umiesz nawet przyjąć z dojrzałością - prostej w formie krytyki
Jak mówię - bez prywatnych wybiegów i pomówień w moją stronę - komuś coś nie pasuje - zapraszam na PM - jeśli jeszcze jakakolwiek sprawa z tym związana się tu pojawi - też poleci ostrzeżenie - nie mam zamiaru tego puszczać bokiem
Korzystajcie z regulaminu - po to jest stworzony