WIELKOPOLSKIE pogaduchy & biesiady
Napisany 08 listopada 2010 - 22:46

Nie próbuj przechytrzyć fotoradaru ! bo tylko mi zdąży zrobić zdjęcie samej maski

Jeżeli masz jakieś pytanie lub chciał byś znaleźć odpowiedź na twoje pytanie to tu masz rozwiązanie i odpowiedź na twoje pytanie [KLICK]
Napisany 08 listopada 2010 - 22:51
Napisany 08 listopada 2010 - 22:53
Jutro z rana zabiore się za ta pompę paliwa. Nie wiem tylko czy mnie nie przegonią bo tu nie mam gdzie. A tak nikogo nie znam.
Ja bym ci pomógł ale wracam o 17-stej z tyrki

Nie próbuj przechytrzyć fotoradaru ! bo tylko mi zdąży zrobić zdjęcie samej maski

Jeżeli masz jakieś pytanie lub chciał byś znaleźć odpowiedź na twoje pytanie to tu masz rozwiązanie i odpowiedź na twoje pytanie [KLICK]
Napisany 08 listopada 2010 - 23:15
Nie no dzięki, poradzę sobie, temat pompy paliwa jest mi dobrze znany z bmwJa bym ci pomógł ale wracam o 17-stej z tyrki

A po za tym to mosty, wały, układ kierowniczy, hamulcowy, zawieszenie itp już nie raz robiłem tak że sądzę że do czegoś się przydam wrazie odpukać potrzeby. I tak siedzę jak emeryt tak że wiesz. Telefon i jestem zwarty i gotowy do działania:)Ja bym ci pomógł ale wracam o 17-stej z tyrki
Napisany 08 listopada 2010 - 23:34
A czy może ktoś wie gdzie ustawie zbieżność w mojej kluseczce ?
na dąbrowskiego 4...., tam gdzie wszyscy naprawiają klimę , nie spotkałem lepszego sprzętu i dokładności

Napisany 08 listopada 2010 - 23:43
A w BM-fuj padają pompy jak się jeździ na świecącej rezerwie zresztą w każdym aucie jak jest elektryczna pompa paliwa . jak jest mało paliwa to się przepala bo paliwo jest także chłodziwem i smaruje pompę. Jak jest go mało to pompa przegrzewa się i w ostateczności przepala . W instrukcjach obsługi auta producent zaleca eksploatację auta tak by nie jeździć na rezerwie ...
w większości przypadków spalania się pomp jest przy autach które są przerobione na gaz ,wtedy niedbalstwo posiadacza prowadzi do ciągłej jazdy z pustym bakiem .a pompka pracuje na okrągło
na dąbrowskiego 4...., tam gdzie wszyscy naprawiają klimę , nie spotkałem lepszego sprzętu i dokładności
!
!
!
!
!
A ile sobie krzyczą za taką usługę ?

Napisany 08 listopada 2010 - 23:51
A w BM-fuj padają pompy jak się jeździ na świecącej rezerwie zresztą w każdym aucie jak jest elektryczna pompa paliwa . jak jest mało paliwa to się przepala bo paliwo jest także chłodziwem i smaruje pompę. Jak jest go mało to pompa przegrzewa się i w ostateczności przepala . W instrukcjach obsługi auta producent zaleca eksploatację auta tak by nie jeździć na rezerwie ...
w większości przypadków spalania się pomp jest przy autach które są przerobione na gaz ,wtedy niedbalstwo posiadacza prowadzi do ciągłej jazdy z pustym bakiem .a pompka pracuje na okrągło
Jaki klimat :śmiech: tak jak czułem. Pogonili mnie z parkingu, nawet w spokoju nie dali mi auta nie dali porobić :śmiech: w ogóle wyskoczyła baba z apteki z mordą na mnie że policje zawoła, bo śmierdzi jej paliwem i że wysadzę zaraz pół domu

Napisany 09 listopada 2010 - 07:20

Przecież tam jest elektryczna pompa wspomagająca. Przynajmniej u mnie jest.

Napisany 09 listopada 2010 - 14:49
Napisany 09 listopada 2010 - 15:15
Napisany 09 listopada 2010 - 17:51
Wirus to wszystko mały pikuś. Mi cieknie pompa wysokiego ciśnienia i to jest dopiero ból. :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
no faktycznie to już jest ból :[ ale ja będę się martwił jak przymrozi i będę stał a do pracy będę musiał jechać

Dlaczego kobiety maja mniejsze stopy niż mężczyźni? Ewolucja sprawiła to, żeby mogły stać bliżej zlewozmywaka. :jump:
Napisany 09 listopada 2010 - 18:40

Napisany 09 listopada 2010 - 18:56
Taaaa. Samochód to moja praca i tu problem.
zawsze mogę udostępnić Ci moją kluskę jeżeli będziesz potrzebował, ja jestem takim człowiekiem który pomaga i lubi pomagać nie koniecznie oczekując czegoś w zamian
Napisany 09 listopada 2010 - 19:01

Napisany 09 listopada 2010 - 19:05
Dzięki, ale tak problemu nie rozwiążemy (TAXI).
hm....no masz rację to już inna sprawa. Jutro muszę do miasta jechać, ale pojadę autobusem bo w mieście całkiem się pogubię. muszę znaleźć salon play

Napisany 09 listopada 2010 - 19:28

Napisany 09 listopada 2010 - 19:33
No czymś trzeba pracować, a jak tak dalej pójdzie to ją na złom oddam i każę sprasować.
to ja w tej chwili mam lepszą propozycję, zanim oddasz na złom możesz się ze mną zamienić i oddać moją

Napisany 09 listopada 2010 - 19:37
A ile sobie krzyczą za taką usługę ?
jak dobrze pamiętam to standardowe 80pln
Napisany 09 listopada 2010 - 19:41

Wirus - weź się do roboty a nie zanudzasz się w domu

Napisany 09 listopada 2010 - 19:48
Wysłałem zaraz po otrzymaniu wiadomości od ciebie, jak do ttej pory nikt mi nie odpowiedział na toLotus zadzwoń do mgm serwis co mam w podpisie. Powinieneś być zadowolony
Ja wszystko w aucie robię u nich poza klimą.
Wirus - weź się do roboty a nie zanudzasz się w domu. Dzisiaj gadałem z kierowniczką na wodnej. Wysłałeś już CV ?
Lotus zadzwoń do mgm serwis co mam w podpisie. Powinieneś być zadowolony
Ja wszystko w aucie robię u nich poza klimą.
Wirus - weź się do roboty a nie zanudzasz się w domu. Dzisiaj gadałem z kierowniczką na wodnej. Wysłałeś już CV ?
I co ci powiedziała ta kierowniczka?? ja już naprawdę depresji dostaje...muszę sobie kobiety poszukać