Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

WIELKOPOLSKIE pogaduchy & biesiady

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
5372 odpowiedzi na ten temat

#1521 OFFLINE   Wirus1986

Wirus1986
  • 6 postów

Napisany 08 listopada 2010 - 11:52

lotus nie potrzebujesz człowieka do pracy??? mam doświadczenie w remontach i budowlance, robiłem między innymi gładzie, kładłem płytki, tynkowałem [ręczne] szpachlowałem, kładłem szwedzkie podłogi, parę razy parkiet, ścianki działowe KG, i ogólnie wszystkiego się łapałem. robiłem to przed przyjazdem do poznania przez 14 miesięcy a ogólnie 2.5 roku.

#1522 OFFLINE   djlotus

djlotus

Zbanowany

• 345 postów

Napisany 08 listopada 2010 - 19:07

lotus nie potrzebujesz człowieka do pracy??? mam doświadczenie w remontach i budowlance, robiłem między innymi gładzie, kładłem płytki, tynkowałem [ręczne] szpachlowałem, kładłem szwedzkie podłogi, parę razy parkiet, ścianki działowe KG, i ogólnie wszystkiego się łapałem. robiłem to przed przyjazdem do poznania przez 14 miesięcy a ogólnie 2.5 roku.

Bardzo chętnie bym ci pomógł ale na razie nie mam żadnych zleceń ale może ktoś na forum będzie miał jakąś pracę to ci napisze
[SIGPIC][/SIGPIC]Jeżeli fotoradar strzeli ci fotkę to znaczy że masz za wolne auto :p
Nie próbuj przechytrzyć fotoradaru ! bo tylko mi zdąży zrobić zdjęcie samej maski :smiech:
Jeżeli masz jakieś pytanie lub chciał byś znaleźć odpowiedź na twoje pytanie to tu masz rozwiązanie i odpowiedź na twoje pytanie [KLICK]

#1523 OFFLINE   CaponeAl

CaponeAl
  • 224 postów

Napisany 08 listopada 2010 - 19:35

No czasem się zdarza :D :D :D
Prawdziwi twardziele nie jedzą miodu. Prawdziwi twardziele żują pszczoły.

#1524 OFFLINE   Wirus1986

Wirus1986
  • 6 postów

Napisany 08 listopada 2010 - 19:57

Bardzo chętnie bym ci pomógł ale na razie nie mam żadnych zleceń ale może ktoś na forum będzie miał jakąś pracę to ci napisze

Dzięki ;] Jak uda mi się coś wyrwać to obiecuję że przestanę mówić jo :D No i przyszłemu prezesowi Auto umyję :D:tank:

#1525 OFFLINE   Tuptus

Tuptus

Tomek

• 1 341 postów
  • Województwo: wielkopolskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.2 16v Z22XE

Napisany 08 listopada 2010 - 20:00

Dzięki ;] Jak uda mi się coś wyrwać to obiecuję że przestanę mówić jo :D No i przyszłemu prezesowi Auto umyję :D:tank:

lizus :banan2:

#1526 OFFLINE   Wirus1986

Wirus1986
  • 6 postów

Napisany 08 listopada 2010 - 20:05

lizus :banan2:

Wydaje Ci się :dziura: taka była mowa na spocie to niech i tak będzie. najwyżej mnie na :szpital: wywieziecie :D

#1527 OFFLINE   Tuptus

Tuptus

Tomek

• 1 341 postów
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.2 16v Z22XE

Napisany 08 listopada 2010 - 20:06

Wydaje Ci się :dziura: taka była mowa na spocie to niech i tak będzie. najwyżej mnie na :szpital: wywieziecie :D

ja nie słyszałem bo znowu mi kazali z laptopami latać po autach :p

#1528 OFFLINE   Wirus1986

Wirus1986
  • 6 postów

Napisany 08 listopada 2010 - 20:10

ja nie słyszałem bo znowu mi kazali z laptopami latać po autach :p

Po co się zgodziłeś :D ale fakt to dzięki tobie i osobom takim jak ty, te auta i takie "biedactwa" jak moja jeszcze jeżdżą :D już nawet lotus mi napisał że aż zaskoczony był moim FOOL OPCJĄ :D

#1529 OFFLINE   djlotus

djlotus

Zbanowany

• 345 postów

Napisany 08 listopada 2010 - 20:53

A co masz konkretnego na myśli bo też byłem zalatany jak tuptuś a właściwie bardziej bo on chociaż mógł sobie pogadać hehe no io o co chodzi z tym prezesem :o ?
[SIGPIC][/SIGPIC]Jeżeli fotoradar strzeli ci fotkę to znaczy że masz za wolne auto :p
Nie próbuj przechytrzyć fotoradaru ! bo tylko mi zdąży zrobić zdjęcie samej maski :smiech:
Jeżeli masz jakieś pytanie lub chciał byś znaleźć odpowiedź na twoje pytanie to tu masz rozwiązanie i odpowiedź na twoje pytanie [KLICK]

#1530 OFFLINE   Wirus1986

Wirus1986
  • 6 postów

Napisany 08 listopada 2010 - 21:35

A co masz konkretnego na myśli bo też byłem zalatany jak tuptuś a właściwie bardziej bo on chociaż mógł sobie pogadać hehe no io o co chodzi z tym prezesem :o ?

A więc tak drogi kolego, stojąc w kupce z Sołtysem, Łukaszem,Romanem 40, itd sołtys powiedział że jako przyszły klubowicz będę musiał umyc prezesowi auto :) a z prezesem to chodzi o to że poniekąd słuchając o czym rozmawiają dowiedziałem się że masz zamiar bądź chęć startować na prezesa. Masz moje poparcie:) zaszczytem będzie dla mnie skosztowanie KLUSECZKI Prezesa Lotusa. A jak to ladnie brzmi:) bez obrazy oczywiście:) Sorki za błędy lub literowki
, pisze z telefonu:)

#1531 OFFLINE   Sołtys

Sołtys

streetfighter

• 894 postów
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 08 listopada 2010 - 21:53

A więc tak drogi kolego, stojąc w kupce z Sołtysem, Łukaszem,Romanem 40, itd sołtys powiedział że jako przyszły klubowicz będę musiał umyc prezesowi auto :) a z prezesem to chodzi o to że poniekąd słuchając o czym rozmawiają dowiedziałem się że masz zamiar bądź chęć startować na prezesa. Masz moje poparcie:) zaszczytem będzie dla mnie skosztowanie KLUSECZKI Prezesa Lotusa. A jak to ladnie brzmi:) bez obrazy oczywiście:) Sorki za błędy lub literowki
, pisze z telefonu:)

ale namieszał :smiech::smiech::smiech:
nic nie mówiłem że masz myć auto prezesa tylko powiedziałem że moje jest brudne i jak bedziesz kandydował na klubowicza będziesz "musiał" :p umyć kluskę regionalnemu :smiech:

zgadnij o kogo mi chodziło?? :smiech:

ps. oczywiście prezesowi też możesz umyć ale niech już to sobie załatwia sam :p

#1532 OFFLINE   Wirus1986

Wirus1986
  • 6 postów

Napisany 08 listopada 2010 - 22:01

nic nie mówiłem że masz myć auto prezesa tylko powiedziałem że moje jest brudne i jak bedziesz kandydował na klubowicza będziesz "musiał" :p umyć kluskę regionalnemu :smiech:

A to przepraszam, w tym zamieszaniu musialem źle cię zrozumieć:) dlugo zastanawiać się nie muszę o kogo chodzi :) a mogę przemyśleć kwestie mycia:) haha:) Kurde jak mi nudno. A tu jeszcze święta idą:( co ja będę tu robił.

#1533 OFFLINE   BRYLANT

BRYLANT
  • 371 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 08 listopada 2010 - 22:05

umyć kluskę regionalnemu

Jezu Sołtys do czego Ty namawiasz ty kandydatów ? :smiech:

#1534 OFFLINE   Wirus1986

Wirus1986
  • 6 postów

Napisany 08 listopada 2010 - 22:10

A ladnie to tak :śmiech: się z nowego który był przejęty sytuacja w której się znajdował i w dodatku czuł się inaczej bo gadał jo:) :śmiech:

Sam się zastanawiam co miał na myśli piszac słowo "kluske"

#1535 OFFLINE   Sołtys

Sołtys

streetfighter

• 894 postów

Napisany 08 listopada 2010 - 22:19

Brylant a ty mi stąd zmykaj do siebie na podwórek :p

i nie Jezus tylko też na "J"- Jacek :D

#1536 OFFLINE   djlotus

djlotus

Zbanowany

• 345 postów

Napisany 08 listopada 2010 - 22:22

Ale pytanie czy Prezes będzie chciał przyjechać do poznania by my umyć kluskę :smiech:??

#1537 OFFLINE   Sołtys

Sołtys

streetfighter

• 894 postów

Napisany 08 listopada 2010 - 22:26

Ale pytanie czy Prezes będzie chciał przyjechać do poznania by my umyć kluskę :smiech:??

no chyba że prezes będzie z Poznania ;)

#1538 OFFLINE   Wirus1986

Wirus1986
  • 6 postów

Napisany 08 listopada 2010 - 22:29

Nie gadam z wami. Idę spać, bo tylko się śmiejecie z nowego :( a ja biedny nie zorientowany do końca:)

#1539 OFFLINE   djlotus

djlotus

Zbanowany

• 345 postów

Napisany 08 listopada 2010 - 22:31

no chyba że prezes będzie z Poznania ;)

No chyba że będzie z poznania :o .. ale wtedy będzie trzeba Wirusowi kupić nawę bo on błądzi po poznaniu :-)

Nie gadam z wami. Idę spać, bo tylko się śmiejecie z nowego :( a ja biedny nie zorientowany do końca:)

No nie obrażaj się no troszkę się zakręciłeś ale jest oki :D;)

#1540 OFFLINE   Wirus1986

Wirus1986
  • 6 postów

Napisany 08 listopada 2010 - 22:45

No chyba że będzie z poznania :o .. ale wtedy będzie trzeba Wirusowi kupić nawę bo on błądzi po poznaniu :-)

No nie obrażaj się no troszkę się zakręciłeś ale jest oki :D;)

Widzisz lotus i tu się z tobą zgodze, jak już zostaniesz Prezesem to umyje i nawet wypoleruje ci twoja omcie, a z ta nawa to nie głusi pomysł, gdyby miala jeszcze z 175cm wzrostu, była szczupła brunetka o niebieskich oczach to było by ok. Tak dla uprzedzenia faktów Jacku tych pan od butli gazowych z tatry, czy tych od bankomatu do kawy nie toleruje:)

Widzisz lotus i tu się z tobą zgodze, jak już zostaniesz Prezesem to umyje i nawet wypoleruje ci twoja omcie, a z ta nawa to nie głusi pomysł, gdyby miala jeszcze z 175cm wzrostu, była szczupła brunetka o niebieskich oczach to było by ok. Tak dla uprzedzenia faktów Jacku tych pan od butli gazowych z tatry, czy tych od bankomatu do kawy nie toleruje:)

Ja się nie obrazilem bo nie miałem na co, doskonale wiem że to żarty:) kto da mi zajęcie na ten weekend? Przygarnijcie
KROPKA :)