WIELKOPOLSKIE pogaduchy & biesiady
Napisany 08 listopada 2010 - 11:52
Napisany 08 listopada 2010 - 19:07
lotus nie potrzebujesz człowieka do pracy??? mam doświadczenie w remontach i budowlance, robiłem między innymi gładzie, kładłem płytki, tynkowałem [ręczne] szpachlowałem, kładłem szwedzkie podłogi, parę razy parkiet, ścianki działowe KG, i ogólnie wszystkiego się łapałem. robiłem to przed przyjazdem do poznania przez 14 miesięcy a ogólnie 2.5 roku.
Bardzo chętnie bym ci pomógł ale na razie nie mam żadnych zleceń ale może ktoś na forum będzie miał jakąś pracę to ci napisze

Nie próbuj przechytrzyć fotoradaru ! bo tylko mi zdąży zrobić zdjęcie samej maski

Jeżeli masz jakieś pytanie lub chciał byś znaleźć odpowiedź na twoje pytanie to tu masz rozwiązanie i odpowiedź na twoje pytanie [KLICK]
Napisany 08 listopada 2010 - 19:35

Napisany 08 listopada 2010 - 19:57
Bardzo chętnie bym ci pomógł ale na razie nie mam żadnych zleceń ale może ktoś na forum będzie miał jakąś pracę to ci napisze
Dzięki ;] Jak uda mi się coś wyrwać to obiecuję że przestanę mówić jo

Napisany 08 listopada 2010 - 20:00
Dzięki ;] Jak uda mi się coś wyrwać to obiecuję że przestanę mówić jo
No i przyszłemu prezesowi Auto umyję
:tank:
lizus :banan2:
Napisany 08 listopada 2010 - 20:05
lizus :banan2:
Wydaje Ci się

Napisany 08 listopada 2010 - 20:06
Wydaje Ci się
taka była mowa na spocie to niech i tak będzie. najwyżej mnie na :szpital: wywieziecie
ja nie słyszałem bo znowu mi kazali z laptopami latać po autach

Napisany 08 listopada 2010 - 20:10
ja nie słyszałem bo znowu mi kazali z laptopami latać po autach
Po co się zgodziłeś

Napisany 08 listopada 2010 - 20:53
Wydaje Ci się
taka była mowa na spocie to niech i tak będzie. najwyżej mnie na :szpital: wywieziecie
A co masz konkretnego na myśli bo też byłem zalatany jak tuptuś a właściwie bardziej bo on chociaż mógł sobie pogadać hehe no io o co chodzi z tym prezesem

Nie próbuj przechytrzyć fotoradaru ! bo tylko mi zdąży zrobić zdjęcie samej maski

Jeżeli masz jakieś pytanie lub chciał byś znaleźć odpowiedź na twoje pytanie to tu masz rozwiązanie i odpowiedź na twoje pytanie [KLICK]
Napisany 08 listopada 2010 - 21:35
A więc tak drogi kolego, stojąc w kupce z Sołtysem, Łukaszem,Romanem 40, itd sołtys powiedział że jako przyszły klubowicz będę musiał umyc prezesowi autoA co masz konkretnego na myśli bo też byłem zalatany jak tuptuś a właściwie bardziej bo on chociaż mógł sobie pogadać hehe no io o co chodzi z tym prezesem
?

, pisze z telefonu:)
Napisany 08 listopada 2010 - 21:53
ale namieszałA więc tak drogi kolego, stojąc w kupce z Sołtysem, Łukaszem,Romanem 40, itd sołtys powiedział że jako przyszły klubowicz będę musiał umyc prezesowi auto
a z prezesem to chodzi o to że poniekąd słuchając o czym rozmawiają dowiedziałem się że masz zamiar bądź chęć startować na prezesa. Masz moje poparcie:) zaszczytem będzie dla mnie skosztowanie KLUSECZKI Prezesa Lotusa. A jak to ladnie brzmi:) bez obrazy oczywiście:) Sorki za błędy lub literowki
, pisze z telefonu:)

nic nie mówiłem że masz myć auto prezesa tylko powiedziałem że moje jest brudne i jak bedziesz kandydował na klubowicza będziesz "musiał"

zgadnij o kogo mi chodziło??

ps. oczywiście prezesowi też możesz umyć ale niech już to sobie załatwia sam

Napisany 08 listopada 2010 - 22:01
ale namieszał
:smiech:
nic nie mówiłem że masz myć auto prezesa tylko powiedziałem że moje jest brudne i jak bedziesz kandydował na klubowicza będziesz "musiał"umyć kluskę regionalnemu
A to przepraszam, w tym zamieszaniu musialem źle cię zrozumieć

Napisany 08 listopada 2010 - 22:05
umyć kluskę regionalnemu
Jezu Sołtys do czego Ty namawiasz ty kandydatów ?

Napisany 08 listopada 2010 - 22:10
A ladnie to tak :śmiech: się z nowego który był przejęty sytuacja w której się znajdował i w dodatku czuł się inaczej bo gadał jo:) :śmiech:ale namieszał
:smiech:
nic nie mówiłem że masz myć auto prezesa tylko powiedziałem że moje jest brudne i jak bedziesz kandydował na klubowicza będziesz "musiał"umyć kluskę regionalnemu
Jezu Sołtys do czego Ty namawiasz ty kandydatów ?
Sam się zastanawiam co miał na myśli piszac słowo "kluske"
Napisany 08 listopada 2010 - 22:19
Brylant a ty mi stąd zmykaj do siebie na podwórekJezu Sołtys do czego Ty namawiasz ty kandydatów ?

i nie Jezus tylko też na "J"- Jacek

Napisany 08 listopada 2010 - 22:22
Ale pytanie czy Prezes będzie chciał przyjechać do poznania by my umyć kluskę

Napisany 08 listopada 2010 - 22:26
no chyba że prezes będzie z PoznaniaAle pytanie czy Prezes będzie chciał przyjechać do poznania by my umyć kluskę
??

Napisany 08 listopada 2010 - 22:29

Napisany 08 listopada 2010 - 22:31
no chyba że prezes będzie z Poznania
No chyba że będzie z poznania

Nie gadam z wami. Idę spać, bo tylko się śmiejecie z nowego
a ja biedny nie zorientowany do końca:)
No nie obrażaj się no troszkę się zakręciłeś ale jest oki

Napisany 08 listopada 2010 - 22:45
Widzisz lotus i tu się z tobą zgodze, jak już zostaniesz Prezesem to umyje i nawet wypoleruje ci twoja omcie, a z ta nawa to nie głusi pomysł, gdyby miala jeszcze z 175cm wzrostu, była szczupła brunetka o niebieskich oczach to było by ok. Tak dla uprzedzenia faktów Jacku tych pan od butli gazowych z tatry, czy tych od bankomatu do kawy nie toleruje:)No chyba że będzie z poznania
.. ale wtedy będzie trzeba Wirusowi kupić nawę bo on błądzi po poznaniu :-)
No nie obrażaj się no troszkę się zakręciłeś ale jest oki;)
Ja się nie obrazilem bo nie miałem na co, doskonale wiem że to żarty:) kto da mi zajęcie na ten weekend? PrzygarnijcieWidzisz lotus i tu się z tobą zgodze, jak już zostaniesz Prezesem to umyje i nawet wypoleruje ci twoja omcie, a z ta nawa to nie głusi pomysł, gdyby miala jeszcze z 175cm wzrostu, była szczupła brunetka o niebieskich oczach to było by ok. Tak dla uprzedzenia faktów Jacku tych pan od butli gazowych z tatry, czy tych od bankomatu do kawy nie toleruje:)
KROPKA