Sądzę ze nie ma co się dalej drapać prawda???
Napisany 19 lutego 2010 - 20:54
Napisany 19 lutego 2010 - 20:57
No już nie burzcie tej atmosfery
Napisany 19 lutego 2010 - 21:02
Napisany 19 lutego 2010 - 21:04
Najlepiej najpierw zburzyć a potem chcieć odbudowywać
Wszystko wszystkim ale ale nie pozwolę aby mi ktoś wytykał że nie tak się zachowałam bo nie poleciałam się do księżniczek przywitać
Napisany 19 lutego 2010 - 21:06
Do kogo Bunia? Księżniczek?
Przesadzasz i nie mów księżniczki bo one tak samo
Napisany 19 lutego 2010 - 21:11
Byłeś w niedzielę?Wiesz jak sytuacja wyglądała?Wydaje mi się że nie...
Napisany 19 lutego 2010 - 21:12
Napisany 19 lutego 2010 - 21:17
Nie miałem się wtrącać, tylko to określenie "księżniczki" trochę mnie rozbawiło. Ale masz rację.
Napisany 19 lutego 2010 - 21:25
Ale to tobie zabronil????
:P:)
Powiedz kto???:P
Napisany 19 lutego 2010 - 21:27
A to już złośliwość
Wybacz ale tematu nie podejmę, bo i po co?
Napisany 19 lutego 2010 - 21:28
Nie ma co wnikać. Nie miałem się wtrącać, tylko to określenie "księżniczki" trochę mnie rozbawiło. Ale masz rację.
Ale to tobie zabronil:P:P
Powiedz kto?:P
Napisany 19 lutego 2010 - 21:30
Fakt nie byłem. Nie wiem jak wyglądało to wszystko. Ale ja mam pytanie co to da jak będziesz o tym cały czas pisała i rozdrapywała?
Wydaje mi się ze możne się obyć bez tego co? Dziewczyny na pewno to widzą
Napisany 19 lutego 2010 - 21:30
A przeczytałeś post Lotusa.Wiesz o co chodzi?Czy nie
Jest takie powiedzenie mądry głupiemu ustępuje ...... też mogłaś z Justyną podejść i pokazać że was stać na to... a nie teraz pisać i pisać o tym samym od kilku tygodniByłeś w niedzielę?Wiesz jak sytuacja wyglądała?Wydaje mi się że nie...
Napisany 19 lutego 2010 - 21:36
ciebie bawią 'księzniczki' innych 'wiaruchna' a podsumowanie, ze wszyscy z WLKP to wiaruchna ... jest co najmniej zabawną próbą kamuflażu.
Teraz każdy pisze, ze "to nie ja", nagle wiaruchna objęła wszystkich z WLKP, a o spotach dyskutują osoby, ktorych na nim nie bylo. ..................................
bez komentarza...
Napisany 19 lutego 2010 - 21:36
No i coś się stało ze przyjechali
bo się krew gotuje jak się czyta to wszystko
Uderz w stół a nożyce się odezwą
Napisany 19 lutego 2010 - 21:39
Napisany 19 lutego 2010 - 21:39
widać że ty nie do końca jak już wcześniej pisałem to proszę o to by już zakończyła się ta burzliwa sytuacja ty wpadasz i dajej ciągniesz ten temat
Jest takie powiedzenie mądry głupiemu ustępuje ...... też mogłaś z Justyną podejść i pokazać że was stać na to... a nie teraz pisać i pisać o tym samym od kilku tygodni
Napisany 19 lutego 2010 - 21:46
Po pierwsze to nie wiem o co Tobie chodzi,o jakie rozdrapywanie.
Piszesz teraz jaby większość postów w tym temacie była moja a ja tylko wypowiedziałam się w kwestii która mnie bozpośrednio dotyczy bo był przytyk bezpośrednio do mojej osoby.
Więc rozumiem że jak wy samce skaczecie sobie do oczu to jest OK,ale jak już klubowiczce coś się nie podoba bo ktos ma do niej jakiś ale to nie może się wypowiadać bo co,bo dziewczyny to widzą?
No nie przesadzaj...
A to już złośliwość
Wybacz ale tematu nie podejmę, bo i po co?
Napisany 19 lutego 2010 - 21:53
Teraz do etgo doszedłes?
A moze warto bylo to zrobic kilka(naście?) dni temu...
[/B]
Zrobiłeś przytyk do mnie i powinieneś się liczyć z tym że poruszę ten temat.
Nie wiem teraz czy próbowałeś obrazić mnie ,czy obraziłeś swoją kobietę ale nie komentuje bo nie warto tego komentować...
Napisany 19 lutego 2010 - 21:54
Ale nie prawdą jest, że wszyscy "chowają głowę w piasek"
Ale i nie zgodzę się z tym, że całkowicie byłem w błędzie.
Nie chcę się kłócić
a kim Ty jestes na tym forum, zeby komuś nakazywać i zakazywac pisania czegokolwiek......