Jakie następne autko po Omedze?
Napisany 11 lutego 2014 - 20:40
Chociaż szkoda kruszyny.
Napisany 21 lutego 2014 - 10:28

A do tego jakoś tak przypadkiem stałem sie posiadaczem trzech aut wiec trzeba podjąc stanowcze kroki i pozbyć sie dwóch

Przeglądam furki w necie i

Troszku chyba sie skrzywiłem przez moją BH bo nic mi sie nie podoba:(
A to silnik mały,a to koza a to kapcie z tesco albo środek rodem z lat 90tych
Ale jak na razie sprecyzowane jest to ze musi (choc nie koniecznie)być kombi,a jak do tego by był biały to juz by było

Dla mnie auto po za tym wszystkim co ważne bezawaryjnosc ,funkcjonalność ,wygoda auto musi tez cieszyc oko bo tak jest z moja BH,wychodzę na dwór patrze i jest

Zapewne gdyby $$ było wiecej problem byl by mniejszy ale niestety tak jest jak jest a kredyt w gre nie wchodzi więc wybór bedzie trudny.
Napisany 21 lutego 2014 - 10:52

jak na te:
i manie:nie stac mnie już na utrzymanie jej (echhhh te polskie realia)
to nie jest tak chyba źle??stałem sie posiadaczem trzech aut

Napisany 21 lutego 2014 - 10:56
To że ma sie trzy nie znaczy że od raz hoho

Dobrze wie jakie te auta so i jak to u mnie z $$
A BH teraz stoi pod blokiem od prawie dwóch lat i jezdzi sporadycznie a auto jak stoi to ino paczeć jak go szlag trafi w oczach.
A moze znajdzie sie ktos kto bedzie paczał na BH tak jak ja i bedzie sie cieszył jej posiadaniem
Napisany 22 lutego 2014 - 22:58
Eeee mr
To że ma sie trzy nie znaczy że od raz hoho
Dobrze wie jakie te auta so i jak to u mnie z $$
A BH teraz stoi pod blokiem od prawie dwóch lat i jezdzi sporadycznie a auto jak stoi to ino paczeć jak go szlag trafi w oczach.
A moze znajdzie sie ktos kto bedzie paczał na BH tak jak ja i bedzie sie cieszył jej posiadaniem
To sprzedawaj i kupuj C5, ja dzisiaj dobiłem targu, Omcia ma nowego właściciela.
Napisany 22 lutego 2014 - 23:13
Tak mnie tym autem zainteresowałeś że wszystkich co je maja a spotkam pytam czy są zadowoleni . Każdy mówi że tak : ) .To sprzedawaj i kupuj C5,
Moje ople , byłe i obecny .
Napisany 22 lutego 2014 - 23:16

Napisany 26 lutego 2014 - 22:41
Bo C5 to dobre auta są, no i najważniejsze... nie rdzewieje
Rzeczywiście, nie ma grama rdzy

Napisany 28 lutego 2014 - 16:37

Napisany 28 lutego 2014 - 21:01
moze i tak ale z kim by nie gadał każdy odradzaBo C5 to dobre auta są, a jak jeszcze z hydraulicznym zawieszeniem (w I i II generacji było to standardem, niestety w III gen już za dopłatą) to komfortem podróżowania bije omegę na głowę aa no i najważniejsze... nie rdzewieje

raz że francuz dwa ze ma tyle elektryki że zawsze ma sie co zepsuc

bardzo mnie sie widzi ta fura ale za cienki w uszach jestem na taką brykęChryslera Pacifici Limited 2007 4.0L

Myslałem moze E39 ale w tych $$ to ledwo 2002 rok choc bardzo sie mnie podoba dzwiek silnika 3,0

Potem Audi moze A6 ale te do 2004 wygladaja jak z innej epoki w porównaniu do B fl

no i finalnie nakreciłem sie na Vectre C ale... w benzynie nie ma na rynku takich jak bym chciał a z kolei w diselu są ale wszedzie strasza ze to skarbonki $$.
I wez bądz mądry

A tak serio to te nasze strucle to dopiero skarbonki ale i tak ladujemy $$ i jezdzimy dalej.
Jak wqrw mnie chwyci to se kupie 307 SW 2,0 hdi i tyle

Napisany 28 lutego 2014 - 23:01
Napisany 02 marca 2014 - 22:18

Napisany 05 marca 2014 - 22:32
teraz ino mus wymyślec skąd wziąć brakujące 30k pln
z banku

Napisany 05 marca 2014 - 22:43

Moje ople , byłe i obecny .
Napisany 05 marca 2014 - 22:43

Generalnie sporo droższa od Vectry, ale za to ma 4x4 więc dużo lepszą trakcję, sporo więcej mocy i frajdy z jazdy, a do tego wygląda nowocześnie, a nie ma co ukrywać, Vectra C ma stylistykę wnętrza z końca lat 90. XX wieku (co nie znaczy, że jest brzydkie to wnętrze, ale jednak, przynajmniej dla mnie, Insignia to jest kosmos - w pozytywnym tego słowa znaczeniu - w porównaniu z Vectrą). No i kolejny istotny aspekt - Insignia brzmi podczas przyspieszania jak rasowy amerykaniec, a Vectra C OPC jest jakaś taka za bardzo ucywilizowana jak dla mnie...
a teraz tak bardziej w sferze marzeń - wiem, że na pewno kupię sobie kiedyś Chevy Corvette C5 (ostatnia prawdziwa Corvette, bo z otwieranymi światłami) ZR1

Bez AC nie ma co się pchać w takie auto .
Kto o zdrowych zmysłach kupuje auto za 30-40 tysięcy pln i nie bierze pod uwagę zakupu AC? Ja kupiłem Omegę za sporo poniżej 10000zł i mam AC... Święty spokój nie ma ceny...
Napisany 05 marca 2014 - 23:39
Ja tam bym się chętnie przesiadł na Jaguara:)
Napisany 06 marca 2014 - 00:35

Ale nie bez powodu są tak tanie - wystarczy poczytać forum Jaguara i zobaczyć ilu to auto doprowadziło do ruiny

Napisany 07 marca 2014 - 10:11

Miał ktoś styczność z takim autem ? chętnie poczytam waszych opinii na temat tego samochodu