przedstawiam poprawioną wersję.
Gdzie jest plik do pobrania aby można było pobrać i wydrukować ??
Napisany 10 kwietnia 2014 - 20:51
przedstawiam poprawioną wersję.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 10 kwietnia 2014 - 20:58
Napisany 11 kwietnia 2014 - 21:17
Czy KJS będzie z podziałem na kategorie silnikowe?
Jeżeli chodzi o CA to mam jeszcze kilka pytań.
1. Będzie wybrana jakas listwa utworów żeby w każdym aucie mozna bylo posluchac tego samego?
2. Jeżeli odsluchy będą prowadzone równolegle w kilku autach to rozumiem ze będą one staly daleko od siebie żeby sie wzajemnie nie zagluszaly (to niestety sprawi ze konkurs będzie rozwleczony po calym ośrodku)
3. Przy takiej formule kierowca wlasciwie caly czas będzie musial byc przy swoim aucie i ciezko będzie żeby posluchal konkurentów.
Napisany 12 kwietnia 2014 - 09:05
A wiec tak :
każdy przygotowuje utwory we własnym zakresie ( takie które według niego najlepiej zagrają)
auta startujące w konkursie będą oznaczone ( kartka za szybą) od piątku do soboty każdy będzie mógł podejść zobaczyć jak gra .( oczywiście jeśli właściciel będzie przy aucie )
Kulminacja konkursu będzie miała miejsce po powrocie z toru na ośrodku .
Każdy startujący będzie miał wydzielony czas na zaprezentowanie ( omówienie ) i popisanie się swoim sprzętem .(DB DRAG oraz ogólny pokaz grania )
Wszyscy otrzymają kartki do głosowania .
Napisany 15 kwietnia 2014 - 14:07
Mógłbym prosić o ustosunkowanie się do tego??
i jeszcze jedno pytanko. Jak jest z opłatą za przyjazd we czwartek? Jeżeli z mojego domku tylko ja przyjeżdżam we czwartek, a reszta współlokatorów w piątek to za czwartek muszę zapłacić za cały domek?
Napisany 26 kwietnia 2014 - 08:29
"Jestem lordem, jeżdżę Fordem :)"
Napisany 26 kwietnia 2014 - 10:11
Kto zapewnia felgę do rzucania ??
Gdyby Bóg lubił napęd na przód to ludzie chodziliby na rękach...
Kiedy znajdziemy się na zakręcie... REDUKCJA BUT I ODCIĘCIE!!
Napisany 26 kwietnia 2014 - 10:26
Napisany 26 kwietnia 2014 - 10:49
Gdyby Bóg lubił napęd na przód to ludzie chodziliby na rękach...
Kiedy znajdziemy się na zakręcie... REDUKCJA BUT I ODCIĘCIE!!
Napisany 26 kwietnia 2014 - 15:50
Czy jest szansa na inne zdjęcie z odliczaniem czasu (to na forum) zapowiadające zlot?
Z tego co kojarzę to chyba już 3 raz jest użyte
Dziękuję za uwagę.
Napisany 26 kwietnia 2014 - 20:42
a to skoro ktos jest adminem ,to juz brak kreatywnosci spoczenie na laurach i wszytko na tacy podac ??jak podeślesz coś innego to będzie coś innego
Napisany 26 kwietnia 2014 - 20:45
a to skoro ktos jest adminem ,to juz brak kreatywnosci spoczenie na laurach i wszytko na tacy podac
Napisany 26 kwietnia 2014 - 20:53
a może trochę kreatywności od innych użytkowników forum??
wszytko na tacy podac
Napisany 26 kwietnia 2014 - 20:59
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 27 kwietnia 2014 - 09:19
Odpicuj swoją omegę xd
Napisany 27 kwietnia 2014 - 11:06
Napisany 27 kwietnia 2014 - 21:06
ja tam nie wiem o czym gadacie??Wystarczy wybrać jedną panoramę z ostatniego zlotu
Napisany 27 kwietnia 2014 - 21:41
Maciekmk czy Ty uważasz że administracja jest na jakimś etacie tutej ?? wszyscy robimy to dobrowolnie poświęcając swój czas .......
Tak jak napisał British - wykażcie trochę kreatywności - prześlijcie inne tło do zegara będzie zmienione
Napisany 28 kwietnia 2014 - 00:33
ja tam nie wiem o czym gadacie??
Zielona Wam nie pasuje, czy co??
zlot w Toruniu był jednym z tych, co było najwięcej aut:tak:
każdy next miał na fotach mniej, a jak zareklamować zlot niż "na bogato"??
przecież kilka aut na plakacie/fotce to zaraz by "lipnie" wyglądało;)
ja jestem za tym zdjęciem, dopuki się "większe" ilościowo nie pojawi:D:up:
ps>
jak post nie pasuje w pytaniach;) to prosze go wywalić w pogaduchy zlotowe, razem z pytaniem,
Napisany 03 maja 2014 - 16:42