Pytania dot. organizacji XVII zlotu
Napisany 08 kwiecień 2014 - 18:27
Napisany 08 kwiecień 2014 - 18:33
Czy jak opłacę teraz zlot czyli osobodoba 25zł a przyjdzie mi mieszkać np w dwie osoby to czy jest możliwość dopłaty na miejscu bądź dopisanie się do kogoś??
Oczywiście ze tak. ..
Staramy się wypełnić max. ilość miejsc i myślę że nikt nie będzie miał nic przeciw żeby się ktoś dopisał a jak by tak było to jak najbardziej dopłaty mogą być na zlocie .

782-214-578
884-777-999

Napisany 08 kwiecień 2014 - 18:36
To nie oznacza że nowy zarząd musi robić dokładnie jak kiedyś
Ale to jest oczywiste;)
Tylko wytłumacz to reszcie:lol:
Takie pytanie jeszcze mam.Czy na ośrodku będzie jakieś drzewo na Ognisko? Lub pozwolenie na przetrzewienie lasu?
Z odp.się nie pali
Napisany 08 kwiecień 2014 - 18:42
Oczywiście ze tak. ..
Staramy się wypełnić max. ilość miejsc i myślę że nikt nie będzie miał nic przeciw żeby się ktoś dopisał a jak by tak było to jak najbardziej dopłaty mogą być na zlocie .
To elegancko

Napisany 08 kwiecień 2014 - 18:55
Takie pytanie jeszcze mam.Czy na ośrodku będzie jakieś drzewo na Ognisko? Lub pozwolenie na przetrzewienie lasu?
Z odp.się nie pali
Mamy miejsce na ognisko

Będzie powiadomiona Straż Pożarna więc spokojnie wszystko pod kontrolą .

782-214-578
884-777-999

Napisany 08 kwiecień 2014 - 19:52
Jeżeli chodzi o CA to mam jeszcze kilka pytań.
1. Będzie wybrana jakas listwa utworów żeby w każdym aucie mozna bylo posluchac tego samego?
2. Jeżeli odsluchy będą prowadzone równolegle w kilku autach to rozumiem ze będą one staly daleko od siebie żeby sie wzajemnie nie zagluszaly (to niestety sprawi ze konkurs będzie rozwleczony po calym ośrodku)
3. Przy takiej formule kierowca wlasciwie caly czas będzie musial byc przy swoim aucie i ciezko będzie żeby posluchal konkurentów.
i jeszcze jedno pytanko. Jak jest z opłatą za przyjazd we czwartek? Jeżeli z mojego domku tylko ja przyjeżdżam we czwartek, a reszta współlokatorów w piątek to za czwartek muszę zapłacić za cały domek?
Napisany 08 kwiecień 2014 - 22:54
Wiem, wiem za chwile się odezwą "mądrale" z tekstami typu : " zarząd jest o 4 miesięcy i to jest ich pierwszy zlot który organizują" .
Jasiu, takie słowa min ja napisałem,więc będę niezmiernie wdzięczny jak się przykleisz do sąsiadki, sąsiada czy innego przechodnia.
W tym momencie regulamin jest Ci potrzebny jak sraczka w wigilię.
Chcesz regulamin? zerknij do poprzedniego reg ze Skwierzyny, będzie taki sam jak wiele innych, jedynie będzie zmienione miejsce zlotu, osoba kontaktowa i ew jakaś inna jeszcze pierdoła.
A pytanie się o regulamin zlotu, który w obecnej chwili nic nie wniesie jest tylko zwykłym czepialstwem.

Napisany 09 kwiecień 2014 - 12:27
Napisany 09 kwiecień 2014 - 12:37
niech mi ktoś pomoże:) jestem forumowiczem i zamierzam na zlot jechać w dwie osoby już na czwartek i domek mi jest obojętny jaki to ile mam wpłacić na konto?? 240zł czy inną kwotę??
Dla forumowicza kwota jest następująca:
3 x nocleg = 75 zł + OZ 70 zł czyli 145 zł całość na jedną osobę.

Napisany 09 kwiecień 2014 - 12:44
Platność za obiad na torze.
W przelewie jedynie napisz ze jesteś zainteresowany obiadem.

Napisany 09 kwiecień 2014 - 19:01
Czy KJS będzie z podziałem na kategorie silnikowe?
przy tej wielkości toru to raczej nie ma sensu :hmmm:
Napisany 09 kwiecień 2014 - 19:14
Jasiu, takie słowa min ja napisałem,więc będę niezmiernie wdzięczny jak się przykleisz do sąsiadki, sąsiada czy innego przechodnia.
W tym momencie regulamin jest Ci potrzebny jak sraczka w wigilię.
Chcesz regulamin? zerknij do poprzedniego reg ze Skwierzyny, będzie taki sam jak wiele innych, jedynie będzie zmienione miejsce zlotu, osoba kontaktowa i ew jakaś inna jeszcze pierdoła.
A pytanie się o regulamin zlotu, który w obecnej chwili nic nie wniesie jest tylko zwykłym czepialstwem.
Zdolnybysiu

Reszty Twojej wypowiedzi nie będę kontował - to nie jest miejsce na takie dyskusje .
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 09 kwiecień 2014 - 20:12

Napisany 09 kwiecień 2014 - 21:15

Bez kitu dajcie cos ale lubie to

A zeby tego nie kasowali : bedzie eskorta police ?
Napisany 10 kwiecień 2014 - 00:36
Damy tydzien na dodawanie nazw utworow na konkurs przez wszystkich.
Po tygodniu zrobimy glosowanie na utwory z propozycji .
I nagramy odpowiednia liczbe plyt dla aut wystepujacych w konkurencji.
Oczywiscie wszystko pod nadzorem np domina czy adama aby utwory byly odpowiednie
Wtedy caly dzien w aucie przed konkursem bedzie mozna posluchac plyt w obecnosci wlasciciela auta i mamy obraz wszystkich uczestnikow zlotu !
Napisany 10 kwiecień 2014 - 02:21
kilkanaście-kilkadzieśiąt osób chcących posłuchać jak wszędzie gra.
I potencjalne ok.5 utworów. I w kółko to samo i na okrętke. Kto to zniesie

Spróbujmy czegoś innego-czegoś nowego:)
Myślę że Zarząd ma na pewno już jakiś pomysł

Napisany 10 kwiecień 2014 - 06:29
już tak robiliśmy, tylko bez głosowania i wstawiania utworów przez wszystkich - to nie wypali i tygodnia braknieDamy tydzien na dodawanie nazw utworow na konkurs przez wszystkich.
Po tygodniu zrobimy glosowanie na utwory z propozycji .
I nagramy odpowiednia liczbe plyt dla aut wystepujacych w konkurencji.
to całkiem nie wypali, jak sobie wyobrażasz cały dzień przy aucie a co z zabawą dla osób startujących w CA, nie mogą całego dnia spędzić w aucie!!Wtedy caly dzien w aucie przed konkursem bedzie mozna posluchac plyt w obecnosci wlasciciela auta i mamy obraz wszystkich uczestnikow zlotu !
Byłem na:
III Zlot - Lidzbark Warmiński 2007, IV Zlot Kobyla-Góra 2007, V Zlot - Ślesin 2008, VII Zlot - Bocheniec 2009, VIII Zlot - Wawrzkowizna 2009, IX Zlot - Czaplinek 2010, X Zlot Ślesin 2010, XI Zlot - Żagań 2011, XII Zlot - Toruń 2011, XIII Zlot - Ślesin 2012, XIV Zlot Skwierzyna 2012, XV Zlot - Zakrzewo 2013, XVI Zlot - Częstochowa 2013
II Miejsce Car-Audio V Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio VII Zlot Bocheniec, I Miejsce Car-Audio VIII Zlot Wawrzkowizna, II Miejsce Car-Audio X Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio XI Zlot Żagań, II Miejsce Car-Audio XII Zlot Toruń, I Miejsce Car-Audio XIII Zlot Ślesin