Ogladalem te zdjecia i zastanawia mnie jedno. W opisie jest, ze to 3.0 a osprzet wyglada jak od 3.2. Czy Catery tak wychodzily??

[OB & OBFL] Catera - Omega
Napisany 06 września 2013 - 21:14
Ogladalem te zdjecia i zastanawia mnie jedno. W opisie jest, ze to 3.0 a osprzet wyglada jak od 3.2. Czy Catery tak wychodzily??
Napisany 06 września 2013 - 21:59
Tak. Dokładnie tak wychodziły, stety niestety

Napisany 06 września 2013 - 22:18
Tak. Dokładnie tak wychodziły, stety niestety
To chyba dobrze niz osprzet z 3.0 bo nie masz egr, dogrzewania katow, krokowca itp. Mniej rzeczy do psucia

Napisany 06 września 2013 - 22:23

Ale nawiązując do tej Catery to jednak dla fanatyka marki warto, bo to jest unikat i po paru latach może być poszukiwany towar a prędko czegoś takiego się nie znajdzie

Napisany 09 września 2013 - 18:21
Napisany 09 września 2013 - 18:25
Pojazd do sprowadzenia z USA. Wiecej informacji na naszym portalu.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 09 września 2013 - 18:26
a po drugie nie wiedziałem,że Zgorzelec jest w woj.śląskim:masakra:
Napisany 09 września 2013 - 18:36
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 09 września 2013 - 19:16
Jak dasz na bilet, to podlecę zobaczyć :odlatuje:Podjechałby Sypus obejrzeć?
Ja teżnie wiedziałem,że Zgorzelec jest w woj.śląskim

Napisany 09 września 2013 - 20:50
Napisany 09 września 2013 - 21:02
Ale nawiązując do tej Catery to jednak dla fanatyka marki warto, bo to jest unikat i po paru latach może być poszukiwany towar a prędko czegoś takiego się nie znajdzie
dla fanatyka omegi oczywiście

Mam swoją od 2,5 roku, oglądam allegro i otomoto dosyć często, przez około 3-3,5 roku widziałem 3 catery do sprzedania w ciągu tego okresu czyli średnio jedna pojawia się na rok, przedostatnia jaką widziałem do sprzedania była właśnie Twoja. Pewnie masz ją około roku więc moje wyliczanki na podstawie obserwacji by się zgadzały. Teraz była po roku kolejna (była

Jak ktoś nie zdążył kupić niech będzie cierpliwy, za około rok może póltora jest szansa że może znowu jakaś będzie :jump:
Napisany 09 września 2013 - 21:12
panowie a to cos warte czy home made
http://allegro.pl/op...3507459414.html
Wygląda na zmęczonego. Poza tym buja się z nim już latami

W październiku będzie 2 lataPewnie masz ją około roku więc moje wyliczanki na podstawie obserwacji by się zgadzały.

Napisany 09 września 2013 - 21:17
zderzak na pierwszy rzut oka wygląda na podobny do oryginału ale wg mnie nie jest to oryginał, nie za te pieniądze

Nikt nie sprowadzi takiego zderzaka aby oddać jego za 160 zł gdyż sam koszt transportu 3 razy droższy. Za głupie radio za samą przesyłkę zza oceanu płaciłem ponad 200 zł a gdzie wielkość paczki z radiem do zderzaka

1. ktoś nie wie co ma
2. albo z powodu braku tego typu aut w PL facet oddaje za bezcen zeby jemu nie leżał
3. albo zrobił laminat wietrząc okazję, że ktoś kupi i będzie przerabiał omegę na caterę (bardzo ciężka sprawa z dostępnością części aby skompletować wszystko) bo czegoś czego nie ma (catery) zawsze wzbudza zainteresowanie i ciekawość wielu uzytkowników omeg.
W październiku będzie 2 lata
to w miarę dobrze się wstrzeliłem że Caterę można kupić u nas w PL średnio raz na rok albo półtora

Napisany 09 września 2013 - 21:21

Poza tym z niecały rok temu były 3 sztuki z Catery na sprzedaż. Kolega jednego takiego zakupił w bdb stanie za, nie pamiętam, 200 albo 250 zł

Napisany 09 września 2013 - 21:35
A ja podejrzewam, że nikt by nie robił jakieś wydmuszki i jest to oryginał tylko nie wiadomo gdzie leżakował, bo dziwnie wygląda
Poza tym z niecały rok temu były 3 sztuki z Catery na sprzedaż. Kolega jednego takiego zakupił w bdb stanie za, nie pamiętam, 200 albo 250 zł
w takim razie nie aż tak drogo, cater na palcach jednej ręki policzysz więc i buja się ze sprzedażą. W sumie nawet chyba laminatów by się nie opłacało robić skoro Cater nie ma na rynku można powiedziec wcale.
Zamieszczam zdjęcie czegoś co tak naprawdę jest tylko na wystawie
![:]](https://forum.omegaklub.eu/public/style_emoticons/default/splash.gif)
Napisany 23 września 2013 - 06:51
Obejrzałem go dokładnie zderzak jest orginał ale jakiś debil potraktował go środkiem do zmiękczania lakieru a wiecie co to znaczy a poza tym wycięte są otwory na obrysówki tylko chyba nie wiedzieli że istnieją przyrządy do pomiarów aby było równo po obu stronach.A tak na marginesie co myślicie o dołożeniu obrysówek na tylny zderzak w b-fl caterze bo nosi mnie taki zamiar.Takie małe porównanie pozwoliłem sobie zrobić.

Napisany 02 listopada 2013 - 23:47
Napisany 03 listopada 2013 - 08:57