Co Was najbardziej denerwuje w Waszych Omegach ?
Napisany 10 września 2006 - 19:27
zaczol cicho mialczec przy okreslonej predkosci i trykac kidy puszczam noge z gazu,jest to odglos jak by (jadac na rowerze z przezutkani kidy przestajesz pedalowac jest takie trykanie, to cos w podobie podajac to bardziej obrazowo)
pozdro
Napisany 10 września 2006 - 19:45
Czepiac generalnie to mozna sie wszystkiego. Dla mnie wada jest schowek przed pasazerem bo sie piwo nie miesci. I w lecie jak kupie schlodzone to mi sie grzeje. A ja lubie sobie zimne piffko w czasie jazdy popijac :mrgreen:
Chyba sobie lodowke kupie :grin:
kup z klimatronikiem bedziesz miał klimatyzowany schowek...... :mrgreen:
ja ma klimatyzowany ale chłodz mi się tylko atlasy drogowe.. :mrgreen:
\

Napisany 10 września 2006 - 20:18
kup z klimatronikiem bedziesz miał klimatyzowany schowek..
Ja mam klimatronik a schowek nieklimatyzowany :neutral: A jak miałem ome ze zwykłą klima to schowek był klimatyzowany :roll:
Napisany 10 września 2006 - 20:28
Czepiac generalnie to mozna sie wszystkiego. Dla mnie wada jest schowek przed pasazerem bo sie piwo nie miesci. I w lecie jak kupie schlodzone to mi sie grzeje. A ja lubie sobie zimne piffko w czasie jazdy popijac :mrgreen:
Chyba sobie lodowke kupie :grin:
kup z klimatronikiem bedziesz miał klimatyzowany schowek...... :mrgreen:
ja ma klimatyzowany ale chłodz mi się tylko atlasy drogowe.. :mrgreen:
\
Mam klimatronika i chlodzony schowek, tylko tak jak pisze, ten schowek jest za maly i sie piffo nie miesci :evil:
Napisany 10 września 2006 - 21:54
kup z klimatronikiem bedziesz miał klimatyzowany schowek..
Ja mam klimatronik a schowek nieklimatyzowany :neutral: A jak miałem ome ze zwykłą klima to schowek był klimatyzowany :roll:
To nie bedzie zimnego piffka w czasie jazdy :razz:

Napisany 11 września 2006 - 18:29
u mnie wygląda to tak:Powie mi ktos o co chodzi z tym bablem?Ja nie mam zadnego babla.
Moze jakas fotka jak wyglada babel? :grin:

Napisany 12 września 2006 - 19:08
czy tego bąbla nie można przekłuć igłą w kilku miejscach i strzykawką wstrzyknąć trochę dobrego kleju?
Tak tylko pytam....., ja mam "C" i inny podłokietnik.
Napisany 12 września 2006 - 19:55
Napisany 16 września 2006 - 21:27
Bąbel,światła,nawiew,kierownica tak jak u pozostałych też mnie wpienia.
Ale mimo tych wad następną furką też będzie OMEGA

Napisany 16 września 2006 - 23:11
Napisany 17 września 2006 - 17:01
Napisany 17 września 2006 - 17:29
Mam to samo co nieco napisane jest tu http://forum.omegakl...hread.php?t=301
Robo wymieniał i opisał. Ja jakoś nie mam odwagi tego zrobić ale musze bo też mnie gałka wk... tak samo jak podłokietnik ....
Napisany 17 września 2006 - 19:48
Napisany 17 września 2006 - 19:52
Tak masz rację do automatu nie było chętnych wybacz nie doczytałem że masz automat . Co nie zmienia faktu że gałka mnie wk... he he he
Napisany 17 września 2006 - 20:00
nic się nie stało@egon
Tak masz rację do automatu nie było chętnych wybacz nie doczytałem że masz automat . Co nie zmienia faktu że gałka mnie wk... he he he
no właśnie ,przecież aftomatów jest nie mało w klubie i nie wierze że wszyscy mają nie wytarte gałki. :mrgreen:
Napisany 21 września 2006 - 15:24
Mój wyświetlacz po wymianie alternatora i zarówek podświetlenia zegarów zmienił się nie do poznania. Czytelny, wyraźnie świeci nawet w dużym słońcu :shock: Ogromna różnica niż poprzednio, ciekawe co oni mi tam zrobili?
Napisany 21 września 2006 - 16:48
Ja to zrobiłem to miałem reakcje ... u kurde jak w nowym samochodzie :grin:
Napisany 23 września 2006 - 23:16
Napisany 23 września 2006 - 23:42
'niestety' tam jest poduszka, ktora moze ci kiedys zycie uratowac...Klakson powinien byc na calej powierzchni wnetrza kierownicy, a nie tylko na 2 malych przyciskach...