Co Was najbardziej denerwuje w Waszych Omegach ?
Napisany 07 września 2006 - 23:58
"Krytykować może każdy głupiec i wielu z nich to robi"
Winston Churchill
Napisany 08 września 2006 - 07:44

A poza tym wszytko mnie wogółe wku.. wia. :twisted:
A tak na serio, to najbardziej ten bąbel na podłokietniku (he he .. najpierw myślałem, że to tylko ja tak mam... że jakaś wada)
No i kurna, spalanie mnie wku.. wia!
Jakby tak o 5 l. gazu mniej palila, to by mnie to nie wku.. wiało!
pozdro
Napisany 08 września 2006 - 07:50
A mnie wszystko wku.. wia w mojej Omesi, ale i tak ją kocham bardzo (to tak jak z żoną
).
Pięknie powiedziane :mrgreen:
Napisany 08 września 2006 - 08:07
Napisany 08 września 2006 - 09:32
Napisany 08 września 2006 - 09:34
Napisany 08 września 2006 - 09:37
Mnie może nie wkurza, ale mi się nie podoba fakt że tyle mało mnie interesujących informacji przenoszone jest na kierownicę.
można bardziej szczegółowo?...
tzn. nie zrozumiałem o co ci biega
chyba nie kumaty jestem... :roll: :shock: :evil:
Napisany 08 września 2006 - 10:09
można bardziej szczegółowo?...
tzn. nie zrozumiałem o co ci biega
chyba nie kumaty jestem... :roll: :shock: :evil:
Czuję na kierownicy prawie każdy kamień na drodze, to super w samochodach o zacięciu sportowym bo jest lepsza kontrola, ale przy zakupie omegi miałem nadzieję na limuzynę czyli wygodną kanapę na kołach. Miałem XM'a porównywalny klasą i tam na kierownice nie przedostawały się żadne takie "informacje".
Napisany 08 września 2006 - 10:09
...........
No tak, ale myślę poprostu, że licznik elektroniczny wyglądał by ładniej, szcególnie obok wielkiego wyświetlacza MID.
Jeśli chodzi kontrolkę halogenów, chodzi mi oczywiscie o przednie. Bo tylnych przeciwmgielnych posiadam, a już kilka razy złapałem sie na jezdzie z włączonymi przednimi.
Może z temp. silnika masz rację, ale to pierwszy samochód w którym się z tym spotkałem.
Co do regulacji kiery, oczywiście wszystko można zrobić samemu, ale w tamim samochodzie poprostu powinna być w serii.
Pozdrawiam

www.axel-pc.pl
Napisany 08 września 2006 - 10:15
Napisany 08 września 2006 - 10:38
Mnie wkurza że jak czasami wsiadam to kolanem włanczam przeciwmgielne
odsuń troche fotel do tyłu u mienia pomogło :mrgreen:
tak pozatym to ta cholerna rdza przy drzwiach mnie irytuje
brak tylnej wycieraczki
i wentylacja jest do d*py (parujące szyby)
jeśli coś jeszcze zauważe dam znać :mrgreen:
Napisany 08 września 2006 - 11:50
Chyba sobie lodowke kupie :grin:
Napisany 08 września 2006 - 12:26
taaa chyba jako pasażer sobie popijaszCzepiac generalnie to mozna sie wszystkiego. Dla mnie wada jest schowek przed pasazerem bo sie piwo nie miesci. I w lecie jak kupie schlodzone to mi sie grzeje. A ja lubie sobie zimne piffko w czasie jazdy popijac :mrgreen:
Chyba sobie lodowke kupie :grin:
Napisany 08 września 2006 - 13:04
no widocznie sie zrobil, kazdy ma inne wymaganiaw innych autach tego nie ma jest tylko przerywana praca bez mozliwości regulacji i da sie żyć........a tu taki problem się z tego zrobił dla niektórych :roll:
mozna rownie dobrze powiedziec, ze w maluchu jest mniej miejsca, nie ma xenonow, automatycznej skrzyni biegow i duzego bagaznika, a tez sie da zyc:P
a wkurza mnie jeszcze w omedze obecne radio, juz chyba jego czas sie konczy
![:]](https://forum.omegaklub.eu/public/style_emoticons/default/splash.gif)
Napisany 08 września 2006 - 18:31
Brak mocy - faktycznie jak by było 150KM to też bym nie marudził
Bąbel na podłokietniku
Jasna tapicerka - przy dziecku prawdziwa udręka
Nie malowane listwy, zderzaki i progi
Zegary - wyglądają jak w Vectrze A albo kadecie - tyle że są większe - mogli by sie bardziej postarać.
A tak poza tym to nic jej nie brakuje :grin: Jakoś mi nie rdzewieje jak narazie, lekko ruda zaczeła wyłazić przy mocowaniach tłumika końcowego ale są to znikome ilości które niebawem usune.
Napisany 08 września 2006 - 21:06
Kurcze światła nie dość, że słabe, to jeszcze matowieją i żółkną, zrobili by szklane i nie było by problemu.
A i dnerwują mnie te eko-bajery, co mi tam buczą za każdym razem gdy auto jest zimne.

Pozdrawiam

www.axel-pc.pl
Napisany 08 września 2006 - 22:20
jak sobie kupiliście takie kiepskie samochody to je sprzedajcie i kupcie sobie rowery....
zapiszcie się do klubu cyklistów podobno w radomiu takowy powstaje :mrgreen:

MOJA OMESIE JEST ZARĄBISTA i nic mnie w niej nie denerwuje
..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jedynie co mnie wneriwa to taka ogromnie wielka cena benzyny..... :evil: :evil: :evil:
pozdr
:mrgreen:
Napisany 08 września 2006 - 22:31
słuchajcie chłopaki
jak sobie kupiliście takie kiepskie samochody to je sprzedajcie i kupcie sobie rowery....
kolego przecież to, co jest tutaj wypisywane to jest i tak pikuś w porównaniu do ZALET jakie Omega posiada, ale to już inny wątek.

www.axel-pc.pl
Napisany 09 września 2006 - 00:48
-nie wspomne o tym buczeniu jak jest zimny(już wiem co to)
-bąbel już zrobiłem bo pracowałem przy meblach i znam sie na tapicerce,
-rdzawe plamki(miałem passata '90 i nic nie miał,
-a najbardzej to plastikowe klosze lamp, imbecyl to wymyślił (poprosze wymiane na jego koszt
a poza tym to niema lepszego cruisera niż oma szkoda że stary mój nie jast arabskim szejkem