Mam dosyć
Napisany 19 października 2007 - 06:46
Napisany 19 października 2007 - 06:49
Krzysztof1967, yyyyy a o co ci chodzi ???? czyżby znowu prowokacja ??
Bc go zbluzgał i z wrażenia chyba nie ten link wkleił.
Ale teksty typu "w...... byłeś ..........wiesz" to u nas tez nie przejdą
to tak na przyszłość poza tym to witamy .
Napisany 19 października 2007 - 07:05

Adres który wkleiłeś, u nas jest zablokowany. Z tych właśnuie względów o których piszesz.
Jak wyżej, adres który wkleił Krzysiek jest u nas zablokowany i wyświetla różne losowe "kffiatki".o co kaman przecież właśnie piszesz na tym samym forum którego wkleiłeś adres?
Nie sądzę.czyżby znowu prowokacja ??
Napisany 19 października 2007 - 08:55
Napisany 19 października 2007 - 08:58
Troszkę sie namieszało, to forum na którym się znajdujemy jest OK. Chodziło mi o forum omegi w którym dyskryminowani są posiadacze diesla. Przepraszam za zamieszanie.
tam sa dyskryminowani wszyscy ktorzy nie sa w Towarzystwie wzajemnej adoracji. wiec jesli nie wchodzisz kilku kolesiom w tylki to jestes Beeee :mrgreen:
Napisany 19 października 2007 - 20:22
Juz zamowilem zarnik z allegro. Mam sprawdzony bo juz kupowalem do mojego taty auta od goscia i super swieca. Lineczka do aukcji :
http://moto.allegro....ps_zarniki.html
Wiem, ze powino sie dwie sztuki wymieniac razem, ale nie mam teraz na to kasy, a ten drugi jest ok. Jak bedzie roznica to wtedy bede sie martwil.
Teraz tylko czekam na paczke.
Napisany 19 października 2007 - 20:25
bedzie ale tylko przez pare tygodni. potem sie wyrownajaJak bedzie roznica to wtedy bede sie martwil.
Napisany 19 października 2007 - 20:29
bedzie ale tylko przez pare tygodni. potem sie wyrownajaJak bedzie roznica to wtedy bede sie martwil.
a ja czytalem ze zarniki powinno wymieniac sie parami. Prawda?
Napisany 19 października 2007 - 20:41
a ja czytalem ze zarniki powinno wymieniac sie parami. Prawda?
powinno....ale wiesz jak jest
Napisany 10 grudnia 2007 - 08:18
W sobotę w trasie się zaświecił "Oil lack", dolałem pół litra oleum. Dziś rano odpalam, a tu dalej to samo

Czy w dieslach te czujniki są takie same jak w benzynach, czy nie?
Napisany 10 grudnia 2007 - 08:30
Napisany 10 grudnia 2007 - 08:41
Jeszcze będę musiał sobie zejść do kanału i posprawdzać przewody.
Napisany 10 grudnia 2007 - 18:15
u mnie mniej więcej po tym samy przebiegu zaczoł pokazywać olemangel.....Po 14 tys wymieniłem olej i co się okazało - czujnik już działa poprawnie. Nie wiem jaka jest zależność, bądź co bądź chyba jakaś musi być.
oleum wymienione w zeszłym tygodniu.. jak ręka odjoł..
Olej miałem wymieniany jakieś 5 tyś. km temu, przed zlotem.
Jeszcze będę musiał sobie zejść do kanału i posprawdzać przewody
nie ma rady.... trza zepchnąć z mostu.... do rzeki... :hehe:

:hehe:

Napisany 10 grudnia 2007 - 20:29
Przyjedź do Rawy to utopimy Twojąnie ma rady.... trza zepchnąć z mostu.... do rzeki...

Wracałem teraz do domu i po "Oil lack" ani śladu. Jednak czujnik świruje jak nic.
Napisany 10 grudnia 2007 - 20:35
a jest tam jaka woda???????Przyjedź do Rawy to utopimy
chyba ze w wódce......
ale tyle to ja nie wypije....
:hehe:
Napisany 12 grudnia 2007 - 18:27

Wlasnie ktos mi zapier

Wrociłem do chaty 16.30 o 17.43 poszedłem do auta by pojechac dop sklepu i co i gówno .Wyłamane, Zabrane w haniebny sposób. Obudowa ,lusterko ,wszystko razem do kupy znikło. Tylko kable wystaja bez sensu...
Mam dosc tego kraju gdzie czesc ludzi nie pomysli jak uczciwie zarobic, tylko patrza kogo by tu w ch

Nie dosc że auto mi sie psuje to teraz jeszcze taki combos. Juz mam dosc :placz: :placz:
I co z tego ze jest AC .Nigdzie nie moge jechac teraz ,nic zrobic...
Zaraz kogoś poprostu :boks: :guns:
Napisany 12 grudnia 2007 - 22:03