Zdanie moje wygląda mniej więcej tak:
Jak widzę fajnych kolesi, którzy dają się strollować i brną w tym dalej bez zastanowienia to przepraszam ale ja:

Dziękuję.
Napisany 31 sierpnia 2012 - 08:25
Napisany 31 sierpnia 2012 - 10:19
tego ja nie powiedziałem ale czemu A10 może sobie wytoczyć działo min na mnie a użyszkodnik jak sam to nazwałeś nie może tego działa odwrócić w drugą stronę ?nie piszesz - zle, napiszesz - zle
Napisany 31 sierpnia 2012 - 15:45
..... napisalem - temat przerabiamy na moderatorskim - beda wyniki bedzie ogloszenie parafialne.
.....Kończę na razie ten temat dopóki nie ustalimy z innymi zielonymi naszej propozycji.....
....Przecież wyraźnie napisał beast że jest temat omawiany na moderatorskim, a wcześniej pisałem ja że musimy chwilę porozmawiać między sobą......
....Dajmy sobie trochę czasu na przemyślenie. Dajcie nam porozmawiać we własnym gronie....
Napisany 31 sierpnia 2012 - 16:03
w gronie moderatorow"
kiedy beda wyniki
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 31 sierpnia 2012 - 19:30
Napisany 31 sierpnia 2012 - 19:38
Bedziecie miec glosowanie typu kto za-przeciw cenzurze
Planujecie jakies zmiany w regulamnie
Rozwazacie moze tez 'amnestie' na wczesniejsze nagrody??
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Napisany 31 sierpnia 2012 - 20:07
Oprócz polskiego
Urbino 18
Napisany 31 sierpnia 2012 - 20:21
Napisany 31 sierpnia 2012 - 20:48
Napisany 31 sierpnia 2012 - 20:49
Napisany 31 sierpnia 2012 - 21:31
panowie, zdeklarujcie sie, ile czasu potrzebujecie, zeby nie bylo tutaj niepotrzebnych dyskusji, bo juz sie robi nieswojo w tym temacie
"żeby przekonać cię, że ja naprawdę cię przewyższam, nie mówię tu o wzroście w kilogramach, tylko – że tak powiem – w wymiarze moralnym, to masz tu banana."
Napisany 31 sierpnia 2012 - 21:39
Pewnie chłopaki Cię nie znają osobiście bo by wiedzieli że byś nawet muchy nie ubiłNikogo nie atakuje, a wręcz przeciwnie..
Napisany 31 sierpnia 2012 - 21:46
Adaś, póki co tym optymistycznym zdaniem zakończyłbym (choć chwilowo,może i nawet zamknoł) ten drażliwy temat. bo poco dalej bic piane?? Zmiany będą albo i nie:pdziękuję pozostałym, którzy potrafią się dostosować do pewnych standardów dyskutowania
Napisany 31 sierpnia 2012 - 22:01
Natomiast slawko76 i dawido89. Nikogo nie atakuje, a wręcz przeciwnie... proszę o powstrzymanie się w atakach i sarkastycznych wypowiedziach które psują atmosferę...
nie potraficie tego zrozumieć
Napisany 31 sierpnia 2012 - 22:08
Napisany 31 sierpnia 2012 - 22:16
........... ale czy jest bezpiecznie;)juz panyyyy... wyluzowac posladki....piatek - weekendu poczatek - piwko sobie chlapnac a nie sie napinac niezdrowo.
Napisany 31 sierpnia 2012 - 22:21
Powiem Wam panowie ( z góry)że nie zazdroszcze Wam tej dyskusji
weekendu
Adaś, póki co tym optymistycznym zdaniem zakończyłbym (choć chwilowo,może i nawet zamknoł) ten drażliwy temat. bo poco dalej bic piane Zmiany będą albo i nie
Napisany 31 sierpnia 2012 - 22:39
niestety ale podpisuję się pod tym obiema ręcami i obiema nogami bo dokładnie tak samo to odebrałem.... tym bardziej że do mojego postu o zezwoleniu nawet przyśmiał się lekko beast...mimo wszystko !Beast zrobił dobrą robotę. Uspokoił i rozluźnił atmosferę. Parę tekstów później jeszcze padło (ale na luzie i z humorem) dla ubarwienia czasu oczekiwania.
Nie mogło tak pozostać Nie, musiałeś wpaść i znowu te gadki o atakach,
Wyluzuj
Poczytaj posty beasta i kocyka... To można nazwać rozmową!
Czy sprawia Ci frajdę wkładanie kija w mrowisko Tak właśnie się zachowałeś.