To Ci powie jak mi jak kupowałem i pytałem czy tak można jeździć .choćby i nielegalnie przyciemnionymi przednimi bocznymi szybami
Powiedział że nie miał z tym problemów ale jak panu się nie podoba to może sobie paqn zerwać

Ogólnie jak zauważysz coś co jest nie tak a nie jest napisane w aukcji zawsze możesz powiedzieć że na naprawę tego musi pan upuścić bo nie napisał pan tej wady np końcowego tłumnika do wymiany itp.
Konkretna jazda rozgrzanie auta na maxa podłączenie kompa, rozpędzanie i hamowanie . Najlepiej sobie wszystko na kartce spisać i po kolei sprawdzać . Ja nawet sprawdzam światła , kierunki , wszystkie zakresy dmuchawy. Później napawa każdej pierdoły kosztuje .
A i najważniejsze niech Ci powie co wie o gazie bo jak nic to może się okazać że tania bo gaz nie działa. No i papiery na gaz łącznie z papierami na butlę.
Ja jak dzwonię nawet się pytam co pan robi na co dzień , ile dojeżdża do pracy , z gadki można szybko wywnioskować czy kłamie czy mówi prawdę. Byli tacy co się tak pogmatwali w rozmowie że mówili albo pan kupuje albo nie , A tez na aukcji autka wyglądały atrakcyjnie i cena okazyjna.