Ja już to praktykowałem.chyba że przyjedziesz z przyczepą kempingową

A poza tym, jest jeszcze pewna sprawa...
Nie chcemy aby z tego zrobił się klasyczny duży spot. Najbardziej zależy nam na osobach, które będą chciały pomóc przy organizowaniu wszystkiego. Uwierzcie mi, że tematów do ogarnięcia jest dużo... Chociażby przygotowanie estrady i całej infrastruktury gastronomicznej. Przygotowanie terenów pod poszczególne konkurencje, no i oczywiście poprowadzenie zabawy na poszczególnych etapach.
W ubiegłym roku mi i Michałowi przypadło w udziale zorganizowanie i poprowadzenie konkursu rzutem hula-hop. Jak to w życiu bywa, zawsze coś trzeba ponad plan zrobić. I tu zadziałał Kaskader83, który przygotował w domu tablicę z kołkami...
Tak więc w pierwszej kolejności prosimy o wpisywanie się osób, które chcą działać i pomagać w całości przedsięwzięcia. Ja planuję być tam już w piątek, bo wiem że będzie nawał roboty. Na pewno przyciągnę swoją przyczepkę kempingową więc już miejsce na terenie ośrodka będzie wolne. Mkass wyżej wypisał jak wygląda opcja noclegów i miejsc. Jednak jeszcze raz proszę aby najpierw zdecydowane do pomocy osoby się wpisywały... Zresztą, wszystko wyjdzie w swoim czasie. W ubiegłym roku nie dałem rady w piątek przyjechać, bo pracowałem...
Tak więc zobaczymy jak to się będzie wszystkim układało.