Jako główna osoba odpowiedzialna za Festyn w DPS Zawadzkie, chciałbym Was zaprosić na IV już Festyn w tym ośrodku.
Termin imprezy tak jak zawsze to ostatni weekend lipca czyli 28.07.2012r.(sobota) start godzina 10:00(poniżej załączę wstępny plan imprezy) z tym że będzie potrzebna pomoc w przeddzień festynu tzn w piątek przy rozstawieniu sceny i zabezpieczeniu terenu. Postaram sie także zorganizować spływ kajakowy Doliną Małej Panwi który odbędzie się w niedzielę po festynie.(Oczywiście dla tych którzy będa nocować po festynie).
Zaraz po nowym roku będę miał szczegółowa rozpiskę pokoi do dyspozycji (ilość niestety ograniczona) lecz nie będzie problemu z postawieniem przyczepy bądź rozbiciem namiotu.
W roku 2011 ze względu na moją nieobecność w Polsce, całością zarządzał max, lecz w następnym 2012 roku to Ja powracam do organizacji tak jak w latach 2009 i 2010 i będę odpowiadał za wszystko.
Kilku z Was zagościło na imprezie w tym roku (myślę że bawiliście się świetnie) i mam nadzieję że w roku 2012 nie zawiedziecie podopiecznych DPS-u Zawadzkie.
Jednocześnie tak jak w roku 2011 proszę Was o zbiórkę gadżetów (długopisy, smycze itp.) które zostaną przekazane podopiecznym jako upominki.
W razie jakichkolwiek pytań proszę o PW lub wysyłać wiadomość e-mail: mkaszynski@onet.eu
WSTĘPNY RAMOWY PLAN FESTYNU W DPS ZAWADZKIE
28.07.2012r.
10:00 Spotkanie uczestników (parking ul Opolska 1.)
10:30 Przejazd z miejsca spotkania do DPS Zawadzkie ul. Czarna 2
10:45 Rozpoczęcie festynu i powitanie gości
11:00 Pokaz Policji zorganizowany przez KMP w Strzelcach Opolskich
11:30 Konkurs (kręgle)
12:00 Pokaz Straż
12:30 Konkurs (hula hop)
13:00 Pokaz Wojska zorganizowany przez Pułk Komandosów z Lublińca
14:00 Koncert (jeszcze nie wiem, kogo)
15:00 Konkurs (bieg z jajkiem)
15:30 Złoty deszcz słodkości
15:45 Pokaz Palenia Gumy (opcja)
16:00 Konkurs (rysowanie)
16:30 Rajd z podopiecznymi ośrodka
17:15 Zabawa taneczna
18:45 Rozdanie nagród i upominków
19:00 Zakończenie festynu
-------------------------------------------------------------------------------------------------
PO FESTYNIE OCZYWIŚCIE „AFTER PARTY” CZYLI GRILL, PIWKO I ZABAWA PRZY OGNISKU