Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Vectra B 2.0 DTL nie chce wogóle odpalić po nocy.

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
21 odpowiedzi na ten temat

#21 OFFLINE   jacekczewa

jacekczewa

jacekczewa

• 2 630 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 25 stycznia 2012 - 10:13

Koledzy jeżeli mogę to się podepnę pod temat, mam taki problem z vectrą 2.0 dtl mianowicie chodziła pięknie, zapalała bez problemu aż tu jednego dnia podczas jazdy zgasła i nie chce zapalić jak się psika plaka to chodzi ale jak się przestanie to gaśnie, wie ktoś co może być? Zapewne ktoś napisze że pompa ale jak można to sprawdzić co jej dokładnie jest w chwili obecnej nie mogę jej podłączyć pod fejsa bo chwilowo auto jest w innym miejscu niż ja.

jesli wskazania twego drogomerza sa miedzy 150-200 tys km to pompa a własciwie elektronika i zacinający sie nastawnik - nic nowego , oczywiście pod warunkiem żer masz paliwo i układ nie jest zapowietrzony

#22 OFFLINE   florek87

florek87
  • 11 postów

Napisany 05 lutego 2012 - 17:26

Witam. Dalej mecze sie z Viki teraz po wymianie czujnika polozenia walu korbwego nie wyskakuje zaden blad po podlaczeniu pod kompa. Auto nadal nie chce odpalic. Co moze byc przyczyna? Prosze pomozcie :confused: