Zawór EGR w X20XEV
Napisany 18 sierpnia 2011 - 20:56
Napisany 19 sierpnia 2011 - 06:40
Jak otworzysz machę to w kierunku przodu samochodu po krokowcem jest króciec podciśnienia na regulator ciśnienia benzyny a dokładnie po drugiej stronie masz króciec do podłączenia podciśnienia do EGR (masz na zdjęciu).Ok....Doszedłem do tego,wykręciłem go i zaślepiłem...Chyba wpływu na jazde nie mama ponieważ nie miałem wężyka który idzie do kolektora.....Swoją drogą pewnie mam lewe powietrze bo powinien tam iść wężyk od egr....Gdzie namierze otwór w który wkłada się wężyk od egr??
Napisany 19 sierpnia 2011 - 09:20
Więc tak...BYłem obejrzec i z drugiej strony co pokazujesz mam 2 grubsze wężyki które idą do nie wiem jak to się nazywa ale jest od strony pasażera zaraz obok cewki....żadnej innej dziurki tam nie mam.....
Napisany 19 sierpnia 2011 - 10:59
Maniek najlepiej porób foty interesujących miejsc spod maski to się zobaczy.Ok wielkie dzięki...A ciągle mi coś syczało i nie wiadomo co .....Dziś sprawdzę i ewentualnie zaślepię....Jeszcze raz dziękuję kolego
Więc tak...BYłem obejrzec i z drugiej strony co pokazujesz mam 2 grubsze wężyki które idą do nie wiem jak to się nazywa ale jest od strony pasażera zaraz obok cewki....żadnej innej dziurki tam nie mam.....
Napisany 19 sierpnia 2011 - 12:37