Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

MV6 automat kombi w Łodzi

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
22 odpowiedzi na ten temat

#21 OFFLINE   nokian

nokian
  • 5 postów

Napisany 23 sierpnia 2011 - 20:20

Oto odpowiedz od osoby, która pojechała obejzeć Omegę.... ( dostałem przed chwilą..)

"No niestety sprzedawca (Pani) kompletnie niepowazna. Najpierw trzy razy zmieniała godzinę oglądania, potem jak już się umówiłyśmy to staliśmy z dzieciakiem pół godziny pod domem i się w końcu nie doczekaliśmy. Dzwoniłam kilka razy, cały czas włączała się poczta i do tej pory pani nie raczyła oddzwonić.
Omega stała co prawda ale za zamkniętą bramą i nawet z zewnątrz nie dało się jej obejrzeć :rolleyes:

I tyle się napomagałam <_<mimo dobrych chęci <_<

i druga

"a ja dodam, że dzielnica taka, że już wiem skąd taka cena, pewnie pieniądze potrzebne na ważniejsze dobra konsumpcyjne, jak siedzieliśmy w aucie i czekaliśmy na Panią, to aż strach było wyjść z auta i zapalić papierosa :/ "

ehh, niepotrzebnie ciągałem ludzi....

Temat do kosza... ( i właścicielka auta również..)

#22 OFFLINE   Adam10

Adam10

Everybody lies

• 7 760 postów
  • Województwo: pomorskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.2 V6 Y32SE

Napisany 23 sierpnia 2011 - 20:39

Nie każda Omega która jest tańsza od pozostałych jest odrazu miną.

ale nie grubo ponad 2 razy tańsza od zadbanej Omegi... :masakra:

żałuje że mam tak daleko do tego auta bo chętnie bym zobaczył

#23 OFFLINE   Marcell

Marcell
  • 262 postów

Napisany 24 sierpnia 2011 - 18:24

Moim zdaniem niska cena mowi kłopoty - i to będą niepoważni ludzie(wałek jakiś), auto wymagającej naprawy, brak umowy itp. Kiedys miałem duże klopoty przez to że połasiłem się na 2 razy tańsze niż normalnie auto.