Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

MV6 automat kombi w Łodzi

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
22 odpowiedzi na ten temat

#1 OFFLINE   nokian

nokian
  • 5 postów

Napisany 22 sierpnia 2011 - 15:44

Witajcie.

Mam wielką prosbę do mieszkańców Łodzi o sprawdzenie MV6. Link poniżej. Z uwagi, że jestem z okolic Krakowa nie chcę jechać 3 godziny aby się okazało, ze to szlemc...

Moze się trafi użytkownik podobnego modelu ( MV6 aut kombi ) gdyż zależy mi na rzetelnej opini. i od razu czy możecie polecić miejsce, gdzie mogę sprawdzic auto? ASO, a ce ze skrzynią aut??

http://moto.allegro....1778202944.html

kontakt do mnie - 516-175-192

PS. czekam na info od goscia odnosnie adresu

Auto jest do obejżenia w okolicach ul. Kilińskiego ( Sródmieście ) jutro ok. 18.

Dokładny adres ul. Włókiennicza 18.

Mariusz - gość twierdzi, że to to było kupione w PL w ASO. A ze zdjęć z kolei ciężko wyczuć co jest grane...

#2 OFFLINE   Mariusz

Mariusz

• 3 094 postów

Napisany 22 sierpnia 2011 - 16:35

Taka tania 3,0 to może przełożony angol ?

#3 OFFLINE   nokian

nokian
  • 5 postów

Napisany 22 sierpnia 2011 - 20:08

Właśnie nie jestem pewien. Właściciel twierdzi, że kupiona w PL. Ze zdjeć nic się nie da wywnioskować. Najlepiej oceniłby to ktos "na żywo".

Dokładny adres - Włókiennicza 18.

#4 OFFLINE   Marcell

Marcell
  • 262 postów

Napisany 23 sierpnia 2011 - 06:32

Po pierwsze tania,
po drugie z doświadczenia Ci powiem że miałem kilka automatów różnej marki i teraz też omege mam w automacie ale to ostatni samochód z taka skrzynią - za duzo zabawy i kosztów eksploatacji. Dlatego cena tego auta jest taka bo: 3.0 PB, ASB, i te słowa właściciela nie są przekonywujące...
Jak chcesz miec jeden problem mniej w zyciu to kupuj w manualu, a jak kilka problemow mniej to daj spokój z omegą.;)

#5 OFFLINE   Shen

Shen

Młody Omaniak

• 103 postów

Napisany 23 sierpnia 2011 - 10:33

Taka cena bo ASB? Nie oszukujmy się, bardzo dużo jest omeg, jak nie większość w ASB, która zresztą dobrze spełnia swoją role.

#6 OFFLINE   cruel

cruel

nawet gdy będę kroczył...

• 214 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.2 16v Y22XE

Napisany 23 sierpnia 2011 - 16:09

Poproś o VIN to może się coś dowiesz. Auto ewentualnie mogę jutro obejrzeć, jak ktoś chętny jeszcze to można razem podjechać.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Czas jest wartościowszy od pieniędzy. Możesz dostać więcej pieniędzy, ale nie możesz dostać więcej czasu.

#7 OFFLINE   thomsoneq

thomsoneq
  • 154 postów

Napisany 23 sierpnia 2011 - 16:50

Cena 7000 pln to na prawde jakas niska cena to fakt ale, ze auto bezwypadkowe... no chyba, ze ..... Jeden kolega pisal cos o przekladce to powiem Ci, ze nawet przy ogledzinach nie jestes w stanie stwierdzic czy to angol czy nie jak dobrze jest zrobiona (u mnie tak jest) jedynie numer VIN powie prawde jak na spowiedzi.
P.S. Kolega Marcell niech sie nie wypowiada na temat automatow - Dziekuje.

#8 OFFLINE   sypus

sypus

Prezes KKK

• 5 433 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 23 sierpnia 2011 - 17:26

też omege mam w automacie ale to ostatni samochód z taka skrzynią - za duzo zabawy i kosztów eksploatacji

Jak jest szrot, to nie ma się co dziwić.

#9 OFFLINE   nokian

nokian
  • 5 postów

Napisany 23 sierpnia 2011 - 18:45

Co do angola - gość twierdzi, że auto z polskiego salonu. Akurat to mozna łatwo sprawdzic więc to nie problem ( noo, chyba że przekładka wraz z kombinacją z nr VIN ehh..)

Cruel - dam znać dzis wieczorem, gdyż pisałem jeszcze na forum VKP i mieli podjechać i zerknąć z uwagi na bliskość..

PS.

Co to jest ASB... bo chyba tego skrótu nie znam....?

#10 OFFLINE   Adam10

Adam10

Everybody lies

• 7 760 postów
  • Województwo: pomorskie
  • Silnik: 3.2 V6 Y32SE

Napisany 23 sierpnia 2011 - 18:49

Co to jest ASB... bo chyba tego skrótu nie znam....?

Automatyczna Skrzynia Biegów ;)

a co do Omegi to niech ją dokładnie sprawdzą bo ja jakoś nie wierzę w rewelacje za 7 tyś w którą nic nie trzeba wkładać, a zdjęcia też robione tak żeby za dużo nie było na nich widać...

#11 OFFLINE   Marcell

Marcell
  • 262 postów

Napisany 23 sierpnia 2011 - 19:16

A co kolega thomsoneq ma do mojej wiedzy o automatach? Po drugie lepiej dac na omege taka 10tys niz kupic za 7 i wlozyc 3K,
Ciekawa kwestia czemu gosc sprzedaje - pewnie juz mu sie znudzil heheh, ludzie ta fura ma juz pewnie ze 350 tysi nabite i potrzebuje małej reanimacji.
Właściciel moze pisac do bolu ze nie wymaga wkladu finansowego bo dla niego te auto moze nie wymagac a dla Nas tak takze to sprawa względna i nie ma co brac tego pod uwage.
Trzecia pozycja to juz dla wtajemniczonych "Niedowiarków" - czemu ta Oma kosztuje tyle co zwykla B w dobrym stanie???

#12 OFFLINE   Adam10

Adam10

Everybody lies

• 7 760 postów

Napisany 23 sierpnia 2011 - 19:23

ludzie ta fura ma juz pewnie ze 350 tysi nabite i potrzebuje małej reanimacji.

350 tysi to ma większość Omeg... :lol: ;)

czemu ta Oma kosztuje tyle co zwykla B w dobrym stanie?

tyle co zwykła B w średnim stanie

czemu

bo to szrot, tylko pytanie co jest nie tak z tym autem... czy poskładane z pięciu, czy silnik zarżnięty, a może topiona...:hmm: i dlatego trzeba ją obejrzeć, bo okazje rzadko bo rzadko się zdarzają, ale na pewno nie takie :D

#13 OFFLINE   Mariusz

Mariusz

• 3 094 postów

Napisany 23 sierpnia 2011 - 19:27

A co kolega thomsoneq ma do mojej wiedzy o automatach? Po drugie lepiej dac na omege taka 10tys niz kupic za 7 i wlozyc 3K,
Ciekawa kwestia czemu gosc sprzedaje - pewnie juz mu sie znudzil heheh, ludzie ta fura ma juz pewnie ze 350 tysi nabite i potrzebuje małej reanimacji.
Właściciel moze pisac do bolu ze nie wymaga wkladu finansowego bo dla niego te auto moze nie wymagac a dla Nas tak takze to sprawa względna i nie ma co brac tego pod uwage.
Trzecia pozycja to juz dla wtajemniczonych "Niedowiarków" - czemu ta Oma kosztuje tyle co zwykla B w dobrym stanie???

To , że kupiłbyś za 10tys.zł też NIE BĘDZIESZ pewny , że nie włożysz kolejnych 3-5tys.zł. Bo to ruletka :jump:

#14 OFFLINE   Przybek

Przybek

Diesel Power :P

• 5 740 postów
  • Województwo: łódzkie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 23 sierpnia 2011 - 19:33

350 tysi to ma większość Omeg

A niektore sa juz w drodze powrotnej z ksiezyca*....

*srednia odleglosc ziemi od ksiezyca wynosi okolo 384 Kkm :p

#15 OFFLINE   Adam10

Adam10

Everybody lies

• 7 760 postów

Napisany 23 sierpnia 2011 - 19:37

A niektore sa juz w drodze powrotnej z ksiezyca*....

byłbym skłonny powiedzieć że niektóre klekoty już wróciły i ruszają na księżyc ponownie :lol:

#16 OFFLINE   Marcell

Marcell
  • 262 postów

Napisany 23 sierpnia 2011 - 19:40

Tak ale jak dam 10k to prawdopodobieństwo jest wieksze ze jest ok, po drugie mozna zlozyc jakies roszczenia a za 7tys to ugrysc sie w dupke.
Po co spekulowac co w niej nie tak, po prostu szrot i nie brac bo szkoda czasu...:masakra:

#17 OFFLINE   Shen

Shen

Młody Omaniak

• 103 postów

Napisany 23 sierpnia 2011 - 19:46

Czemu? A może potrzebuję pilnie pieniędzy, a wie, że nie sprzeda szybko paliwożernego auta kiedy prawie każdy szuka jak najmniej spalającej fury. Nie wiadomo. Nóż, okaże się naprawdę okazją. Nasza Omega wisiała i wisiała na allegro. Stan bardzo dobry, bez rdzy, mechanicznie też okej, w miare dobrze wyposażona i prawie zero telefonów. Nie każda Omega która jest tańsza od pozostałych jest odrazu miną.

#18 OFFLINE   Marcell

Marcell
  • 262 postów

Napisany 23 sierpnia 2011 - 19:52

Mozesz miec racje ale ja juz nie wierze w takie teksty, za duzo aut mialem i wiem jak to naprawde jest...;)

#19 OFFLINE   nokian

nokian
  • 5 postów

Napisany 23 sierpnia 2011 - 20:12

Powiem tak - czcze gadanie nic tu nie da... Wiem o tej Omesi tyle co i Wy. Tylko fachowe oko kogoś, kto zna ten sprzet moze dodać nieco polotu tej dyskusji..

#20 OFFLINE   Marcell

Marcell
  • 262 postów

Napisany 23 sierpnia 2011 - 20:20

http://auto.wieszjak...samochodu-.html

Warto to poczytac jesli szukamy takiego auta...