MV6 automat kombi w Łodzi
Napisany 22 sierpnia 2011 - 15:44
Mam wielką prosbę do mieszkańców Łodzi o sprawdzenie MV6. Link poniżej. Z uwagi, że jestem z okolic Krakowa nie chcę jechać 3 godziny aby się okazało, ze to szlemc...
Moze się trafi użytkownik podobnego modelu ( MV6 aut kombi ) gdyż zależy mi na rzetelnej opini. i od razu czy możecie polecić miejsce, gdzie mogę sprawdzic auto? ASO, a ce ze skrzynią aut??
http://moto.allegro....1778202944.html
kontakt do mnie - 516-175-192
PS. czekam na info od goscia odnosnie adresu
Auto jest do obejżenia w okolicach ul. Kilińskiego ( Sródmieście ) jutro ok. 18.
Dokładny adres ul. Włókiennicza 18.
Mariusz - gość twierdzi, że to to było kupione w PL w ASO. A ze zdjęć z kolei ciężko wyczuć co jest grane...
Napisany 22 sierpnia 2011 - 20:08
Dokładny adres - Włókiennicza 18.
Napisany 23 sierpnia 2011 - 06:32
po drugie z doświadczenia Ci powiem że miałem kilka automatów różnej marki i teraz też omege mam w automacie ale to ostatni samochód z taka skrzynią - za duzo zabawy i kosztów eksploatacji. Dlatego cena tego auta jest taka bo: 3.0 PB, ASB, i te słowa właściciela nie są przekonywujące...
Jak chcesz miec jeden problem mniej w zyciu to kupuj w manualu, a jak kilka problemow mniej to daj spokój z omegą.

Napisany 23 sierpnia 2011 - 10:33
Napisany 23 sierpnia 2011 - 16:09
Czas jest wartościowszy od pieniędzy. Możesz dostać więcej pieniędzy, ale nie możesz dostać więcej czasu.
Napisany 23 sierpnia 2011 - 16:50
P.S. Kolega Marcell niech sie nie wypowiada na temat automatow - Dziekuje.
Napisany 23 sierpnia 2011 - 17:26
Jak jest szrot, to nie ma się co dziwić.też omege mam w automacie ale to ostatni samochód z taka skrzynią - za duzo zabawy i kosztów eksploatacji
Napisany 23 sierpnia 2011 - 18:45
Cruel - dam znać dzis wieczorem, gdyż pisałem jeszcze na forum VKP i mieli podjechać i zerknąć z uwagi na bliskość..
PS.
Co to jest ASB... bo chyba tego skrótu nie znam....?
Napisany 23 sierpnia 2011 - 18:49
Co to jest ASB... bo chyba tego skrótu nie znam....?
Automatyczna Skrzynia Biegów

a co do Omegi to niech ją dokładnie sprawdzą bo ja jakoś nie wierzę w rewelacje za 7 tyś w którą nic nie trzeba wkładać, a zdjęcia też robione tak żeby za dużo nie było na nich widać...
Napisany 23 sierpnia 2011 - 19:16
Ciekawa kwestia czemu gosc sprzedaje - pewnie juz mu sie znudzil heheh, ludzie ta fura ma juz pewnie ze 350 tysi nabite i potrzebuje małej reanimacji.
Właściciel moze pisac do bolu ze nie wymaga wkladu finansowego bo dla niego te auto moze nie wymagac a dla Nas tak takze to sprawa względna i nie ma co brac tego pod uwage.
Trzecia pozycja to juz dla wtajemniczonych "Niedowiarków" - czemu ta Oma kosztuje tyle co zwykla B w dobrym stanie???
Napisany 23 sierpnia 2011 - 19:23
ludzie ta fura ma juz pewnie ze 350 tysi nabite i potrzebuje małej reanimacji.
350 tysi to ma większość Omeg...

czemu ta Oma kosztuje tyle co zwykla B w dobrym stanie?
tyle co zwykła B w średnim stanie
czemu
bo to szrot, tylko pytanie co jest nie tak z tym autem... czy poskładane z pięciu, czy silnik zarżnięty, a może topiona...:hmm: i dlatego trzeba ją obejrzeć, bo okazje rzadko bo rzadko się zdarzają, ale na pewno nie takie

Napisany 23 sierpnia 2011 - 19:27
A co kolega thomsoneq ma do mojej wiedzy o automatach? Po drugie lepiej dac na omege taka 10tys niz kupic za 7 i wlozyc 3K,
Ciekawa kwestia czemu gosc sprzedaje - pewnie juz mu sie znudzil heheh, ludzie ta fura ma juz pewnie ze 350 tysi nabite i potrzebuje małej reanimacji.
Właściciel moze pisac do bolu ze nie wymaga wkladu finansowego bo dla niego te auto moze nie wymagac a dla Nas tak takze to sprawa względna i nie ma co brac tego pod uwage.
Trzecia pozycja to juz dla wtajemniczonych "Niedowiarków" - czemu ta Oma kosztuje tyle co zwykla B w dobrym stanie???
To , że kupiłbyś za 10tys.zł też NIE BĘDZIESZ pewny , że nie włożysz kolejnych 3-5tys.zł. Bo to ruletka :jump:
Napisany 23 sierpnia 2011 - 19:33
A niektore sa juz w drodze powrotnej z ksiezyca*....350 tysi to ma większość Omeg
*srednia odleglosc ziemi od ksiezyca wynosi okolo 384 Kkm

Napisany 23 sierpnia 2011 - 19:37
A niektore sa juz w drodze powrotnej z ksiezyca*....
byłbym skłonny powiedzieć że niektóre klekoty już wróciły i ruszają na księżyc ponownie

Napisany 23 sierpnia 2011 - 19:40
Po co spekulowac co w niej nie tak, po prostu szrot i nie brac bo szkoda czasu...

Napisany 23 sierpnia 2011 - 19:46
Napisany 23 sierpnia 2011 - 19:52

Napisany 23 sierpnia 2011 - 20:12
Napisany 23 sierpnia 2011 - 20:20