"Dział sprzedam"
Napisany 29 grudnia 2011 - 22:03
dlaczego ukryles instrukcje/wytlumaczenie szablonu w temAcie o oszuscie??
wystarczy rodzielic temat.
dac mu tytul na czerwono "ISTRUKCJA ZAMIESZCZANIA OGLOSZEN"
i po problemie.
instrukcja jest, ja ja zobaczylem przez czysty przypadek.
o mogla by ona byc widoczna.
dla potwierdzenia zrzuty ekranu.
Napisany 29 grudnia 2011 - 23:17
na gorze dzialu jak byk jest napisane
Od 15 marca 2010r. obowiązują nowe zasady zamieszczania ogłoszeń w dziale sprzedam!!
Zakładając nowy temat w treści pojawia się szablon, do którego należy dopisać resztę.
Każda modyfikacja szablonu spowoduje, że ogłoszenie poleci do kosza..
Uporczywe niedostosowywanie się do tych zasad będzie nagradzane.
Wymagane pola to: nazwa, cena, kontakt oraz opis
Ogłoszenia w dziale sprzedam mogą zamieszczać użytkownicy posiadający co najmniej 30 postów i conajmniej 30 dni obecności na forum
W związku z zaistniałą sytuacją odnośnie „nieuczciwych transakcji” oraz powołując się na regulamin pkt.37.
Forum Omega Klub Polska http://forum.omegaklub.eu nie jest stroną w transakcji kupna, sprzedaży lub zamiany, udostępnia jedynie bezpłatną platformę wymiany informacji.
Jak również mając na względzie dobro klubu.
Zarząd OKP podjął następujące ustalenia:
Zostaje utworzony specjalny temat z opiniami na temat kupującego/sprzedającego.
Można w nim wpisać po jednej wypowiedzi bez jakichkolwiek dyskusji, temat będzie moderowany przez administratorów forum.
Posty będą zatwierdzane w taki sam sposób jak ogłoszenia sprzedaży.
Jakiekolwiek posty na ten temat znalezione na forum będą usuwane, a osoby które je napisały upomniane warnem.
Niech każdy potencjalny kupujący/sprzedający po przeczytaniu opinii sam zdecyduje czy przeprowadzać jakiekolwiek transakcje z opiniowanymi
nie wiem skad masz takie screeny ale nie przypominam sobie zebym cos takiego pisal. daj linki
Napisany 29 grudnia 2011 - 23:26
link http://forum.omegakl...cement.php?f=15
cos sie polaczylo ogloszenie z instrukcja
Napisany 30 grudnia 2011 - 09:47
u mnie tak wyglada szablon, jest ok? bo jakos nijak ma sie to do instrukcji beast i szablonu pokazanego w dziale sprzedam. dzis znowu dalem ogloszenie i lipa...
tu wyswietla sie normalnie ale podczas zamieszczania ogloszenia jest w formie bbcode lub cos tego typu, niewiem bo sie nieznam
Napisany 30 grudnia 2011 - 09:49
Nazwa: Cena: Kontakt: Opis: Link zewnętrzny: Zdjęcia:
u mnie tak wyglada szablon, jest ok? bo jakos nijak ma sie to do instrukcji beast i szablonu pokazanego w dziale sprzedam. dzis znowu dalem ogloszenie i lipa...
Tak.Tylko w pionie.Po dwukropkach wpisujesz swój tekst.
Napisany 30 grudnia 2011 - 09:53
Tak.Tylko w pionie.Po dwukropkach wpisujesz swój tekst.
czyli mam w ogloszeniu recznie ustawic wszystko w pionie?
Napisany 30 grudnia 2011 - 09:56
[ATTACH]16235[/ATTACH]
Napisany 30 grudnia 2011 - 09:58
Układ szablonu jest to zależny od przeglądarki.U mnie po kliknięciu DODAJ NOWY TEMAT mam coś takiego:
Tak, po czym kliknąć podgląd wiadomości i zobaczyć czy wszystko jest zgodne z przyjętą formą.Jesli jest OK zatwierdzić i czekać na akceptacje moda.czyli mam w ogloszeniu recznie ustawic wszystko w pionie?
Napisany 30 grudnia 2011 - 10:04
U mnie po kliknięciu DODAJ NOWY TEMAT mam coś takiego:
[ATTACH]16235[/ATTACH]
u mnie jest wlasnie cos takiego tylko w poziomie.
Napisany 08 stycznia 2012 - 18:08
Napisany 08 stycznia 2012 - 18:13
Napisany 08 stycznia 2012 - 18:21
W tym przypadku przyczyna musi być inna.. , nie widzę żadnego ogłoszenia napisanego przez kolege , musi to sprawdzić jakiś admin.ogłoszenie w dziale sprzedam musi być zaakceptowane od razu się nie pokaże
Napisany 08 stycznia 2012 - 18:41
anjko nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:
Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,
Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,
Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora,
Napisany 08 stycznia 2012 - 18:44
Tylko że ja nie mogę napisać żadnego ogłoszenia bo wyskakuje mi coś takiego:
Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,
Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora,
no to tak jak pisał Pepcio, któryś z adminów musi sprawdzić, czemu nie masz uprawnień. Jak Ci się śpieszy to napisz do Chomiczka i Beasta.
Napisany 08 stycznia 2012 - 20:01
Tylko że ja nie mogę napisać żadnego ogłoszenia bo wyskakuje mi coś takiego:
sprawdz teraz.
Napisany 09 stycznia 2012 - 21:00
Napisany 15 stycznia 2012 - 14:22
Napisany 15 stycznia 2012 - 15:56
Nie, nie ma innej możliwości.Czy jest jakaś inna możliwość abym mógł zgodnie z zasadami opisać co mam do sprzedania