Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

przestawiacz kąta wtrysku

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
41 odpowiedzi na ten temat

#41 OFFLINE   darex2009

darex2009
  • 2 postów

Napisany 05 listopada 2014 - 23:23

witam podepnę się pod temat mam problem podobny tylko ze u mnie zapala jedzie normalnie tylko na zimnym jak schodzi z obrotów to zapali cheka i zgaśnie na cieplejszym już tylko zapala check a na rozgrzanym jest idealnie. Może ktoś miał podobne problemy a wywala mi błąd 64 dawka paliwa

#42 OFFLINE   xax3

xax3
  • 1 264 postów
  • Województwo: mazowieckie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: silnik po tuningu

Napisany 06 listopada 2014 - 12:00

witam podepnę się pod temat mam problem podobny tylko ze u mnie zapala jedzie normalnie tylko na zimnym jak schodzi z obrotów to zapali cheka i zgaśnie na cieplejszym już tylko zapala check a na rozgrzanym jest idealnie. Może ktoś miał podobne problemy a wywala mi błąd 64 dawka paliwa

Wpisz sobie w wyszukiwarkę kod błędu albo opis błędu. Bo szukasz w złym temacie. Podpowiem że chodzi o nastawnik pompy wtryskowej. I na przyszłość przeszukaj dział DIESLA i dopiero pisz wątek w pierwszym lepszym temacie. Bo o błędzie nastawnika lub "64" jest dużo na forum.