"Stare Wygi" co wy na ten temat ??
Napisany 31 maja 2007 - 16:09
Napisany 31 maja 2007 - 17:33
Napisany 01 czerwca 2007 - 21:45
Napisany 01 czerwca 2007 - 21:58
Napisany 01 czerwca 2007 - 22:31
ta srebrna ma wywalony napinacz pasa bezpieczenstwa :neutral:
Poczym to poznac na tym zdjeciu

Niby przebiegi identyczne ale zniszczenie kierownic nieporownywalnei wieksze w srebrnej :evil: Wiec pewnie przebieg tez jest z lekka cofnienty o ile w Bordowej jest prawdziwy :razz:
Bordowa:
""AUTO W KRAJU 6 M-SC,PO WYMIANIE PASKÓW I PŁYNÓW, W PEŁNI SPRAWNE GOTOWE DO JAZDY.""
Tylko kto inwestuje w auto zeby go po 6 miechach sprzedac...wiec albo cos zaczyan wyskakiwac i koles ucieka bo zaduzo bedzie musial wladowac albo ma sytuacje ktora go zmusza do rpzedania...np dlug :bad: :bad:

Napisany 01 czerwca 2007 - 22:35
Tak jestPoczym to poznac na tym zdjeciuta srebrna ma wywalony napinacz pasa bezpieczenstwa :neutral:
![]()
Czyzby ten zolty plastik na zaczepie do pasow
:
:

Napisany 01 czerwca 2007 - 22:39
Tak jestPoczym to poznac na tym zdjeciuta srebrna ma wywalony napinacz pasa bezpieczenstwa :neutral:
![]()
Czyzby ten zolty plastik na zaczepie do pasow
:
:
Dzieki wielkie za wytlumaczenie :mrgreen:

Napisany 03 czerwca 2007 - 16:48
Bordowa:
""AUTO W KRAJU 6 M-SC,PO WYMIANIE PASKÓW I PŁYNÓW, W PEŁNI SPRAWNE GOTOWE DO JAZDY.""
Tylko kto inwestuje w auto zeby go po 6 miechach sprzedac...wiec albo cos zaczyan wyskakiwac i koles ucieka bo zaduzo bedzie musial wladowac albo ma sytuacje ktora go zmusza do rpzedania...np dlug
Auto kupujesz u wroga zza odry jeździsz nim min. pół roku i nie płacisz jakiegoś tam podatku od wzbogacenia czy jakiegoś innego. Tak robią handlarze na mniejszą skalę. Tak więc jeżeli auto jeździ 6 m-cy w Polsce to nie znaczy że skarbonka...
Napisany 03 czerwca 2007 - 18:23
Nie ma prawa, czyżny płyn chłodniczy wpływał do silnika? Sprawdź, jaki jest zapach tych oparów i porównaj z oparami ze zbiorniczka płynu chłodniczego.PANOWIE PODSTAWOWE PYTANIE
CZY PODCZAS PRACY SILNIKA ( przy oglądaniu auta....czyli stosunkowo krotka praca silnika ) MA PRAWO POJAWIĆ SIĘ PARA - DYM , Z RURKI PO WYCIĄGNIĘCIU MIARKI OLEJU....i WLEWU OLEJU ??
Napisany 03 czerwca 2007 - 18:29
Wszystko zalezy jak duży przebieg ma auto i jak duzy ten dym, ponieważ maleńki dymek (tzw para) ma prawo sie pokazać.Nie ma prawa, czyżby płyn chłodniczy wpływał do silnika? Sprawdź, jaki jest zapach tych oparów i porównaj z oparami ze zbiorniczka płynu chłodniczego.PANOWIE PODSTAWOWE PYTANIE
CZY PODCZAS PRACY SILNIKA ( przy oglądaniu auta....czyli stosunkowo krotka praca silnika ) MA PRAWO POJAWIĆ SIĘ PARA - DYM , Z RURKI PO WYCIĄGNIĘCIU MIARKI OLEJU....i WLEWU OLEJU ??
Panowie bez przesady, ale w każdym używanym aucie będzie dymek wychodził jak wyciągnie sie bagnet.
Napisany 03 czerwca 2007 - 20:35
Wszystko zalezy jak duży przebieg ma auto i jak duzy ten dym, ponieważ maleńki dymek (tzw para) ma prawo sie pokazać.Nie ma prawa, czyżby płyn chłodniczy wpływał do silnika? Sprawdź, jaki jest zapach tych oparów i porównaj z oparami ze zbiorniczka płynu chłodniczego.PANOWIE PODSTAWOWE PYTANIE
Panowie bez przesady, ale w każdym używanym aucie będzie dymek wychodził jak wyciągnie sie bagnet.
dokladnie. roznica temperatur pomiedzy komora silnika a powietrzem atmosferycznym
Napisany 03 czerwca 2007 - 21:33

1. Do czego służy przycisk z nabazgranym płatkiem śniegu przy skrzyni ??
2. Kiedy TC jest włączone ?? Gdy się świeci na tablicy ??
3. Wymieniać olej w skrzyni ?? ( może ktoś zna jakiegoś rzeźnika dobrego od skrzyń w okolicach Torunia )
4. Gdy wbijam R na skrzyni ( trzymając hamulec ) d*pa się unosi.....i nagle słychać dziwny dźwięk....hmmm jak by to określić....jak by puszczały klocki ?? Dźwięk takiego ślizgnięcia czy coś :|
5. Ile macie obrotów podczas postoju ? Zdarzają się wam delikatne wahania obrotów ?
6. Czy spryskiwacz lamp uruchamia się razem ze spryskiwaczem szyb ?? ( gość od którego kupowałem psikał na światła....ja nie potrafię chyba )
Jutro urzędy :bud:
Jak na razie wsio

Napisany 03 czerwca 2007 - 21:52
Jakies foto moze na tapete :looz:
Pozdrowienia
Napisany 03 czerwca 2007 - 22:17
śnieżynka,po naciśnięciu auto rusza z 3 biegu1. Do czego służy przycisk z nabazgranym płatkiem śniegu przy skrzyni ??
jak się świeci to wtedy jest wyłączoneKiedy TC jest włączone ?? Gdy się świeci na tablicy ??
500-600Ile macie obrotów podczas postoju ? Zdarzają się wam delikatne wahania obrotów ?
tak ale tylko przy włączonych światłachCzy spryskiwacz lamp uruchamia się razem ze spryskiwaczem szyb ?? ( gość od którego kupowałem psikał na światła....ja nie potrafię chyba )
co do reszty niech powiedzą ci co pomykają automatami
Napisany 03 czerwca 2007 - 22:18
KUPIŁEM
taką jak chciałem :looz: czyly 2.5 V6 automat wersja CD ;]. A teraz pytania:
1. Do czego służy przycisk z nabazgranym płatkiem śniegu przy skrzyni ??
2. Kiedy TC jest włączone ?? Gdy się świeci na tablicy ??
3. Wymieniać olej w skrzyni ?? ( może ktoś zna jakiegoś rzeźnika dobrego od skrzyń w okolicach Torunia )
4. Gdy wbijam R na skrzyni ( trzymając hamulec ) d*pa się unosi.....i nagle słychać dziwny dźwięk....hmmm jak by to określić....jak by puszczały klocki ?? Dźwięk takiego ślizgnięcia czy coś :|
5. Ile macie obrotów podczas postoju ? Zdarzają się wam delikatne wahania obrotów ?
6. Czy spryskiwacz lamp uruchamia się razem ze spryskiwaczem szyb ?? ( gość od którego kupowałem psikał na światła....ja nie potrafię chyba )
Jutro urzędy :bud:
Jak na razie wsioDZIĘKOWAĆ
1 tryb zimowy, skrzynka rusza z wyzszego biegu 3
3 wymieniaj
4 unoszenie d*py normalna sprawa
6 tak tylko swiatla musza byc wlaczone

Napisany 04 czerwca 2007 - 12:28