NoJak wyjąc aku i puszke od filtra?

Napisany 13 kwietnia 2008 - 11:48
NoJak wyjąc aku i puszke od filtra?
Napisany 13 kwietnia 2008 - 12:17
nie wiem bo ja lampek w drzwiach standardowo nie miałem - teraz mam - po prostu podpinasz sie pod przewody prowadzące napięcia do lampki na lusterkiem, dokładnie 3 przewody potrzebujeszGachu, Możesz jaśniej, a nie ma w środkowym słupku przewodu od lampek, przecież skądś musi iśc napięcie do lampek na dole w drzwiach?
Napisany 13 kwietnia 2008 - 13:58
Napisany 13 kwietnia 2008 - 15:10
nie ma potrzeby ściągać wystarczy odkręcić konsole szybra :razz:To ja spróbuję poszukac wiązki gdzieś w słupku środkowym, bo nie chce mi się ściągac podbitki.
Napisany 13 kwietnia 2008 - 19:29
ale konsole masz tak czy siak chyba że lampki w suficie nad lusterkiem tez nie masz .... :shock:No fajnie, tylko trzeba miec jeszcze szyberdach
Napisany 13 kwietnia 2008 - 19:57
oj mam, mam.. nawet nie wiesz ile czasu i trudu zajęło mi doprowadzenie kabli do lampek w osłonach przeciwsłonecznych, bo też ich nie miałem w standardowym wyposażeniu. Jak bez demontażu podbitki mam pociągnąc kable do tych lampek z tyłu?lusterkiem tez nie masz
Napisany 13 kwietnia 2008 - 22:20
Napisany 13 kwietnia 2008 - 23:33
Jak bez demontażu podbitki mam pociągnąc kable do tych lampek z tyłu?
Napisany 14 kwietnia 2008 - 07:02
normalnie wystarczy że odręcisz konsole na lusterkiem i plastiki nad drzwiami i przy pomocy druta o dł 1m przeciągasz kabelki szybko i bez problemowoJak bez demontażu podbitki mam pociągnąc kable do tych lampek z tyłu?
Napisany 24 kwietnia 2008 - 20:34
[SIGPIC][/SIGPIC]
Never make a pirate angry !
Napisany 24 kwietnia 2008 - 20:45
POczytaj gotowa porade, powinny byc tam odpowiedzi na twoje pytania:Witam was,moje pytanie dotyczy tylnych szyb,mam korby.. ale juz mam zestaw do zamontowania na elektr. Ale czy uda mi sie to zrobić bez przeszkód?-są wszystkie kable w drzwiach? szczerze mówiąc nie zaglądałem tam jeszcze ale już na dniach będe się do tego zabierał.
Napisany 24 kwietnia 2008 - 20:54
[SIGPIC][/SIGPIC]
Never make a pirate angry !
Napisany 25 kwietnia 2008 - 07:49
moga byc ale nie musza, jeśli masz zdolności manualne i cierpliwość to sobie dasz radęsą wszystkie kable w drzwiach?
Napisany 25 kwietnia 2008 - 09:16
moga byc ale nie musza, jeśli masz zdolności manualne i cierpliwość to sobie dasz radęsą wszystkie kable w drzwiach?
Napisany 27 kwietnia 2008 - 20:57
Napisany 27 kwietnia 2008 - 21:26
Drodzy koledzy ponawiam swoje pytanie odnośnie wyjęcia akumulatora. Jak to zrobic, co go trzyma, jest przykręcony, czy jest na zatrzask, jak się dostac do śrub/zatrzasków trzymających akumulator?
Napisany 27 kwietnia 2008 - 23:05
Drodzy koledzy ponawiam swoje pytanie odnośnie wyjęcia akumulatora. Jak to zrobic, co go trzyma, jest przykręcony, czy jest na zatrzask, jak się dostac do śrub/zatrzasków trzymających akumulator?
Przy aku masz taki chwytak na podstawie aku. Na klucz chyba 13 jak go poluzujesz to aku wyjdzie bezproblemowo.
P.S.
Jak patrzysz na silnik to po lewej stronie aku
Napisany 29 kwietnia 2008 - 00:17
wystarczy popsikac śrubę środkiem penetrującym i bezproblemu się odkręca.Tylko czasem jest tak przykręcony ze trzeba mieć niezły kluczyk "13" bo śruba trzyma jak zacementowana.
Napisany 29 kwietnia 2008 - 00:46
Trzeba było lampy wyjąć, zaoszczędził byś czas i ręce uchronił :mrgreen: Za poświęcenie :ok:Uffffffff.... zrobione, montaż zajął mi gdzieś 3-4godz.
...
...Nawet nie zdajecie sobie sprawy ile sobie nerwów napsółem, ręcę sobie pokaleczyłem