Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

UWAGA MINA!!!

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
1284 odpowiedzi na ten temat

#941 OFFLINE   andrzej9923

andrzej9923
  • 129 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 3.6i 24v C36GET Lotus Omega

Napisany 09 marca 2014 - 21:10

Panowie radze zachowac zdrowy rozsadek.Przeciez te auta sa prawie pelnoletnie!!!
Chcecie igle nie bita to zapraszam do salonu bo i 5 letnie auta innych marek to polowa z nich byla bita.
Kilka aut kiedys sprowadzilem z Niemiec,kumpel tez tym sie zajmowal i wiem jedno :Potencjalni kupcy relatywnie tanich,starszych aut sa najgorsi.Za np 10 tys chca kupic auto wyzszej klasy prawie nowke.

Te dwie ostatnie omegi to jakie to sa miny.Auto z klima i gazem,kombi za 6 tys to mina :o

ps teraz juz nie handluje autami,robilem to nijako przy okazji pracy w Niemczech i nie pisze tego zeby np.nakrecac koniunkture.

#942 OFFLINE   WujekJerry

WujekJerry

Łomega :)

• 382 postów

Napisany 09 marca 2014 - 21:17

Panowie radze zachowac zdrowy rozsadek.Przeciez te auta sa prawie pelnoletnie!!!
Chcecie igle nie bita to zapraszam do salonu bo i 5 letnie auta innych marek to polowa z nich byla bita.
Kilka aut kiedys sprowadzilem z Niemiec,kumpel tez tym sie zajmowal i wiem jedno :Potencjalni kupcy relatywnie tanich,starszych aut sa najgorsi.Za np 10 tys chca kupic auto wyzszej klasy prawie nowke.

Te dwie ostatnie omegi to jakie to sa miny.Auto z klima i gazem,kombi za 6 tys to mina :o

ps teraz juz nie handluje autami,robilem to nijako przy okazji pracy w Niemczech i nie pisze tego zeby np.nakrecac koniunkture.

szczerze zeby po bfl za 6 koła ruszyc to szkoda byłoby mi czasu, swoja była bfl sprzedałem za 17 tys jakies 1.5 roku temu, chłopaczki przyjechali chodzili chodzili i nic nie znalezli... i zapłacili za autko, opusciłem im 300zł na paliwo... teraz mam b irmschera z motorem 3.2 man i jak mi ktos 15taka nie wypłaci nawet nie mysle sprzedac, auto w max opcji wszystko sprawne...
Nie w Pl, nie okazje... nikt prezentow tu nie robi..

#943 OFFLINE   bzyku9999

bzyku9999
  • 318 postów
  • Województwo: świętokrzyskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 3.0 V6 X30XE

Napisany 09 marca 2014 - 21:44

http://otomoto.pl/op...-C32453849.html

Wpisany przebieg 260kkm. Na zdjęciach ewidentnie widać 320kkm.

Pisalem do tego gosci rano odnosnie roznic miedzy przebiegiem w opisie a na zdjeciach, jaki rezultat, zdjecie na ktorym bylo widac przebieg zniknelo z opisu a ja na maila dostalem plik rar z nazwa tak jak by to mialo byc zdjecie, ale w zawartosci byl plik ms-dos chcacy wprowadzic zmiany na kompie , a 2 plik to kon trojanski, czy ktos nie majacy zlych "intencji" wysyla takie rzeczy?

I ten zapis pod ogloszeniem

Niniejsze ogłoszenie jest wyłącznie informacją handlową i nie stanowi oferty w myśl
art.66, paragraf 1. Kodeksu Cywilnego.
Sprzedający nie odpowiada za ewentualne błędy lub nieaktualność ogłoszenia!!

Sprzedawca krent i tyle

#944 OFFLINE   Mardok225

Mardok225

no_drift_no_fun

• 113 postów
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 09 marca 2014 - 22:09

http://otomoto.pl/op...-C32453849.html

Wpisany przebieg 260kkm. Na zdjęciach ewidentnie widać 320kkm.

ten wpis w ogłoszeniu :
GWARANTUJE RZETELNOŚĆ WSZYSTKICH PODANYCH POWYŻEJ INFORMACJI
CHĘTNIE UDOSTĘPNIĘ SAMOCHÓD DO SPRAWDZENIA NA STACJI DIAGNOSTYCZNEJ
:laugh::smiech:

#945 OFFLINE   andrzej9923

andrzej9923
  • 129 postów
  • Silnik: 3.6i 24v C36GET Lotus Omega

Napisany 09 marca 2014 - 22:15

Pisalem do tego gosci rano odnosnie roznic miedzy przebiegiem w opisie a na zdjeciach, jaki rezultat, zdjecie na ktorym bylo widac przebieg zniknelo z opisu a ja na maila dostalem plik rar z nazwa tak jak by to mialo byc zdjecie, ale w zawartosci byl plik ms-dos chcacy wprowadzic zmiany na kompie , a 2 plik to kon trojanski, czy ktos nie majacy zlych "intencji" wysyla takie rzeczy?

Niniejsze ogłoszenie jest wyłącznie informacją handlową i nie stanowi oferty w myśl

Sprzedawca krent i tyle

Co dla niego jest stan idealny to np. dla ciebie bedzie zlom.I dlatego jest ta adnotacja bo moglo by tak byc ze nowy wlasciciel znajdzie jakis luz na koncowce i zarzada zwrotu kasy po kilku msc uzytkowania.
Zreszto handlarz pozwala sprawdzic auto np w serwisie.Sprawdzasz,pasuje ci to kupujesz.Kazdy ma inna wizje auta 14-letniego.

#946 OFFLINE   Przybek

Przybek

Diesel Power :P

• 5 740 postów
  • Województwo: łódzkie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 10 marca 2014 - 00:20

Chcecie igle nie bita to zapraszam do salonu

Zebys się kiedyś nie zdziwil... :lol:

Koniec OT.

#947 OFFLINE   Coolisz

Coolisz
  • 286 postów
  • Województwo: łódzkie
  • Silnik: 2.0i 8v C20NE

Napisany 14 marca 2014 - 16:04

http://tablica.pl/of...html#f22c70c6c4

Oprócz opisu..:
stukająca panewka
przetyrany fotel kierowcy
malowany nieudolnie cały prawy bok

Nawet się nie przejechałem..

#948 OFFLINE   sypus

sypus

Prezes KKK

• 5 433 postów

Napisany 14 marca 2014 - 16:31

Ale za to podświetlenie na niebiesko jest i to niweluje wszelkie braki i niedoróbki :tak:

#949 OFFLINE   vandave

vandave
  • 413 postów
  • Województwo: kujawsko-pomorskie

Napisany 14 marca 2014 - 20:36

Ogłoszenie nie działa. Chyba ktoś usunął :-)

#950 OFFLINE   Alley

Alley

wolny folwark

• 3 241 postów
  • Województwo: nie mieszkam w Polsce
  • Silnik: silnik od innego auta

Napisany 14 marca 2014 - 20:45

Stało za 5k i jest w archiwum.

#951 OFFLINE   Dziki36

Dziki36
  • 49 postów

Napisany 16 marca 2014 - 09:21

i każdy ma prawo do swojej opinii ceny itd. pasuje ci dogadujesz się i bierzesz...nie pasuje to nie :-)

Sprzedawca krent i tyle

:jump: totalny kretyn

#952 OFFLINE   chrobry125

chrobry125
  • 56 postów
  • Województwo: małopolskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 2.0 16v X20XEV

Napisany 24 marca 2014 - 15:17

Witam chciałem ostrzec przed tym autem , jet to jedna wielka porażka i jeszcze gość gada bzdury przez tel jak np. pytaliśmy się go chyba ze 4 razy o światła twierdził że ma xenony.
Do rzeczy xenonów nie ma ma zwykłe soczewki i to jeszcze obydwie lampy pęknięte , wycięty katalizator i łącznik elastyczny zespawane na sztywno , opony są 13 letnie popękane i jeszcze gość twierdzi że to się nic nie dzieje , świeci cały czas kontrolka poduszek , brak rolety siatki i plastików od rolety i co najważniejsze w silniku padnięte są tak na 80% panewki co do automatu to nie wiem bo nie zdążyłem wyjechać navi nie wiem czy działa bo nie doszedłem do tego.
Pozdrawiam
http://otomoto.pl/op...-C31269079.html

#953 OFFLINE   Saint

Saint
  • 969 postów
  • Województwo: świętokrzyskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.0 V6 X30XE

Napisany 24 marca 2014 - 15:56

Witam chciałem ostrzec przed tym autem , jet to jedna wielka porażka i jeszcze gość gada bzdury przez tel jak np. pytaliśmy się go chyba ze 4 razy o światła twierdził że ma xenony.
Do rzeczy xenonów nie ma ma zwykłe soczewki i to jeszcze obydwie lampy pęknięte , wycięty katalizator i łącznik elastyczny zespawane na sztywno , opony są 13 letnie popękane i jeszcze gość twierdzi że to się nic nie dzieje , świeci cały czas kontrolka poduszek , brak rolety siatki i plastików od rolety i co najważniejsze w silniku padnięte są tak na 80% panewki co do automatu to nie wiem bo nie zdążyłem wyjechać navi nie wiem czy działa bo nie doszedłem do tego.
Pozdrawiam
http://otomoto.pl/op...-C31269079.html

Wkoncu cena niecale 4 klocki to co Ty byś chciał :o

#954 OFFLINE   Rafke

Rafke

Pastor & szperacz fantów

• 2 588 postów
  • Województwo: pomorskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.2 V6 Y32SE

Napisany 24 marca 2014 - 16:09

i to za bfla

#955 OFFLINE   kaskader83

kaskader83

Przygoda z Omegą twała 11 lat...

• 898 postów
  • Województwo: opolskie

Napisany 24 marca 2014 - 16:31

Jaka cena taki stan......
I ty możesz zostać Klubowiczem.
Jak?? => Tak!!

#956 OFFLINE   Deux7

Deux7
  • 74 postów

Napisany 24 marca 2014 - 16:41

chrobry125 - osobiście nigdy bym nie jechał oglądać BFL za 3900pln :D Raz szkoda mojego czasu, dwa - to wiadomo co zastanie się na miejscu. Gratuluję "odwagi" odnośnie wyjazdu.
Ogólnie to za 3900pln nie spodziewałbym się cudów w przypadku samej OB.

#957 OFFLINE   szakal2004

szakal2004
  • 223 postów
  • Województwo: mazowieckie

Napisany 24 marca 2014 - 16:53

Ta omega wisi w ogłoszeniach już od jakiegoś pół roku tylko cena z biegiem czasu idzie w dół z początku była za jakieś ponad 6000 zł. Więc jak samocód tyle stoi to na pewno nie jest w stanie idealnym i cena 3900 + 2200 opłat od razu oc przegląd to już się wcale nie robi tak mało

#958 OFFLINE   __Robert__

__Robert__
  • 2 331 postów
  • Województwo: zachodniopomorskie

Napisany 24 marca 2014 - 18:42

Wkoncu cena niecale 4 klocki to co Ty byś chciał :o

To prawda, że cena niska, ale jest jedno ale, otóż sprzedający owe auto kłamie w
w żywe ucho, przez telefon mówił, że auto w idealnym stanie, zero rdzy, silnik igiełka itd, itd. Odnośnie ksenonów mówił, że są, a ich nie ma. No cóż mina jaką należy omijać szerokim łukiem. Chrobry ma nauczkę i tyle.

#959 OFFLINE   KAFARful

KAFARful

Bokiem lubie wchodzic

• 189 postów
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 24 marca 2014 - 18:54

A więc miną można nazwać sprzedającego który po prostu KLAMIE:( a omega jak omega za tą kasę cóż chcieć

#960 OFFLINE   Alley

Alley

wolny folwark

• 3 241 postów
  • Województwo: nie mieszkam w Polsce
  • Silnik: silnik od innego auta

Napisany 24 marca 2014 - 19:09

Jezeli ktos pisze i mowi ze silnik ok a klepia panewki to cena nie ma nic do tego. Za mine sie uwaza nieprawdomownosc sprzedajacego co jest w tym przypadku.

Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2