kolego z całym szacunkiem do Ciebie, NIE WIERZE ze wyszla Ci taka cena przy tych parametrach, które podałeś. Jak możesz to wstaw cały arkusz albo kopie polisy, bo samo wyliczenie na 32zł to ja też mogę zrobić na Cinquecento. Jestes jedynym "okazem" ktoremu wyszlo tak tanie OC przy nie dosc ze mlodym wieku to jeszcze 2.5cm3.
Kolego
![:]](https://forum.omegaklub.eu/public/style_emoticons/default/splash.gif)
nie chcesz to nie wierz...
młody wiek? jasne ale doczytałeś że zniżki 60%?
sam policz na podstawie danych jakie Ci podam...
zaczniemy od początku
1.jestes klientem mbanku? TAK
2.kod zamieszkania 61-251
3.pesel: (na matke) rok urodzenia 1964 dokladnego peselu nie podam ale wiek tutaj i tak niewiele zmieni.
4.pojazd nowy? nie
rok produkcji 1998, opel omega 2,5 TD 4 drzwi, wersja CD
kolejna strona...
rok zakupu 2008, osobowy, import prywatny, użytek prywatny, pierwsza rejetsracja za granicą 1998-08-05, liczba miejsc 5, planowany przebieg do 10.tys, aktualny przebieg 226000, roku uzyskania prawka 1993 (podaje dane matki, ja jestem jako dodatkowy kierowca), żonata, jedno dziecko.
Czy oprócz właściciela są inni użytkownicy pojazdu? TAK
data urodzenia 1987, prawko od 2006, płeć mężczyzna
kolejna strona...
Rodzaj ubezpieczenia OC
poprzednia polisa w HDI asekuracja 60% ŻNIŻEK, zero szkód
wpisujemy kod z obrazka i na kolejnej stronie ukazują się naszym oczom 3 oferty. Pierwsza z nich to 33.80 miesięcznie czyli 405.6 zł rocznie. W przypadku jednarozwej wpłaty pewnie taniej.
Jeszcze nie wierzysz? nie mam podstaw do zachwalania się tanim OC, nie mam profitów za nagonionego klienta, poprostu chciałem się podzielić informacją bo jak na moje realia to OC bardzo niskie.
Pozdrawiam