Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Spotkanie z sarna

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
23 odpowiedzi na ten temat

#21 OFFLINE   kipek21

kipek21
  • 63 postów

Napisany 27 marca 2011 - 16:20

ja jakiś miesiąc temu trafiłem małego jelenia przy prędkości jakies 110-120km/h efekt: do wymiany maska, zderzak i popękana atrapa i lampa. Jedyny plus tego wszystkiego to to, że dwa dni po tym postawili znak :)

#22 OFFLINE   triko

triko
  • 40 postów

Napisany 27 marca 2011 - 17:50

kolega na jesieni upolował wilka jak dzwonił do mnie żeby przyjechać z laweta to myślałem ze jaja sobie robi gdzie w moim rejonie wilki a tu szok zajeżdżam i leży dorodny wilk a parę metrów obok seat na dachu normalnie nie wiem skąd się ten zwierzak wzia ale nie potrzebnie przylazł

#23 OFFLINE   Kiciek

Kiciek
  • 237 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 27 marca 2011 - 20:02

Przy próbie egzekwowania odszkodowania w takiej sytuacji należy koniecznie zaznaczyć, że zastosowałeś się do znaku i zwracałeś szczególną uwagę jednocześnie zwracając uwagę na prędkość. Właściciel zwierzęcia nie może uchylić się wtedy od odpowiedzialności. To coś na zasadzie uderzenia w czyjegoś psa. Jedziesz przepisowo i powstaje szkoda na zasadzie ryzyka.

#24 OFFLINE   Dragons14

Dragons14

LSD + RWD = :)

• 188 postów
  • Województwo: lubelskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 3.0 V6 X30XE

Napisany 06 października 2011 - 16:54

Ja dziś tez zraniłem ome.:censored::censored:
Co prawda nie z zwierzęciem ale z transidem ktury mieso rozwozi i o to skutki.