Nasze fury
Napisany 22 września 2006 - 08:35
Napisany 22 września 2006 - 12:13
mchudzik: TwinSpoki to 17" ?
nie, tylko 16"
Napisany 22 września 2006 - 14:59

Jakby kto pytał to prawdopodobnie będę sprzedawał swoje Twiny 17" + 2 opony w stanie na co najmniej 2 sezony + 2 opony do spalenia

Napisany 26 września 2006 - 11:39
I jak sie wam podobaja fotki i auto?
Napisany 26 września 2006 - 13:10
podoba sie, pobobahttp://tcs.mystat.net/prz.../Oma/index.html
I jak sie wam podobaja fotki i auto?

btw. ukradles mi galerie :shock:
zlinkuj sobie ta galerie pod obrazek z podpisu tak jak ja...

Napisany 27 września 2006 - 21:04
Napisany 06 października 2006 - 12:00
Jak mam dołączyć fotki mojej omegi, Ja w końcu też chcę się pochwalić. :mrgreen: :looz:
Pozdrawiam
Krystian

"Kiedyś żeby zobaczyć pupcie dziewczyny trzeba było rozchylic jej majtki.......dzis zeby zobaczyc majtki trza rozchylic pupcie"
Nienawidzę złodziej i konfidentów a w szczególności takiego jednego.
Napisany 06 października 2006 - 12:19
Witam
Jak mam dołączyć fotki mojej omegi, Ja w końcu też chcę się pochwalić. :mrgreen: :looz:
Pozdrawiam
Krystian
Pisząc post, na samym dole masz panel dodawania załączników. Mozesz użyć guziola 'przegladaj' wskazac focisze z dysku i kliknąć dodaj.
Musisz obserwowac, czy po dodaniu zdjęcia i przeładowaniu sie strony nie pojawił sie komunikat, ze zdjęcie jest za duze. Są pewne ograniczenia.
Mozesz też umieść zdjęcia na którymś z poratli gdzie mozna zdjęcia umieszczac i podać linka tu na forum.
Napisany 06 października 2006 - 12:26
no to dziś biorę się za pucowanie swojego piękne autka i jutro będą fotki będzie można podziwiać moją piekną "LALECZKĘ" - poza jedną wadą którą jest " KOROZJA"

"Kiedyś żeby zobaczyć pupcie dziewczyny trzeba było rozchylic jej majtki.......dzis zeby zobaczyc majtki trza rozchylic pupcie"
Napisany 09 października 2006 - 10:24

Napisany 09 października 2006 - 10:42
-Motor 2,5 TD
-ABS
-Tempomat
-Szyber elektryczny
-Szybki wszystkie elektryczne
-Roleta na tylnej szybie ( też elektryka)
-Komputer pokładowy
-Tapicerka jasna-szara i trochę drewienka
-Felga 15" alus ( już niebawem 17"

-Oryginalne radio
-Alarm z domykaniem szyb i szyberdachu
- No niestety nie posiadam Klimy, TC, skóry i całej reszty bajerów choć i bez tego moja omesia jest piękna .
No silnik to nie jest rewelka, ale co zrobić, mam i tak z nim już nie lada problemy, szukam czegoś innego( benzin oczywiście) 2,5 lub 3,0 MV6. Felgi założe dopiero na wiosnę, musze je wyszykowac, polerkę strzelić, no a z tym mi trochę zejdzie. Klimy nie było, brałem to co było potrzebowałem samochodu, nie było nic innego godnego uwagi.

Napisany 09 października 2006 - 11:30
huh dobry poki sie cos nie psuje-Motor 2,5 TD

na zime zalozysz??-Felga 15" alus ( już niebawem 17"
)
reszta spoksik, ale bez klimy... buuu :neutral:
zrobimy przeglad 'laleczce' na nastepnym spocie :twisted:
Napisany 09 października 2006 - 12:15

No silnik to nie jest rewelka, ale co zrobić, mam i tak z nim już nie lada problemy, popychacze już napierdzielają jak kosiarka chodzi i pompa się zaczeła pocić, szukam czegoś innego( benzin oczywiście) 2,5 lub 3,0 MV6. Felgi założe dopiero na wiosnę, musze je wyszykowac, polerkę strzelić, no a z tym mi trochę zejdzie. Klimy nie było, brałem to co było potrzebowałem samochodu, nie było nic innego godnego uwagi.
No tak zaczniecie przeglądac i kurcze wyjdzie tyle mankamentów, że mnie jeszcze głowa rozboli.....

Napisany 10 października 2006 - 17:23
silnik 2.0 8v+chip
gaz sekwencja
http://img45.imagesh...s4020774ca9.jpg
http://img45.imagesh...s4020775pr3.jpg
http://img232.images...s4020776vt0.jpg
http://img232.images...s4020777gi2.jpg
http://img232.images...s4020778pq4.jpg
Napisany 11 października 2006 - 08:36
No i znów, źle
...
No tak zaczniecie przeglądac i kurcze wyjdzie tyle mankamentów, że mnie jeszcze głowa rozboli.....
Nie marudź , nie marudź , pojedziesz do Goduli, wydasz 2tys i masz minimum 40KM więcej - pokaż mi jakąś benzynkę, w której za tę kaskę będziesz miał chociaż 15% przyrostu mocy
silnik 2.0 8v+chip
jaki chip

"Krytykować może każdy głupiec i wielu z nich to robi"
Winston Churchill
Napisany 11 października 2006 - 09:28
Chip w N\A :shock: Jaki to dało efekt?jaki chipsilnik 2.0 8v+chip
:
Napisany 11 października 2006 - 09:41
Chodzi Ci o CHIP do mojego 2,5 TD ??
Muszę najpierw na nim trochę popracowac, popychacze zminieć i wtryski chyba, też zregeneruję, ma już chyba z 500 tyś najechane. Ale zanim cokolowiek zrobię muszę się jeszcze mocno zastanowić czy nie lepjej będzie zmienić cały silinik, może gdzieś się trafi jakiś porządny, może z jakiegoś anglika

A tak pozatym to czy ktoś robił już coś przy takim osobiście, ja niemam zwyczaju oddawać samochodu do mechanika, wszystko co robię , to robię sam.

Napisany 11 października 2006 - 13:25
... ja niemam zwyczaju oddawać samochodu do mechanika, wszystko co robię , to robię sam.
Akurat pożądnego Chip-tuningu sam nie zrobisz

Jasne, możesz kupić Power-Boxa, ale to jest tylko proteza
"Krytykować może każdy głupiec i wielu z nich to robi"
Winston Churchill