Nasze fury
Napisany 15 sierpnia 2006 - 20:19
Napisany 15 sierpnia 2006 - 20:30
najwyższa pora na zmiane nazwy forum na OMV6KP :mrgreen:odnoszę wrażenie,że mv6 jest najwiecej w klubie
Napisany 15 sierpnia 2006 - 20:40
jesli chodzi o spalanie to tez mamy podobnie... :shock: Mysle,ze nie ma to nic wspolnego z jakas usterka,po prostu tyle pala te SLICZNOTKI.ja mam problem ze swoim automatem,bo kiedy zmienia z 2 na 3 to od czasu do czasu sie"zwiesza"???Nie wiem co to jest....Ten refrektor jest ksenonowy?OGOLNE INFO MAM DOSTEP DO ZAROWEK KSENONOWYCH PO 280zl,od goscia,ktory tym chandluje.

biore 1000

na allegro sa po 80 pln

Napisany 15 sierpnia 2006 - 20:44
poza tym mam Polskiego Fiata 125P 1976 rocznik, przebieg 69tys km, jestem jego drugim wlascicielem od nowosci
i jeszcze Mercedesa 123 240D (auto do jazdy na budowe) z 1979 rok, przebieg: 1 150 000 km :mrgreen:
Napisany 15 sierpnia 2006 - 20:47

biore 1000

na allegro sa po 80 pln

Napisany 15 sierpnia 2006 - 20:50
![]()
![]()
![]()
![]()
biore 1000![]()
![]()
super atrakcyjna cena
![]()
![]()
![]()
na allegro sa po 80 pln![]()
![]()
Napisany 15 sierpnia 2006 - 20:52

Logo ci sie nie podoba,moze zamiast krytyki wymyslisz takie,ktore zaakceptujesz i zapiszesz sie.NAJPROSCIEJ JEST KRYTYKOWAC NIE MAJAC NIC DO ZAOFEROWANIA :twisted:
Napisany 15 sierpnia 2006 - 20:56
i jeszcze Mercedesa 123 240D (auto do jazdy na budowe) z 1979 rok, przebieg: 1 150 000 km :mrgreen:
_
Leczysz tymi szrotami KOMPLEKSY

Napisany 15 sierpnia 2006 - 21:02
jesli chodzi o spalanie to tez mamy podobnie... :shock: Mysle,ze nie ma to nic wspolnego z jakas usterka,po prostu tyle pala te SLICZNOTKI.
jeden z klubowiczów twierdzi, ze jego MV6 schodzi do 15 litrów LPG ...
ja mam problem ze swoim automatem,bo kiedy zmienia z 2 na 3 to od czasu do czasu sie"zwiesza"???Nie wiem co to jest....Ten refrektor jest ksenonowy?OGOLNE INFO MAM DOSTEP DO ZAROWEK KSENONOWYCH PO 280zl,od goscia,ktory tym chandluje.
Nie, to zwykły reflektor.
Napisany 15 sierpnia 2006 - 21:03
odsylam cie do pierwszego postu w tym topicu (dla ulatwienia- jest to topic o naszych autach wiec opisalem swoje)
mojego podpisu dalej nie rozumiesz mimo ze od tygodnia jest wyjasnienie na forum, :shock:
moje projekty na forum byly, i bylo ich sporo, wiec chyba krytykowac mi wolno chodz to krytyka nie jest tylko zartem ktorego ty nie rozumiesz :razz:
nie mam kompleksow w temacie samochodow, czy posiadania czego kolwiek, mam pewnie kompleksy w innych tematach ale tobie nic do tego :mrgreen:
i na zakonczenie naucz sie edytowac posty a nie pisac jeden pod drugim
dziekuje, dales mi wiele powodow do smiechu :mrgreen:
von Paul napisał/a:
jesli chodzi o spalanie to tez mamy podobnie... Mysle,ze nie ma to nic wspolnego z jakas usterka,po prostu tyle pala te SLICZNOTKI.
ja twierdze z emoja spala 13 w meiscie i 10 na trasie
Napisany 15 sierpnia 2006 - 21:04
NIE ZAPISUJE SIE DO KLUBU BO MI SIE LOGO NIE PODOBA!
!
!
!
!! :-)
Logo ci sie nie podoba,moze zamiast krytyki wymyslisz takie,ktore zaakceptujesz i zapiszesz sie.NAJPROSCIEJ JEST KRYTYKOWAC NIE MAJAC NIC DO ZAOFEROWANIA :twisted:
przechodziło tędy może poczucie humoru ?
Napisany 15 sierpnia 2006 - 21:06
poza tym mam Polskiego Fiata 125P 1976 rocznik, przebieg 69tys km, jestem jego drugim wlascicielem od nowosci
_
Leczysz tymi szrotami KOMPLEKSY:
:
:
nie, to nie brak poczucia humoru.
Musisz wyczyścic swój silniczek krokowy, bo Ci IQ pływa ...
ps. wybacz.
Napisany 15 sierpnia 2006 - 21:09
von Paul napisał/a:
jesli chodzi o spalanie to tez mamy podobnie... Mysle,ze nie ma to nic wspolnego z jakas usterka,po prostu tyle pala te SLICZNOTKI.
nie chce mi sie tłumaczyc kto, co i kiedy powidzial.
Jak zaczne klarowac co i jak to zaraz pewnie usłysze, ze jak mnie nie stać na MV6 .. to powinienem jeździć maluchem.
Nie podałem żadnych konkretnych info, gdzie, przy jakiej jeździe, czy z auto, czy z manualem .. a Ty - prześmiewcza krytyka rodem van pola z tego wątku ...
Napisany 15 sierpnia 2006 - 21:14
pod wzgledem spalania jestem mega zadowolony i zdziwiony, w vectrze (ecotec 2.0) spalanie bylo na poziomie 12 litrow a w omedze nie dosc ze silnik o polowe wiekszy, auto ciezsze to spalanie niewiele wieksze, oczywiscie jest roznica w jakosci instalacji gazowej
Napisany 15 sierpnia 2006 - 21:21
zadna krytyka, myslalem ze o tym tez jest mowa wiec sie wypowiedzialem, dlaczego od razu krytyka??
pod wzgledem spalania jestem mega zadowolony i zdziwiony, w vectrze (ecotec 2.0) spalanie bylo na poziomie 12 litrow a w omedze nie dosc ze silnik o polowe wiekszy, auto ciezsze to spalanie niewiele wieksze, oczywiscie jest roznica w jakosci instalacji gazowej
mam rozumieć, że MV6 pali Ci :
<>
<>
LPG ?
ps. pytam, bo jestem tematem żywo zainteresowany i jesli nie był to sarkazm - to zwracam honor i stawiam piwo - zadając przy okazji kilkapytan na PW - jak mnie nie wygonisz, biorąc pod uwage siga

ps2. Ty weź pod uwage mojego siga i uważaj, zebym nie poszczuł Cie Myszką

Napisany 15 sierpnia 2006 - 21:27
zadna krytyka, myslalem ze o tym tez jest mowa wiec sie wypowiedzialem, dlaczego od razu krytyka??
mam rozumieć, że MV6 pali Ci :
<>
<>
LPG ?
ps. pytam, bo jestem tematem żywo zainteresowany i jesli nie był to sarkazm - to zwracam honor i stawiam piwo - zadając przy okazji kilkapytan na PW - jak mnie nie wygonisz, biorąc pod uwage siga
ps2. Ty weź pod uwage mojego siga i uważaj, zebym nie poszczuł Cie Myszką
IMO nie do wykonania 13 LPG w miescie. mam v6 w automacie z sekwencja i minimalne to 15 litrow przy naprawde emeryckiej jezdzie i ciaglej obserwacji komputera. normalna jazda 17-18 litrow LPG (przynajmniej na caravana) a przy bucie to i 21 potrafi wciagnac
Napisany 15 sierpnia 2006 - 21:29
IMO nie do wykonania 13 LPG w miescie. mam v6 w automacie z sekwencja i minimalne to 15 litrow przy naprawde emeryckiej jezdzie i ciaglej obserwacji komputera. normalna jazda 17-18 litrow LPG (przynajmniej na caravana) a przy bucie to i 21 potrafi wciagnac
no wydało mi sie to małoprawdopodobne, bomoja 2,0 palila 12-14 LPG w miescie.
ps. co to jest ASB?
Napisany 15 sierpnia 2006 - 21:29

www.axel-pc.pl
Napisany 15 sierpnia 2006 - 21:30
To jest klub OMEGI, wiec swoj dyletantantyzm nie zaslaniaj vectrą :neutral:
Napisany 15 sierpnia 2006 - 21:32
VECTRĄvectrom

www.axel-pc.pl