Grzesiu, cyt z postu odyseja 74: ".... witam, po dłuższej przerwie, spowodowana była szukaniem usterki,
więc jeśli chodzi o nieszczelność to została znaleziona,
- przewód gumowy w zbiorniku paliwa na zgięciu miał małe pęknięcie, po wymianie w/w przewodu już wszystko w porządku..."
link http://forum.omegakl...8326#post578326

Jak mało paliwa to nie odpala.
Rozpoczęte przez
G.A.D.T.I.
, 19 paź 2010, 19:16
21 odpowiedzi na ten temat
Napisany 27 października 2010 - 17:55
Napisany 04 listopada 2010 - 15:23
A napiszcie jeszcze jak ten cały koszyk z pompką wyjąć ze zbiornika. Bo chcę też taką dziurkę sobie wywiercić. Odkręciłem klapke ze zbiornika i z góry widze ten cały koszyk (biały) ale nijak nie moge go wyciągnąć.Czy to trzeba tak brutalnie po prostu go wyszarpać do góry ,czy tam coś go jeszcze trzyma. U mnie on jest luźny ale jak go ciągne do góry to takie wrażenie mam jak by był czymś do podłogi zbiornika przykręcony.
Koszyk z pompką ładnie wyszedł (choć nikt nie chwalił się że tam trzeba jeszcze rozpiąć taki wężyk w sprężynce od smoka), ale jak teraz wyjąć to same wiadro które tam zostało w zbiorniku a w którym trzeba wywiercić tę słynną dziurkę.Narazie to mi się tylko udało pływak wyjąć z tego,ładnie do góry się wysunął.
Koszyk z pompką ładnie wyszedł (choć nikt nie chwalił się że tam trzeba jeszcze rozpiąć taki wężyk w sprężynce od smoka), ale jak teraz wyjąć to same wiadro które tam zostało w zbiorniku a w którym trzeba wywiercić tę słynną dziurkę.Narazie to mi się tylko udało pływak wyjąć z tego,ładnie do góry się wysunął.