beast jak tam noga
spuchnieta.

Napisany 27 września 2010 - 18:41
beast jak tam noga
Napisany 27 września 2010 - 18:42
Jest to jakiś pomysł ..... ale zauważ ile potrzeba miejsca do rozegrania do tej konkurencji .czy na następny zlot można by było przeorganizować przeciąganie liny kombi
vs sedany mam koncepcję taką dwie omegi, jeden sedan i jeden kombi połączony sztywnym holem, co by przypadkiem coś się nie stało autom
na na końcach liny, długie liny, po stronie kombi ustawiają się sedany po stronie sedanów kombi, liczba osób nie ograniczona co by zapobiec nie uczciwemu kładzeniu się i przeciąganiu zwłok i przeciąganie omegi, kto przeciągnie przeciągnie omegę przeciwników wygrywa co by było uczciwie 5 startów 3 na dzień dobry na lotnisku i 2 na koniec lotniska...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 27 września 2010 - 18:42
to juz jest prowokacja na nastepnego zlota co P-POŻ-Team ma szuka
Można to przerobić na 1 samochód i 2 liny po obu stronach , pozostałość bez zmian
Napisany 27 września 2010 - 18:43
spuchnieta.
ledwo kustykam, bylem dzis o lekarza ale tylko przepisala jakies prochy p/bolowe i na zbicie obrzeku + okłady z altacetu i jak nie przejdzie do konca tygodnia to mam przyjsc ponownie.
Napisany 27 września 2010 - 18:47
Jest to jakiś pomysł ..... ale zauważ ile potrzeba miejsca do rozegrania do tej konkurencji .
Można to przerobić na 1 samochód i 2 liny po obu stronach , pozostałość bez zmian
Napisany 27 września 2010 - 18:49
a koncert na klaksony omegowe - też wszyscy współpracowalikak wszyscy na trzezwo potrafili wspolpracowac " dzien... do... bryyy... "
Standardowo lekarze nie chcą znać przyczyny bólu tylko dać leki przeciw bólowe ehh...
A później weź tu po takich ludziach poprawiaj komuś noge
właśnie nie! miejsca by się znalazło na lotnisku 2 omegi mają 10 metrów razem sztywny hol 1,8m 4x lina go holowania 16metrów = 29metrów długości więc to jest mniej miejsca niż na jazdę precyzyjną
Napisany 27 września 2010 - 18:51
sztywny hol
Dokładnie to wychodzi jakieś 35 metrów .+ miejsce w które miało by się ową omegę przeciągną, przecież to nie będzie stało w miejscu
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 27 września 2010 - 18:54
A gdzie to podpiąć ?? i jak ??
Dokładnie to wychodzi jakieś 35 metrów .
niezły wynik .
Napisany 27 września 2010 - 18:54
zasadniczo to nie bylo zadnej przyczyny bolu. zaczelo sie we wtorek bulem uda z tylu w momencie jak schylalem glowe w dol,co do stopy ale ani nigdzie sie nie uderzyłem, nic mi nie spadlo na noge ani nie stanolem krzywo. opuchlizna to juz wynik zabawy na zlocie pod "znieczuleniem"
Napisany 27 września 2010 - 18:57
racja sam widziałem że był o kilka metrów przed namiNie wiem za bardzo gdzie Cie ta noga boli więc nie wiele mogę powiedzieć, wiem tylko że w nocy szybciej biegałeś z tą nogą i obciążeniem 1kg niż ja
Napisany 27 września 2010 - 18:59
Napisany 27 września 2010 - 19:00
racja sam widziałem że był o kilka metrów przed nami
Napisany 27 września 2010 - 19:03
spuchnieta.
ledwo kustykam, bylem dzis o lekarza ale tylko przepisala jakies prochy p/bolowe i na zbicie obrzeku + okłady z altacetu i jak nie przejdzie do konca tygodnia to mam przyjsc ponownie.
Napisany 27 września 2010 - 19:04
Napisany 27 września 2010 - 19:08
ale i tak BZQ był szybszy
bo beast się jakiś taki biały zrobił
Napisany 27 września 2010 - 19:12
Napisany 27 września 2010 - 19:15
dokladnie srodstopie od gory - mam spuchniete na calosci od gory.
Ja chce zdjeeciaaaaaa
(chyba będe tego żałował ale co tam
) Ludziska dawać te foty
Napisany 27 września 2010 - 19:19