Pozlotowy Spam - X Zlot Ślesin 2010
Napisany 27 września 2010 - 08:53
Dziękuję ekipie warszawskiej i łódzkiej za pilota na zlot.
Dziękuję ekipie wielkopolskie za wspólny nocleg.
Dziękuję ekipie śląskiej za dbanie o moją kawę
Dziękuję ekipie pomorskiej i świętokrzyskiej za uratowanie mojego autka od pożaru.
Dziękuję ekipie małopolskiej, śląskiej i pomorskiej za długie rozmowy.
Dziękuję ekipie łódzkiej za odprowadzenie do domu
Dziękuję wszystkim za wspólną zabawę i dozobaczenia na następnym zlocie
Napisany 27 września 2010 - 10:43
też tak mówiłem, i co??
nie da rady....
no to IVCIA jedzie z tobą rozumiem ??

Napisany 27 września 2010 - 10:55
też tak mówiłem, i co
nie da rady....
Cholercia...no samego Cie nie puszczę i co teraz?? Też będę musiał przyjechać

Napisany 27 września 2010 - 11:20
Cholercia...no samego Cie nie puszczę i co teraz?? Też będę musiał przyjechać
No żesz Ty ł***o jedna, tera będę musiał sprzedać Marznowego "fajera" i kupić Omege bo więcej Was dwóch samych nie puszcze

P.S.
A zapomniałem że mój szanowny kolega mrogal w postaci obiecanego SUWENIRA z wyjazdu podarował mi swoje 2 darmowe miejse na zlocie

Napisany 27 września 2010 - 11:54
jadzieno to IVCIA jedzie z tobą rozumiem

w sumie to przez telefon gadała chyba ze wszystkimi, nawet coś tam i Exec bajerował??
A zapomniałem że mój szanowny kolega mrogal w postaci obiecanego SUWENIRA z wyjazdu podarował mi swoje 2 darmowe miejse na zlocie
ty myślisz, że jak masz dwu-osobowy samochód to od razu wszystko z tym związane dla Ciebie będzie??:confused:
Napisany 27 września 2010 - 12:08
ty myślisz, że jak masz dwu-osobowy samochód to od razu wszystko z tym związane dla Ciebie będzie

Se zara na Gg pogadamy!!:tank:

P.S.
Doniose Ivci jaki jesteś, obiecujesz i nie dotrzymujesz słowa

Napisany 27 września 2010 - 13:33
Fajna atmosfera i oczywiście dobra zabawa była.
Oto kilka fotek:
W drodze powrotnej mieliśmy inne atrakcje.
W pewnym momencie koło Kalisza patrzymy a tu jedzie Opel Capitan.
2,8 L pod maską i jeszcze calkiem fajny odtwarzacz płyt winylowych marki Philips.
Właściciel okazał się być bardzo miły:)
Były jeszcze inne pojazdy np. taki
Napisany 27 września 2010 - 14:28

Napisany 27 września 2010 - 14:34
Mimo że jestem świerzakiem i był to mój pierwszy zlot, to zloty są po to aby wspólnie razem się spotkać pogadać pobawić i miło ze sobą spedzić czas.
Niestety nie było tak porobiły się grupki regionalne które bawiły się tylko w swoim gronie, wiadomo zawsze robiły się grupki ale są też takie momenty gdzie można bawić się razem.
Mam nadzieję że następny zlot będzie wspólnym bawiącym się ze sobą.
eeee tam z pomorzem sie wszyscy dobrze bawili :jump: nastepnym razem bierzcie domki blizej Silnej Grupy Pomorskiej pod wezwaniem Ochotniczych zastepow gasniczych :tank:
Napisany 27 września 2010 - 14:47
istnieje pomysł na nową bez konkurencyjną dyscyplinę "która omega jest Twoja"Silnej Grupy Pomorskiej pod wezwaniem Ochotniczych zastepow gasniczych

Napisany 27 września 2010 - 14:50
Dobrze że stałem blisko Ciebie bo twoja się paliła cała a moją udało się ugasić bo paliła się tylko do połowy:D:Dnastepnym razem bierzcie domki blizej Silnej Grupy Pomorskiej pod wezwaniem Ochotniczych zastepow gasniczych
Właśnie dla takich wrażeń, kawałów warto przyjechać bo rano mina właścicieli płonących aut była bezcenna:D:D
Napisany 27 września 2010 - 17:27

Napisany 27 września 2010 - 17:31
Napisany 27 września 2010 - 18:02
Nie jestem w stanie wszystkich tutaj wymienić... Dzięki :parka:
Napisany 27 września 2010 - 18:18

Marzence dziękujemy za zabranie kolacyjki w piątek a Dominikowi za fajny powrót do domku.
Najbardziej dziękuję strażakom za darowanie Piterkowej Omedze bo nie wyobrażam sobie drogi z małym dzieckiem w tym pyle . Obiecuje że następny zlot będzie bez dzieci

Dzięki wszystkim za fajny zlocik.
Napisany 27 września 2010 - 18:22
Obiecuje że następny zlot będzie bez dzieci
Trzymamy Was ( Cię ) za słowo .

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 27 września 2010 - 18:25
Najbardziej dziękuję strażakom za darowanie Piterkowej Omedze bo nie wyobrażam sobie drogi z małym dzieckiem w tym pyle
to juz jest prowokacja na nastepnego zlota co P-POŻ-Team ma szukac

Napisany 27 września 2010 - 18:35
Widzisz udało nam się namówić Czarnego i Monikę by nie brali swojego malca i co trochę się pobawili a nie pilnowali i się denerwowali że nie mogą iść na nocne balety

beast jak tam noga ??
czy na następny zlot można by było przeorganizować przeciąganie liny kombi vs sedany ?? mam koncepcję taką dwie omegi, jeden sedan i jeden kombi połączony sztywnym holem, co by przypadkiem coś się nie stało autom na na końcach liny, długie liny, po stronie kombi ustawiają się sedany po stronie sedanów kombi, liczba osób nie ograniczona co by zapobiec nie uczciwemu kładzeniu się i przeciąganiu zwłok

Napisany 27 września 2010 - 18:41
Widzisz udało nam się namówić Czarnego i Monikę by nie brali swojego malca i co trochę się pobawili a nie pilnowali i się denerwowali że nie mogą iść na nocne balety
beast jak tam noga ??
czy na następny zlot można by było przeorganizować przeciąganie liny kombi vs sedany ?? mam koncepcję taką dwie omegi, jeden sedan i jeden kombi połączony sztywnym holem, co by przypadkiem coś się nie stało autom na na końcach liny, długie liny, po stronie kombi ustawiają się sedany po stronie sedanów kombi, liczba osób nie ograniczona co by zapobiec nie uczciwemu kładzeniu się i przeciąganiu zwłoki przeciąganie omegi, kto przeciągnie przeciągnie omegę przeciwników wygrywa co by było uczciwie 5 startów 3 na dzień dobry na lotnisku i 2 na koniec lotniska...
Siema zlotowy sąsiad

Hmm czy ja Twój pomysł dobrze rozumiem? Dwie omegi połączone sztywnym holem i po dwóch stronach ludziska przeciągające??