Pozlotowy Spam - X Zlot Ślesin 2010
#21 OFFLINE
Napisany 26 wrzesień 2010 - 16:10
#22 OFFLINE
Napisany 26 wrzesień 2010 - 16:19
#23 OFFLINE
Napisany 26 wrzesień 2010 - 16:41
#24 OFFLINE
Napisany 26 wrzesień 2010 - 16:49
Pierwsza fota
... z lotu ptaka
w nocy ratowano kilka omeg z "pozaru"
... mojej tez sie dostalo :stary:, na kolejnym zloci sie odwdziecze :kat:
oj dostalo sie rowniez i prezesowi, klossowi, mi i jeszcze parunastu innym - tylko nikt z tego problemu nie robil - Tomek twoje stwierdzenie na wejsciu na stolowke bylo lekko ponizej krytyki. na poprzednim zlocie ktos nam popryskal szyby i lusterka plakiem i tez nikt nie plakal. Na poprzednich zlotach byl rowniez papier toaletowy itp i jakos kazdy podchodzil do tego z humorem.
aha - mnie to nie tyczy w przypadku twojego auta ale sam kilka opryskalem
#25 OFFLINE
Napisany 26 wrzesień 2010 - 16:50
w nocy ratowano kilka omeg z "pozaru"
ooo:o , to Bzq się na pewno ucieszył
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
#26 OFFLINE
Napisany 26 wrzesień 2010 - 16:51
Mam, wszystko trafi na klubowe ftp pod koniec tygodnia, w sumie ponad 1k zdjecdominik_z masz może jeszcze inne foty z "płonących" omeg??
UPDATE wypowiedzi ... nie wiem czemu, ale nie udalo mi sie na zdjeciach ustrzelic osob za to odpowiedzialnych, same biale omegi
Musze powiedziec, ze Ci "kolesie", co z takim poswieceniem ratowali nam omegi, mieli takie jakies niewyrazne rysy twarzy ... nigdy wczesniej ich nie widzialem, pewnie jacys "nowi" byli i nawet nie znam ich ksywek
#27 OFFLINE
Napisany 26 wrzesień 2010 - 16:55
oj dostalo sie rowniez i prezesowi, klossowi, mi i jeszcze parunastu innym - tylko nikt z tego problemu nie robil - Tomek twoje stwierdzenie na wejsciu na stolowke bylo lekko ponizej krytyki. na poprzednim zlocie ktos nam popryskal szyby i lusterka plakiem i tez nikt nie plakal. Na poprzednich zlotach byl rowniez papier toaletowy itp i jakos kazdy podchodzil do tego z humorem.
Dokładnie wszystkie dostały... a moja to w ogóle wyglądała jak kopiec śnieżny, nawet nadkola miałem białe i problemu nie robiłem, pośmiałem się i umyłem.
#28 OFFLINE
Napisany 26 wrzesień 2010 - 16:58
Dokładnie wszystkie dostały... a moja to w ogóle wyglądała jak kopiec śnieżny, nawet nadkola miałem białe i problemu nie robiłem, pośmiałem się i umyłem.
bo byla w jedynym slusznym kolorze -
bialy proszkowy
a kto moja ustylizowal na lotusa ? :tank:
#29 OFFLINE
Napisany 26 wrzesień 2010 - 16:59
#30 OFFLINE
Napisany 26 wrzesień 2010 - 17:01
Moje auto umyte, ale rysy na masce po pieknej dedykacji od klubowiczy zostały
pasta tempo i zejdzie, w mojej ktos uszkodzil mi zderzak - przytarl z boku jakims innym autem dodatkowo drzwi i listwa. no coz straty jakies musza byc
#31 OFFLINE
Napisany 26 wrzesień 2010 - 17:01
#32 OFFLINE
#33 OFFLINE
#34 OFFLINE
#35 OFFLINE
Napisany 26 wrzesień 2010 - 17:07
#36 OFFLINE
Napisany 26 wrzesień 2010 - 17:18
Tak zgranej ekipy nie widziałem.
Moment wyjazdu z lotniska, 10 omeg zjeżdżających na pobocze, żebym mógł przeskoczyć, BEZCENNE
Czytając tematy o tym, że kupa też kosztuje i że ktoś komuś miałby śniadanie zjeść, jestem w szoku.
#37 OFFLINE
#38 OFFLINE
Napisany 26 wrzesień 2010 - 17:19
na rękach powinni nosić..
..jedna od drugiej się zajmowała... :razz:
ZWYKŁY KLUBOWICZ
#39 OFFLINE
Napisany 26 wrzesień 2010 - 17:22
a kto moja ustylizowal na lotusa ? :tank:
Ja wiem!!... ale nie powiem