Twój awatar nie wiem czemu przypomina mi TurboDymoMena więc uważaj bo jeszcze Ci się to udagdybym jechał A i B jednocześnie stałbym tam do tej pory

Napisany 15 lipca 2010 - 21:57
Twój awatar nie wiem czemu przypomina mi TurboDymoMena więc uważaj bo jeszcze Ci się to udagdybym jechał A i B jednocześnie stałbym tam do tej pory
Napisany 15 lipca 2010 - 22:09
Twój awatar nie wiem czemu przypomina mi TurboDymoMena więc uważaj bo jeszcze Ci się to uda
:D:D Bez obrazy, nie traktuj tego jako głupi przytyk.
Napisany 16 lipca 2010 - 10:28
znaki pomagają?
gdybym jechał pojazdem A - zatrzymałbym się by przepuścić B
gdybym jechał pojazdem B - zatrzymałbym się by przepuścić A
gdybym jechał A i B jednocześnie stałbym tam do tej pory :-P
Napisany 16 lipca 2010 - 12:45
znaki pomagają?
gdybym jechał pojazdem A - zatrzymałbym się by przepuścić B
gdybym jechał pojazdem B - zatrzymałbym się by przepuścić A
gdybym jechał A i B jednocześnie stałbym tam do tej pory :-P
dokładnie.. znaki są ale nie ma linii warunkowego zatrzymania.. dla mnie są dwie opcje albo zlikwidować znaki ustąp albo tą wysepkę po środku to każdy by wiedział komu należy ustąpić a tak jeden wierzy w zasadę prawej strony a drugi w pierwszeństwo zjeżdzając z drogi z pierwszeństwem..
temat dla zarządu dróg:rolleyes:
Napisany 16 lipca 2010 - 16:20
a nigdy nie jechales przez skrzyzowanie gdzie z 2 kierunków obok siebie pojazdy maja ustap ??
ja nie rozumiem takiego gadania, po co linie zatrzymania ?? i po co likwidowac wysepke ?? wystarczy znac przepisy i umiec je stosowac
Napisany 16 lipca 2010 - 17:34
a nigdy nie jechales przez skrzyzowanie gdzie z 2 kierunków obok siebie pojazdy maja ustap ??
ja nie rozumiem takiego gadania, po co linie zatrzymania ?? i po co likwidowac wysepke ?? wystarczy znac przepisy i umiec je stosowac
Napisany 16 lipca 2010 - 18:44
Napisany 17 lipca 2010 - 13:31